almS lijepo je čitati tvoje postove, piješ li još terapiju protiv ureaplazme? Meni je kod mučnina pomagalo to što bih nešto gricnula, ali moraš naći šta ti paše.. iščekujemo s tobom ponedjeljak
Queen06 kada ti je prvi pregled?
Agness naravno žao mi je zbog M, ali mi je neizmjerno drago što si pozitivna, uz takvu pozitivu plusić će sigurno doć, samo hrabro
petrich93 držim fige, da M ne dođe i da beta potvrdi T
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Gdje nam je Stella?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Draga Agness nemam ti šta drugo reći osim da mi je od srca žao.. Pa ako već mora doći neka bar dođe na vrijeme!! Hrabro draga idemo u nove pobjede...
AlmS počele su slatke muke, neka hvala Bogu..
Ja prijavljujem 24.dc. Simptomi 0! Dosad 27-28, prošla me iznenadila 25 dan... Tako da ja krećem s neočekivanjem...
Pupa, peppepula, malaNo, nessah, Nmaren, maja, majja, luki, petrich93
Pepita, mama, dilb, dulcinela..
Stelllllaaaaa…?? Javi...
Cure moje drage pusa svima, i onima koje sam zaboravila...
Pišite kako ste i šta se dešava..
Pepita, prvi pregled mi je 09.07, izgleda mi tako daaaaleeekooo da neznam hocu li izdrzati do tada, heheh.. Osjecam da me dole kod jajnika sve nekako steze i vuce, pogotovo sa lijeve strane (mora da je se mrvica tamo parkirala).. Za sad nikakva mucnina hvala bogu, nadam se da ce sve biti uredu i narednih tijedana..
Sretno svim curama!!
Draga almS, ja sam dobro, hvala na pitanju. I dalje pijem cajeve, mjerim temperaturu i nastojim misliti pozitivno. Nekako sam uvjerena da je pitanje trena kad ce se moja mrvica zalijepiti. Ne ocekujem puno od ovog mjeseca, ali doci ce jednom i meni. Sto se temperature tice, ono sto mi je nejasno je zapravo to da sam imala polovinu ciklusa 36,1-36,2 i onda mi se nakon 36,2 spusti na 36,1 17.dc, pa 36,2, pa 36,3 i danas 36,4. Racuna li se to malo povecanje (kako raste 3 dana) ili mora biti vece? Prosli mjesec mi je FF odredio ovulaciju tek nakon sto je proslo jedno tjedan dana...dakle bila je 26.dc a on ju je odredio tek tipa 33.dc i to kad sam promijenila jednu sumnjivo upisanu temp. Izbacio mi je kao ako promijenim tu temp pomice mi ovulaciju s trenutnog 26.dc na 18.dc, a ja u cudu jer do tad nisam ni vidjla da ju je oznacio. Ne znam jesi me skuzila.
Zao mi je zbog posla, ali ti sada imas nesto puuuuno vrijednije za cuvati! Ne se sekirati. Uzivaj u laganim mucninama i kao sto je pepita rekla, probaj si naci nesto sto kod tebe funkcionira da ih barem ublazis...
Agness, zao mi je zbog M. Bas sam pomislila da je to to! Ali glavu gore... Sljedeci puta se nece ni pojaviti, sigurno!
Paula, drzim fige da ju ne docekas! Ako ne stigne npr 27.-28.dc jel mislis raditi test?
Ja svako malo provirim da vidim jel ima sta novo od Stelle

Evo ga, malo sam cackala po postavkama na FF i sad mi ju je lijepo oznacio :) oznacio ju je 17.dc kad je bila 36,1 ili 2 al iza toga slijede 3 dana laganog povecanja i danas 4. Odbrojavanjeeeeee moze poceti

Draga Pupa u temp se nista ne kuzim, al bas nista... Ali ti si ovak cillus spremna i neocekujem ju s tobom! Tebi sad tek plodni? A ja cu sigurno napravit i prije vikenda, bar onaj s njuskala... A inace imam i clearblue, clearblue plus i clearblue digital... Te necu do vikenda! Ja si ne mogu pomoci i znam da to nista nije mjerodavno, ali vec sad padam u iskusenje...
Drage moje uskoro nam krece dosta nas s odbrojavanjem do nedolaska, zelim nam sto vise plusica!!! Pa makar ja bila i iduci mjesec... al ne bi...
Trudnice, ljubim vas i budite tu s nama...
Pa da, meni u ned bila ovulacija tako da sam ispratila plodne dane...ali mi se druzimo i dalje... :)
Ma samo ti radi testove ako ti je tako lakse, samo imaj u glavi da ako bude - da nije kraj svijeta i da nista nije gotovo dok ne dodje M! Ja brojim jos max 11 dana do M! Al nadsm se da ne bude dosla :) :*

Agness Bas steta da je tetka stigla. Al novi mjesec nova prilika. Samo ostani pozitivna I plusic ce vec doci.
Želim svima sljedeci mjesec puno plusica :)

url=https://lilypie.com]
Paula Koliko sam upucena tebe sljedecu pratimo ;)
Samo opusteno I navijam za +!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji