Evo ga, malo sam cackala po postavkama na FF i sad mi ju je lijepo oznacio :) oznacio ju je 17.dc kad je bila 36,1 ili 2 al iza toga slijede 3 dana laganog povecanja i danas 4. Odbrojavanjeeeeee moze poceti
Draga Pupa u temp se nista ne kuzim, al bas nista... Ali ti si ovak cillus spremna i neocekujem ju s tobom! Tebi sad tek plodni? A ja cu sigurno napravit i prije vikenda, bar onaj s njuskala... A inace imam i clearblue, clearblue plus i clearblue digital... Te necu do vikenda! Ja si ne mogu pomoci i znam da to nista nije mjerodavno, ali vec sad padam u iskusenje...
Drage moje uskoro nam krece dosta nas s odbrojavanjem do nedolaska, zelim nam sto vise plusica!!! Pa makar ja bila i iduci mjesec... al ne bi...
Trudnice, ljubim vas i budite tu s nama...
Pa da, meni u ned bila ovulacija tako da sam ispratila plodne dane...ali mi se druzimo i dalje... :)
Ma samo ti radi testove ako ti je tako lakse, samo imaj u glavi da ako bude - da nije kraj svijeta i da nista nije gotovo dok ne dodje M! Ja brojim jos max 11 dana do M! Al nadsm se da ne bude dosla :) :*
Agness Bas steta da je tetka stigla. Al novi mjesec nova prilika. Samo ostani pozitivna I plusic ce vec doci.
Želim svima sljedeci mjesec puno plusica :)
url=https://lilypie.com]
Paula Koliko sam upucena tebe sljedecu pratimo ;)
Samo opusteno I navijam za +!
url=https://lilypie.com]
Cure tipkam vam samo da vam javim da sam se cula sa Stellom, ona je dobro, ima obaveza ovih dana a ni ne zna jos nista konkretno... u petak ce ponoviti betu ce se javiti ovdje. Zahvaljuje vam se svima sto mislite na nju.
Pepita, zavrsila sam prosle sedmice terapiji za ureaplasmu, ponovit cu bris sljedece sedmice. Za mucninu sam nasla neke soli koje se rastope u vodi i popiju se poslije obroka, to mi je dosad jedino pomoglo. Kako si mi ti? Beba? Jel znas spol??
Saljem vam poljubac
Paula, upravu si, slatke muke su pocele. Zelim ti da i ti uskoro docekas iste.
Pupa, u biti je FF jako pouzdan ali ima ta opcija da sam podesis O ukoliko si siguran u istu. I meni se to desavalo, ali kad bih upisala neki dodatni simptom (tipa iscjedak) oznacilo bi mi ju odmah, iako se dotad neckalo.. Sako se vi druzite i uzivajte u vasoj ljubavi, doci ce plusic.. Odbrojavam sa tobom, draga!
Queen, ima nas nekoliko trudilica koje smo odavde presle u trudnice. Vidim da se ti plasis, to je sasvim normalna reakcija, ali tu smo jedna za drugu, da si budemo podrska.
Laku noc vam zelim, drage moje i drzim vam palceve!!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS, ma nije mi bilo u settings na advanced (sto je kao preporuceno)! Cim sam to kliknula odmah mi je oznacio O, bez da sam ja ista sama oznacila! Nadam se da ce sa stellom sve izaci na dobro! Laku noc svima
Drage zenice kako ste,evo i mene sa mojim odbrojavanjem i uz to citam vas citaam redoooovno.Danas je 9.dpo, i mislim da sam vec pocela umisljati sama sebi neke simptome haha,i cim prodjem analizu same sebe slijedi guglanje,zatim sebi kazem opusti se,ostavim se compa,nakon 5 min sam vec na mob,i opet guglanje
.Pitanje,postoji li ta mogucnost da vec 9ti dan nakon ovulacije osjetim napetost u gudima kao simptom zeljene trudnoce (samoj sebi kazem,glupo ti je pitanje),ali eto.valjda silna zelja nista drugo. Paula,Alms,pepita,stella,pupa Nmaren,i sve ostale pusaaaaaaaa,
i gdje nam je Bambola?
Zeli drugom sto i sebi :*
Drage moje trudnice i trudilice..javljam vam se da mi je danas 39 dc, tj. 8 dana kasni..nadam se da ce tako i nastavit da odem sutra kod gin
Sortiraj odgovore
Najstariji