MalaNo, sto se tice simptoma, ne znam kada se oni mogu zaista javiti, koliko rano, ali ja sam 2 mjeseca tj.ciklusa bas imala "umisljene" simptome...zapravo pretpostavljam da su umisljeni jer sam svaki znak na svome tijelu ili unutar sebe povezivala s nekim simptomima koje su trudnice napisale... Mislim da nas nekad tolika zelja dovede do tog stanja da previse analiziramo i prepisemo sve mogucoj trudnoci. Ali nije to nista lose.... Jednostavno smo takve :) nadam se da su ovog puta kod tebe stvarno simptomi trudnoce!
Paula moja draga, nemas sta kriti, ovdje neces dozivjeti osudjivanje zbog toga sto si preuranjeno napravila test. Svaka od nas je barem jednom to prozivjela (cak i mi koji se kratko trudimo)! Ako ti je tako lakse, samo ti napravi test... Ali ponavljam, nemoj uzeti za 100% ako bude -... Sretno draga, mislim na tebe!
Dulcinela, jako mi je drago zbog tvojih trudnickih "tegoba"... Sve se to da izdrzati kad znas zbog cega je :) sretno dalje!
Bambola, sretno na pregledu u pon!
Sara, neka ne dodje uopce M narednih minimalno 9 mj :)
NMareN, drago mi je sto ponovno postajes trudilica... Jos malo pa i tvoj plusic :)
Ja sam na 5.dpo, temperatura i dalje raste, sad je na 36,5. Nemam nikakve simptome, malo su me sise boljele dan i pol, osjetljivije na dodir ali nista znacajno. Isto tako, zna me presjec dolje onako, kao da zareze u jednom trenu. Al brzo prodje... Imala sam i prije nekad takve simptome, doduse ne znam jel prije O ili poslije, ali postojali su. Jos 9 dana do M! Ili do T, ali nekako ne vjerujem bas da smo uspjeli. Bas mi je O bila taj dan kad nismo bili 3 dana doma, nisam ponijela ni lh trakice, samo toplomjer...pokrili skoro sve dane prije O, sami dan prije O i dan poslije, ali na samu O ne... I dalje se druzimo ;)
Pozdravi i puse svima :*
Cure koje cekaju plusic zelim puno srece, da vam vjestica ovaj puta ne dodje!! Ja vas citam i pratim i nestrpljivo cekam 09.07 za moj prvi pregled
Radujem se da otvorimo novu grupu u forumu za 2016 bebice i da nas bude sto vise
Test sam uradila 2 dana poslje sto M nije dosla, nikakve simptome prije nisam imala osim da me dole bolilo "na drugaciji nacin" i malo prisjecalo par puta.. Nekako sam to osjecala, nadam se da cete i vi!!
Lijep pozz svima
p.s. Viky na njemackom se kaze "Schwangerschaftstest" ali sigurna sam da u dusi duboko to ipak znas
Evo drage moje da se javim bila kod gin ujutro veli da je rano za uzv ako sam trudna pa da dodem u pon al reko da bi betu vadila kaze ok dao uputnicu al mogu samo u bolnicu ic vadit da se kod nas u dz to ne vadi a da se ne placa..govorim za zg :/
Pozdrav svima, samo da vas nabrzinu pozdravim zato sto sam u guzvi od turista...
Ako se sjecate, moj dragi je bio bolestan na plodne dane, ali uspjeli smo se podruziti 2 puta a i vrkuta je ucinila svoje, pa ovaj mjesec nema sanse da nije bilo ovulacije zato sto su me i grudi boljele, i narasle su, i imala sam sluz i sve...taaako daaaa plivacima bi to trebalo biti dovoljno...realno, zatrudni se od samo jednog osnosa tako da se ja ipak nadam da ce mrvica bas unatoc bolesti zadrzati ovaj put...
danas mi je 18dc...iscekujem svoj nedolazak m 4.7. ...kada je vas trudilice?
Peppe
Sara
Petrich93 nisam bas skuzila taj drugi dio poruke, sto si htjela reci. Kod nas se isto samo u bolnici vadi na uputnicu, da se ne placa pa se 4 sata cekaju nalazi.
Peppepula u pravu si, jedan odnos je sasvim dovoljan ukoliko je u pravo vrijeme :) nadam se da ste pogodili!
Ja ne ocekujem 4.7. Ako mi je dobro FF odredio O! Prosli mjesec je lutealna 14dana trajala, a kako bi ona trebala biti podjednaka svaki ciklus, onda mi je 4.7.taman 14 dana! Uffff treba izdrzati! Ali moram priznati da mi ovaj ciklus leti ko lud :)
Pozdrav svima!! Eto, po FF ovulacija je bila u srijedu,na 13. DC, tako da sam plodne dane ispratila i sad nestrpljivo čekam da ne dođe M. Pridružujem se svima koje su na odbrojavanju
pepepula, pupa, mimica drzim fige da M ne dodje. Meni je dan D po kalendaru 7.7, danas 21dc.
Viky uz nadam se da ni nece doc. I ako ti je neugodno test trazit na njemacki trazi na engleski (furaj da si turist)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji