Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    04. Lipanj 2015. 12:34

Bambola  vrkuta se ne smije piti uz hormonsku terapiju nikako..
    Pupa i Peppe Pula zasad vam sve zvuči jako obećavajuće, držim palčeve za plusiće objema
    Baby Girl nadam se da ćete uspjeti iskoristiti kvalitetno zajedničko vrijeme i da ćete prije svega uživati i na kraju biti nagrađeni jednim plusićem
    MalaNo dobrodošla i nadam se da ćeš nas već za 2 dana obradovati svojim plusićem, tvoja želja je normalna nisi luda i sretnooo 
    Nessah, Agness, Stella i ostale curke da ne nabrajam do sutra pozdraavv i sretnooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    04. Lipanj 2015. 12:50

'Dan drage moje, nadam se da ste mi sve dobro, naročito nase trudnice! 
    Stella, jutrosnja temp 37, ali me poceo boluckati stomak stoga mislim da je M u najavi. Uz to, jutros sam malo pregledala proslomjesecne chartove i u biti sam uvijek dobijala pri visokim temp (36.7-36.8), a temp mi tek padne 2-3dan ciklusa. Ma nema veze, nastavit cu sa pretragama. Popodne cu zvati za rezultate brisova, pa onda zovem onu polikliniku da se naručim za sljedeci pregled i tako.. Doci ce plus, nece mi uteci..
    Pupa, Peppapula, MalaNo  drzim fige!!
    Ugodan dan vam zelim!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• viky96
    04. Lipanj 2015. 12:58

Pozz evo i mene sa svojim problemima hrhr

Cestitam novoj trudnici,, nemoj se ljutiti dok sam procitala sve postove zabb sam nick ,,sorry ali cestitam od srca!!

Dulcinela sve mi je upucivalo na malog njemca,,ali opet nista

Udebljala sam se 2,5 kg,,sise nabujale,sto je cak i moj dragi skuzio,,menga kasnila...no test negativan..i tako dobijem ja M u nedjelju...no krv je bila kao svjeza..i trajala mi do jucer..znaci jucer sam prestala krvariti,,kad danas ja u wc na veliku nuzdu ono opet krene krv...nije mi se to nikad dogodilo,pa sam sad u sumnji jel moguce da je ta moja menga ustvari spontani jer sam se stvarno napregla sa koferom dok sam putovala za hrv...

Ako netko zna sta nek mi napise i sorry na ovakvom sugavom postu hehe

Pozzz svim trudilicama i trudnicama!!!

Paula5
    04. Lipanj 2015. 13:54

Pozdrav cure!
    Viky96 ja nekako mislim da je to M, a simptomi mogu biti i pms-a i T, no buduci je dosla i neg test, mislim da je M. Moja neocekivana i uranjena M dosla u pon pa smo negdje u istoj fazi ciklusa.. 
    Pupa, pepepula, almS drzim fige!! 
    MalaNo dobro nam dosla i takoder drzim fige! 
    Ja treci dan na vrkuti i stolisniku, uh on mi nikako nije ukusan, a vrkuta je super!  No sve za +! Dc 4. skoro pa gotova M, za par dana ocekujem sluz pa na posao...
    Pusa svima!! I samo pozitiva.... 

Bambola
    04. Lipanj 2015. 14:08

Vidim ima nas dosta sta radimo u turizmu ovde i trudimo se, mozda je do profesije 😂 ugl, netko je spomenuo da se boji hormo terapije. Evo ja sam na duphastonu i moram priznati da je sve okej, samo sta dosta   Slabije idem na wc i to me izludi. Jos ovaj ciklus i onda cu prec na vrkutu. Inace svi ti simptomi su cudni. Prija mi je ginicka i kaze da ona cesto po mirisu odma zna jel netko trudan kad dodje na pregled, al opet da je sve individualno. Ja npr svaki mjesec imam sve simptome trudnoce. Tako se nadam ovaj misec nikakvom simptomu i Plusicu 😂

Bambola
    04. Lipanj 2015. 14:12

I da, pocela sam duphaston u ponediljak. Imam nekakav pritisak u donji abdomen i malo desni jajnik pritisce. Sad cemo vidit da li su to spomenuti problemi sa probavom radi progesterona ili se stagod zapravo ćopilo!

Bambola
    04. Lipanj 2015. 14:19

I jos do kraja da se ispovidim. Tri ginicke su me pregledale radi neprohodnog livog jajovoda i kao mozda mi bude malo teze zatrudnit. Mentalno sam svih poslala na neko misto i odlucila da sam bas krasan materijal za rasplodnju i da je moj livi jajovod uz mene 😁 bas me briga sta kazu jer ionako nema pravila (to isto obozavam cut)! Tako da svima kako sam vec spomenila zelim Plus i da nam      se dica skupa igraju!

Paula5
    04. Lipanj 2015. 14:42

Cure koje fizicke simptome imate i kako tocno skuzite O (osim trakica i temp)? Da li vam sluz nestane odmah nakon O ili se zadrzi jos koji dan?
    Ja prepoznam po sluzi i probadanjima u jajnicima koja su ponekad neizdrziva (kao u ciklusu u kojem sam zatrudnila), a nekad skoro ni ne osjetim (kao npr. prosli ciklus).
    Voljela bih cuti i vasa iskustva...

Bambola
    04. Lipanj 2015. 14:51

Iscjedak, pojacan libido, lagano probadanje u donjem abdomenu. I da, koza mi je tad najprekrasnija i opcenito sam cila najenergicnija upravo tada.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI