Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    04. Lipanj 2015. 15:46

MalaNo ma normalno je da nas katkad nešto izbaci iz takta i svašta se ne čini pravedno, glavno je da si pozitivna, i da ne odustaješ pa će tako doći i tvoj plusić vidjeti ćeš.. 
    Ne znam jesi li napisala ili ne, ali koliko pokušavate?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Paula5
    04. Lipanj 2015. 15:48

Hvala bambola. Ja nikad nemam cistu kozu, vec 20 god se borim s pristicima...
    MalaNo zao mi je sto je dosla.  Idemo dalje, cajevi, pokrivanje dana i punooo pozitive! 
    Pepita prekrasno si to napisala, uvijek imas pravu rijec i lijepe savjete. A znas i sama koliko to znaci. Nadam se da ces preostalih 6 mj samo uzivati u svom predivnom stanju.. I zelim ti porod od 15-20 min...

• Malano2
    04. Lipanj 2015. 15:55

U sustini jesam ili se trudim biti pozitivna ,ako nam je sudjeno beba ce doci. 9mj braka,6mj truda ::)):,koje cajeve si ti pila Pepita? u zadnja 2 mjeseca ja sam kombinirala macinu travu i neki caj za svaku zenu,bas mu je takav naziv!

Zeli drugom sto i sebi :*

Pepita2109
    04. Lipanj 2015. 15:56

Paula hvala ti na lijepim željama i na lijepim riječima... I sama sam bila trudilica i znam koliko znači lijepa riječ, utjeha, savjet i sl. zato i jesam još tu jer volim biti podrška.. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    04. Lipanj 2015. 17:39

Pozdrav drage trudnice i trudilice iz vruceeee nam Slavonije. Ja sam danas uzivala vani, na rostilju i nije me bilo par dana. Vidim da opet ima novih trudilica sto je super... samo sto ne uspijem popamtiti nickove 
    Cure koje cekate M puno srece vam zelim da opak ne dode te da se lagano preselite na dtugu temu.
    Svi vi koji se sekirate...nemojte. Znam da nije neka utjeha ali nemojte. Svi mi imamo neke periode gdje se osjecam bespomocno  i nekako neshvaceno, ali treba razbistriti glavu od primisli i cist krenuti dalje. Saljem vam svima  a ponajvise trudilicama jer znam dobro kako je biti jedna od vas

Paula5
    04. Lipanj 2015. 18:12

Pozdrav i tebi mama★, ova sparina je stvarno teskaa.. da nisam dobila po simptomima bih bila uvjerena da sam trudna.. I ja sam popamtila 10-tak cura, ostale cu s vremenom.. Ti i pepita ste me medu prvima pozdravile i dale koji savjet . Super ste, docekale ste svoj+, a jos ste s nama i bodrite nas..
    Cure koje ocekujete + nadam se da cemo cuti lijepe vijesti uskoro....
    Pa cure nitko mi nije (osim bambole) odgovorio za simptome O..
    Moja ce uskoro pa bih voljela cuti vasa iskustva..
    Pusa svima! 

StellaMaris
    04. Lipanj 2015. 18:51

AlmS i dalje je to obecavajuca temp. Nadam se da ti smedi iscjedak kao ni M nisu krenuli. I vibram da su svi brisevi uredni. 
    Peppepula i pupa ja sam citala da se rastezljivi iscjedak kao kod O cesto javi pred M (kao sluznica se vec krene ljustiti) meni stvarno tako i bude. U prvoj trudnoci sjecam se da mi je iscjedak bio tako bijeli kao sto vi opisujete, zatim mi je promijenio boju u zuto i tako do kraja T. Navijam skupa s vama za plusic
    MalaNo dobrodosla i nisi nenormalna, sve smo slicne kad je zelja prevelika. 100 puta sam rekla da barem postoji neko dugme s kojim bi prestala razmisljati i shvacam te sto se tice ovih koje ne zele pa im se dogodi od jednog puta.
    Viky96 moguce da ti se ciklus malo poremetio zbog putovanja.
    Paula a da pokusas pomijesati stolisnjak i vrkutu mozda ti onda biti ukusniji caj. Meni se sluz obicno pojavi prije O, na sam dan O bude vodenast iscjedak ili sam vec suha. Dan iza primjetim kremasti iscjedak i pocmu me boljeti prsi. Ali zato me dan prije O i na sam dan boli sve dole, uzasan pritisak ne mogu ni sjesti, obicno vise na jednu stranu, ovaj put je radio lijevi jajnik.
    Bambola super ti je stav, samo tako nastavi. Odj... ih sve i pokazi im da se varaju
    Mama samo ti uzivaj, zasluzila si. Bilo bi super kad se nijedna od nas nebi trudila vise od 3 mjeseca pa da sve zajedno tipkamo na bebicama :)
    Pepita nasa draga, lijepo te citati 

<3 2/2013 <3

Paula5
    04. Lipanj 2015. 19:29

Hvala ti StellaMaris na odgovoru. I meni tako, al grudi bas ne bole. A i zadnji par ciklusa nisam imala neke bolove...nisam mislila da ce mi faliti probadanja.. Cajeve sam pomijesala, 1/3 stolisnika. 
    Mislim mozda cu cuti neki simptom O na koji dosad nisam obracala paznju, pametnije smo zajedno 
    Slazem se, pepita je divna mlada zena. I cudim se sto nije napisala koji simptom 

Pupa2
    04. Lipanj 2015. 20:31

Curke, malo cu preskociti vase postove i prijaviti pocetak menge. Upravo na wc papiru smedje mrlje... Cekam da krene M i bas se sugavo osjecam (fizicki, ne psihicki)...vrti mi se od vremena, muka mi je i zatezu me ledja, glava ko bubanj... Jedva cekam da krene normalno curiti da se rijesim tih simptoma.... Pozdrav svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.