Hvala curke,pepita,paula almS i ako sam nekog izostavila.Nazalost vec je vjestica poslala kofere,tako da od mog plusica nista ni ovaj mjesec.Poneka suzica,onaj teski uzdah,,ali Boze moj idemo dalje.Ono sto me jako zna rastuziti jeste da vecina njih ostanu u blazenom stanju,a to u biti ne zele,uprkos tome sto mozda nikad nisu ni brinule o svom reproduktivnom zdravlju,izlagale se kojekakvim losim navikama,alkoholu,drogama,sate provodile na minusu u kratkim suknjicama,ali eto onako usput ostanu trudne i jos na to sve ne zele tu bebu :(
Zao mi je sta nisi uspila ostat trudna ovaj misec, ali oces! Znam tocno na sto mislis kad spominjes zene sta se nisu pazile i eto- njima sve pet. Al nemoj uopce razmisljat o drugima. Tvoje tijelo je tvoj stroj i ima da slusa. Ostat ces trudna i tocka! Poraz je sportski, al na kraju ce sve bit dobro! Nemoj bit tuzna!

Zeli drugom sto i sebi :*
MalaNo stvarno mi je jako žao što je gospodična M ipak odlučila doći, nemoj da te obeshrabri, biti će plus.. I ja te shvaćam kad spominješ te žene/cure, ali znaš u čemu je kod njih kvaka, zato što nisu opterećene time.. Eto ja sam imala slom na samom početku pokušavanja 12mj 2014 god (treći mjesec pokušavanja) i onda kad je došla M nakon dugih 63 dana porazgovarala sam sama sa sobom na neki način i odlučila se i sama na što manje stresa oko toga, dakle opustila sam se maximalno, čitala, ma radila sve i svašta samo da nisam toliko opterećena svojom željom, zapravo sam se posvetila ozdravljenju svojih jajnika i počela piti čajeve i eto u 2mj 2015 godine ostala sam trudna... samo hrabro biti će plusić
MalaNo stvarno mi je jako žao što je gospodična M ipak odlučila doći, nemoj da te obeshrabri, biti će plus.. I ja te shvaćam kad spominješ te žene/cure, ali znaš u čemu je kod njih kvaka, zato što nisu opterećene time.. Eto ja sam imala slom na samom početku pokušavanja 12mj 2014 god (treći mjesec pokušavanja) i onda kad je došla M nakon dugih 63 dana porazgovarala sam sama sa sobom na neki način i odlučila se i sama na što manje stresa oko toga, dakle opustila sam se maximalno, čitala, ma radila sve i svašta samo da nisam toliko opterećena svojom željom, zapravo sam se posvetila ozdravljenju svojih jajnika i počela piti čajeve i eto u 2mj 2015 godine ostala sam trudna… samo hrabro biti će plusić
Meni je ovo nesta najbolje sto sam procitala.. Tako jednostavno,a ulilo mi je toliko ohrabrenja, nade, pozitive,savjeta.. Ma,bas me razveselilo..Draga zelim ti sve naj, naj s bebicom i saljem puse iz Slavonije :* :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita,divno je cuti takvo nesto zaista,hvala ti puno.Valjda me tako nekad izbaci iz kolosjeka,pa nabrajam kao neka babetina zbog tih cura haha.Dobro kazes,mozda one uopce ne razmisljaju pa je u tome i caka,takvo mi nesto i brat zna reci (doktor porodicne),,sreco draga one ne razmisljaju koliko i ti,vjerovatno im je mozak nekad dalekooooo
MalaNo ma normalno je da nas katkad nešto izbaci iz takta i svašta se ne čini pravedno, glavno je da si pozitivna, i da ne odustaješ pa će tako doći i tvoj plusić vidjeti ćeš..
Ne znam jesi li napisala ili ne, ali koliko pokušavate?
🙏👸👸🙏❤️
Hvala bambola. Ja nikad nemam cistu kozu, vec 20 god se borim s pristicima...
MalaNo zao mi je sto je dosla. Idemo dalje, cajevi, pokrivanje dana i punooo pozitive!
Pepita prekrasno si to napisala, uvijek imas pravu rijec i lijepe savjete. A znas i sama koliko to znaci. Nadam se da ces preostalih 6 mj samo uzivati u svom predivnom stanju.. I zelim ti porod od 15-20 min...
U sustini jesam ili se trudim biti pozitivna ,ako nam je sudjeno beba ce doci. 9mj braka,6mj truda ::)):,koje cajeve si ti pila Pepita? u zadnja 2 mjeseca ja sam kombinirala macinu travu i neki caj za svaku zenu,bas mu je takav naziv!
Paula hvala ti na lijepim željama i na lijepim riječima... I sama sam bila trudilica i znam koliko znači lijepa riječ, utjeha, savjet i sl. zato i jesam još tu jer volim biti podrška..
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav drage trudnice i trudilice iz vruceeee nam Slavonije. Ja sam danas uzivala vani, na rostilju i nije me bilo par dana. Vidim da opet ima novih trudilica sto je super... samo sto ne uspijem popamtiti nickove
Cure koje cekate M puno srece vam zelim da opak ne dode te da se lagano preselite na dtugu temu.
Svi vi koji se sekirate...nemojte. Znam da nije neka utjeha ali nemojte. Svi mi imamo neke periode gdje se osjecam bespomocno i nekako neshvaceno, ali treba razbistriti glavu od primisli i cist krenuti dalje. Saljem vam svima a ponajvise trudilicama jer znam dobro kako je biti jedna od vas

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji