Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    04. Lipanj 2015. 14:08

Vidim ima nas dosta sta radimo u turizmu ovde i trudimo se, mozda je do profesije 😂 ugl, netko je spomenuo da se boji hormo terapije. Evo ja sam na duphastonu i moram priznati da je sve okej, samo sta dosta   Slabije idem na wc i to me izludi. Jos ovaj ciklus i onda cu prec na vrkutu. Inace svi ti simptomi su cudni. Prija mi je ginicka i kaze da ona cesto po mirisu odma zna jel netko trudan kad dodje na pregled, al opet da je sve individualno. Ja npr svaki mjesec imam sve simptome trudnoce. Tako se nadam ovaj misec nikakvom simptomu i Plusicu 😂

Bambola
    04. Lipanj 2015. 14:12

I da, pocela sam duphaston u ponediljak. Imam nekakav pritisak u donji abdomen i malo desni jajnik pritisce. Sad cemo vidit da li su to spomenuti problemi sa probavom radi progesterona ili se stagod zapravo ćopilo!

Bambola
    04. Lipanj 2015. 14:19

I jos do kraja da se ispovidim. Tri ginicke su me pregledale radi neprohodnog livog jajovoda i kao mozda mi bude malo teze zatrudnit. Mentalno sam svih poslala na neko misto i odlucila da sam bas krasan materijal za rasplodnju i da je moj livi jajovod uz mene 😁 bas me briga sta kazu jer ionako nema pravila (to isto obozavam cut)! Tako da svima kako sam vec spomenila zelim Plus i da nam      se dica skupa igraju!

Paula5
    04. Lipanj 2015. 14:42

Cure koje fizicke simptome imate i kako tocno skuzite O (osim trakica i temp)? Da li vam sluz nestane odmah nakon O ili se zadrzi jos koji dan?
    Ja prepoznam po sluzi i probadanjima u jajnicima koja su ponekad neizdrziva (kao u ciklusu u kojem sam zatrudnila), a nekad skoro ni ne osjetim (kao npr. prosli ciklus).
    Voljela bih cuti i vasa iskustva...

• Malano2
    04. Lipanj 2015. 14:59

Hvala curke,pepita,paula almS i ako sam nekog izostavila.Nazalost vec je vjestica poslala kofere,tako da od mog plusica nista ni ovaj mjesec.Poneka suzica,onaj teski uzdah,,ali Boze moj idemo dalje.Ono sto me jako zna rastuziti jeste da vecina njih ostanu u blazenom stanju,a to u biti ne zele,uprkos tome sto mozda nikad nisu ni brinule o svom reproduktivnom zdravlju,izlagale se kojekakvim losim navikama,alkoholu,drogama,sate provodile na minusu u kratkim suknjicama,ali eto onako usput ostanu trudne i jos na to sve ne zele tu bebu :(

Zeli drugom sto i sebi :*

Pepita2109
    04. Lipanj 2015. 15:26

MalaNo stvarno mi je jako žao što je gospodična M ipak odlučila doći, nemoj da te obeshrabri, biti će plus.. I ja te shvaćam kad spominješ te žene/cure, ali znaš u čemu je kod njih kvaka, zato što nisu opterećene time.. Eto ja sam imala slom na samom početku pokušavanja 12mj 2014 god (treći mjesec pokušavanja) i onda kad je došla M nakon dugih 63 dana porazgovarala sam sama sa sobom na neki način i odlučila se i sama na što manje stresa oko toga, dakle opustila sam se maximalno, čitala, ma radila sve i svašta samo da nisam toliko opterećena svojom željom, zapravo sam se posvetila ozdravljenju svojih jajnika i počela piti čajeve i eto u 2mj 2015 godine ostala sam trudna... samo hrabro biti će plusić

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Malano2
    04. Lipanj 2015. 15:34

Pepita,divno je cuti takvo nesto zaista,hvala ti puno.Valjda me tako nekad izbaci iz kolosjeka,pa nabrajam kao neka babetina zbog tih cura haha.Dobro kazes,mozda one uopce ne razmisljaju pa je u tome i caka,takvo mi nesto i brat zna reci (doktor porodicne),,sreco draga one ne razmisljaju koliko i ti,vjerovatno im je mozak nekad dalekooooo

Zeli drugom sto i sebi :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.