Cure dobro večer svima 😊
Prvo da pozdravim svoje drage stare trudilice AlmS, StellaMaris, NMareN.
AlmS draga evo ja ti od srca želim da je tvoje malo čudo na putu, pošto se ti i ja pratimo u M, a moja je stigla u ponedjeljak, znači tvoja kasni s razlogom 😆😆 ljubim te i šaljem ti avion i podmornicu punu vibrica
Stella draga nadam se da ti lijepo prolaze ovi sunčani dani i da se i kod tebe nešto lijepo sprema
NMareN draga i tvoj plus uskoro očekujem
Nove trudilice želim vam što skoriju selidbu na drugi pdf
A našim dragim trudnicama što ugodniju trudnoću
Moj prošli ciklus konačno na 28 dana, za razliku od prošla dva koja su bila na 35. I jako sam happy jer putujem taman poslije M svom dragom u zagrljaj i nadam se da ćemo u sljedeći 20tak dana uspjeti pokriti (sve sve svaki dan 😂😂😂) puse svima i uživajte u ovom sunčeku i pijete puno vode i šeširiće na glavu da kosa ostane lijepa i zdrava 😆😆 sunčajte se što više jer kad dođe plus ništa od sunčanja 😆😆 😙😙😙
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Citala sam malo vase postove i ja zavrsavam sa Duphastonom u ponedjeljak. Od toga dana narednih deset kao cekam kuju 😁nadamo se da je nece biti, al dobro, ako i bude idemo opet! Sljedeci ciklus cu svakako pokusati sa vrkutom. Zna li netko da li je okej to komb sa progesteronima ukoliko mi doc produzi terapiju? Je li netko jos bio na duphastonu? Mene stavilo radi pms-a. Ja svaki mjesec imam sve simptome trudnoce😩ovo nam je drugi ciklus da smo potpuno nezasticeni, a prije smo samo prekidali koitus.
Dulcinela nek je pregled super prosao, bitno da se mrva smjestila, iduci put ces cuti srce...bas predivno. Uzivaj u ovim slatkim brigama sto slijede i nadam se da cete mucnine zaobici
NMareN sigurna sam da bi bilo sve u redu i da M ne dodje i da bude plusic. U ovakvim situacijama je mozda sladje kad se 'dogodi'
AlmS meni se svidja ta tvoja temp, ja joj nisam nikad ni blizu, najvisa mi bila 36,8. I za tebe mislim ono sto sam napisala i NMareN
Babygirl bas mi je drago da ides dragom, sigurno bi ti bilo tesko cekati taj 9 mj.
Bambola dobrodosla i sretno, nek i ostane sve na ovom drugom ciklusu pokusavanja
Pupa tvoja temp je lijepo porasla s obzirom na one koje si imala do O. Od srca ti zelim plusic sutra. Moguce da ti test pokaze minus na 14 dpo ali to obicno bude neispravan test. Ako te strah razocarenja uradi test u petak.
Meni se sve cini da ja ovdje ostajem jedina stara trudilica uz babygirl. Jelena nam se nije javila dugo. Uglavnom ja nemam pojma koji mi je dc ili dpo. M mi treba stici otprilike za 7 dana. Ovaj ciklus se kao ne opterecujem ahahahaha
I svim ostalim curama koje iscekuju nek se ostvari najljepsi scenarij
<3 2/2013 <3
Dobro vecer drage moje nema me bas cesto jer eto pocela sezona pa radim cijeli dan eto danas sam od 11 do 22h i sutra opet tako :( kod nas nista novo sve po starom i nekako sam se odlucila ne opterecivati trudnocim... O mi je za 3 dana i to nam je zadnji mjesec da nesto napravimo :D jer dragi 15.6 odlazi i nema ga do 30.09 :( tako da mislim da ce mrvica cekati najmanje do zime ...
Sto se tice pregleda kod ginekologa, moha ginicka bi probala sa hormonskom terapijom mene toga nekako strah nikad ih nisam pila i imam neki strah od toga znam toliko zena koje su nakon njih imale problema pa nekako ne vjerujem da ce mi pomoci ... bas sam u nedoumici oko toga :(
Nisam vas uspjela sve pohvatati no zelim svima koje iscekuju da docekaju plusice a ne vjestice
i svim novim trudilicama dobrodslicu, a mojoj Nessah zao mi je sto je M ipak dosla , znas da te se stalno sjetim i vidim da radimo slican posao pa nekako suosjecam sa tobom :D volim ovu tvoju pozitivu cim vidim tvoj post jos ga ni ne procitam vec osjecam kako zraci pozitivom , sve ce doci na svoje , vidjet ces ... saljem vam svima veeeeelike puseee
I begin to see the good in everyone and everything <3
Dobro jutro svima! Samo da javim da necu danas raditi test, temperatura je danas 36,4 ne znam jel to znaci da je pocela padati, ali pricekat cu sutra ili neki drugi dan :) i dalje su mi simptomi skoro pa nikakvi. Sinoc su me grudi malo jace pocele boljeti, ali na trenutke!
Necu se danas opterecivati s tim, kako bude bit ce :)
Agness, samo vi opusteno ovih dana, pokrijte maksimalno, a kasnije se opusti... Od srca ti zelim da sljedeci put kad ti dragi dode da se vec krene nazirati trbuscic :)
Lijepi pozdrav svima i uzivajte u danasnjem danu
Pupa jesi radila test?
AlmS kako stoji tvoja temp danas?
NMareN jeli stigla vjestica?
Agness zelim ti da vam beba dodje vec iz ovog pokusaja tako da ne ceka hladnu zimu. Neznam o kakvoj se terapiji radi jer nisu sve jednake i koliko dugo bi ju koristila? Ako bi ta terapija rijesila tvoj problem mozda bolje da ju krenes uzimati tako da zavrsis dok se dragi vrati
<3 2/2013 <3
Pupa sutra onda spremi test. Mislim da je Dulcineli temp krenula lagano padati i na kraju je opet bio plus. Dok je povise crte jos ima nade
<3 2/2013 <3
StellaMaris, hvala na ohrabrenju :) je, temperatura je i dalje iznad crte... Ma vidjet cemo sutra, stvarno sam ok sa svime i ne nadam se nicemu...
Sortiraj odgovore
Najstariji