mama, znam bas tako i biva cesto hehe. simptomi,simptomi,i na kraju M,kad nema simptoma bude T,A i sve je individualno. Hahahah,paula,draga kao da sam ja pisala,isto mi je ovaj period neizvjesnosti duuug,i bas nekad imam osjecaj da mi je lakse kad dobijem,nego da iscekujem, opustim se. Isto sam jutos drzala test u ruci,ali sam ga vratila i rekla sebi,ako bude + nikud pobjeci nece
,tako sam se danas umirila,ali sta ce sutra biti sa ne znam..
svimaaaa vama puseeeee.Lijepo je s vama odbrojavati
Zeli drugom sto i sebi :*
O Viky pa to su bas lijepi simptomi . Zvuci obecavajuce ...
MalaNo ti si super, izvadila pa spremila, svaka cast! Ja sinoc pripremila, cak sam i tad padala u iskusenje..
Ajmo cure, jedva cekam da prva prijavi +, pa druga, pa....
Onda smo nas tri prve u iscekivanju...sretno nam bilo!! Onda moje P&P, Nessah…
Zelim + vise od icega, ali ako i ne bude, i vas zelim kao i svoj!!
Nadam se da nam je Stella dobro i da ce javiti da je sve kako treba biti !!
Trudnice moje drage nadam se da ste dobro sve od reda !
Cure za 2-4 dana trebam nedobiti (sto i pticice pod prozorom vec znaju koliko sam dosadna), jucer sam naravno pisnula opet lh trakicu, i opet se vidi slabaaa, ali vidi se druga crtica....?? Hvatam se za sve slamcice...
Pusa!!
Evo i mene cure opet, pratim vas svaki dan al zbog obaveza, posla, kuce nmg stici pisati kako se ja osjecam, osjecam se napuhano :O Menst je danas trebala stici, nije jupiiiiii valjda je test uistinu pozitivan ! :D Eh ne znam sta se desava moje lice je prosarano, kao bubuljice al nisu bubuljice haha, umorna sam iscrpljena, nos mi stalno zapusen, nmg disat normalno ako predjem u drugu sobu kao da sam presla kilometar umorim se, navece kada legnem ne mogu spavat potrbuske inace tako najvise volim,sada mi smeta pa sebi moram jastuk stavit izmedju nogu , mrsavica sam bila, al sada imam stomaka malo al sasvim dovoljno da se vidi. Nadam se da je moje najljepse doba pocelo.
Ljubim Vas cure sve :*
Dobro jutro cure,evo samo da vas malo pozdravim. Svim trudilicama koje su u isčekivanju nedolaska gospodicne M želim da M izostane na barem godinu dana i da imate veeeliki plusic i srecu najvecu .
StellaMaris čim imas novosti javi nam se, sigurna sam u porast bete .
Sretna sam,još par dana i dolazi moja zadnja M prije aktivnog trudenja,veselimo se jako tome. Konačno je došlo i to; hvala vam puno curke koje ste me tješile i pomagale mi puno puno u kriznim situacijama .
Želim vam svima ugodan vikend

Ja to mogu, ja to hoću....
MalaNo, sto se tice simptoma, ne znam kada se oni mogu zaista javiti, koliko rano, ali ja sam 2 mjeseca tj.ciklusa bas imala "umisljene" simptome...zapravo pretpostavljam da su umisljeni jer sam svaki znak na svome tijelu ili unutar sebe povezivala s nekim simptomima koje su trudnice napisale... Mislim da nas nekad tolika zelja dovede do tog stanja da previse analiziramo i prepisemo sve mogucoj trudnoci. Ali nije to nista lose.... Jednostavno smo takve :) nadam se da su ovog puta kod tebe stvarno simptomi trudnoce!
Paula moja draga, nemas sta kriti, ovdje neces dozivjeti osudjivanje zbog toga sto si preuranjeno napravila test. Svaka od nas je barem jednom to prozivjela (cak i mi koji se kratko trudimo)! Ako ti je tako lakse, samo ti napravi test... Ali ponavljam, nemoj uzeti za 100% ako bude -... Sretno draga, mislim na tebe!
Dulcinela, jako mi je drago zbog tvojih trudnickih "tegoba"... Sve se to da izdrzati kad znas zbog cega je :) sretno dalje!
Bambola, sretno na pregledu u pon!
Sara, neka ne dodje uopce M narednih minimalno 9 mj :)
NMareN, drago mi je sto ponovno postajes trudilica... Jos malo pa i tvoj plusic :)
Ja sam na 5.dpo, temperatura i dalje raste, sad je na 36,5. Nemam nikakve simptome, malo su me sise boljele dan i pol, osjetljivije na dodir ali nista znacajno. Isto tako, zna me presjec dolje onako, kao da zareze u jednom trenu. Al brzo prodje... Imala sam i prije nekad takve simptome, doduse ne znam jel prije O ili poslije, ali postojali su. Jos 9 dana do M! Ili do T, ali nekako ne vjerujem bas da smo uspjeli. Bas mi je O bila taj dan kad nismo bili 3 dana doma, nisam ponijela ni lh trakice, samo toplomjer...pokrili skoro sve dane prije O, sami dan prije O i dan poslije, ali na samu O ne... I dalje se druzimo ;)
Pozdravi i puse svima :*

Cure koje cekaju plusic zelim puno srece, da vam vjestica ovaj puta ne dodje!! Ja vas citam i pratim i nestrpljivo cekam 09.07 za moj prvi pregled
Radujem se da otvorimo novu grupu u forumu za 2016 bebice i da nas bude sto vise
Test sam uradila 2 dana poslje sto M nije dosla, nikakve simptome prije nisam imala osim da me dole bolilo "na drugaciji nacin" i malo prisjecalo par puta.. Nekako sam to osjecala, nadam se da cete i vi!!
Lijep pozz svima
p.s. Viky na njemackom se kaze "Schwangerschaftstest" ali sigurna sam da u dusi duboko to ipak znas
Cure koje cekaju plusic zelim puno srece, da vam vjestica ovaj puta ne dodje!! Ja vas citam i pratim i nestrpljivo cekam 09.07 za moj prvi pregled
Radujem se da otvorimo novu grupu u forumu za 2016 bebice i da nas bude sto vise
Test sam uradila 2 dana poslje sto M nije dosla, nikakve simptome prije nisam imala osim da me dole bolilo "na drugaciji nacin" i malo prisjecalo par puta.. Nekako sam to osjecala, nadam se da cete i vi!!
Lijep pozz svima
p.s. Viky na njemackom se kaze "Schwangerschaftstest" ali sigurna sam da u dusi duboko to ipak znas
Prevela ja na netu,ali me opet nekako strah doci tamo i da se sje..,haha
Moja M treba danas doci..no nikakvih simptoma..
Pupa misli pozitivnooo!
Evo drage moje da se javim bila kod gin ujutro veli da je rano za uzv ako sam trudna pa da dodem u pon al reko da bi betu vadila kaze ok dao uputnicu al mogu samo u bolnicu ic vadit da se kod nas u dz to ne vadi a da se ne placa..govorim za zg :/
Pozdrav svima, samo da vas nabrzinu pozdravim zato sto sam u guzvi od turista...
Ako se sjecate, moj dragi je bio bolestan na plodne dane, ali uspjeli smo se podruziti 2 puta a i vrkuta je ucinila svoje, pa ovaj mjesec nema sanse da nije bilo ovulacije zato sto su me i grudi boljele, i narasle su, i imala sam sluz i sve...taaako daaaa plivacima bi to trebalo biti dovoljno...realno, zatrudni se od samo jednog osnosa tako da se ja ipak nadam da ce mrvica bas unatoc bolesti zadrzati ovaj put...
danas mi je 18dc...iscekujem svoj nedolazak m 4.7. ...kada je vas trudilice?

Peppe
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji