Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    04. Lipanj 2015. 18:12

Pozdrav i tebi mama★, ova sparina je stvarno teskaa.. da nisam dobila po simptomima bih bila uvjerena da sam trudna.. I ja sam popamtila 10-tak cura, ostale cu s vremenom.. Ti i pepita ste me medu prvima pozdravile i dale koji savjet . Super ste, docekale ste svoj+, a jos ste s nama i bodrite nas..
    Cure koje ocekujete + nadam se da cemo cuti lijepe vijesti uskoro....
    Pa cure nitko mi nije (osim bambole) odgovorio za simptome O..
    Moja ce uskoro pa bih voljela cuti vasa iskustva..
    Pusa svima! 

StellaMaris
    04. Lipanj 2015. 18:51

AlmS i dalje je to obecavajuca temp. Nadam se da ti smedi iscjedak kao ni M nisu krenuli. I vibram da su svi brisevi uredni. 
    Peppepula i pupa ja sam citala da se rastezljivi iscjedak kao kod O cesto javi pred M (kao sluznica se vec krene ljustiti) meni stvarno tako i bude. U prvoj trudnoci sjecam se da mi je iscjedak bio tako bijeli kao sto vi opisujete, zatim mi je promijenio boju u zuto i tako do kraja T. Navijam skupa s vama za plusic
    MalaNo dobrodosla i nisi nenormalna, sve smo slicne kad je zelja prevelika. 100 puta sam rekla da barem postoji neko dugme s kojim bi prestala razmisljati i shvacam te sto se tice ovih koje ne zele pa im se dogodi od jednog puta.
    Viky96 moguce da ti se ciklus malo poremetio zbog putovanja.
    Paula a da pokusas pomijesati stolisnjak i vrkutu mozda ti onda biti ukusniji caj. Meni se sluz obicno pojavi prije O, na sam dan O bude vodenast iscjedak ili sam vec suha. Dan iza primjetim kremasti iscjedak i pocmu me boljeti prsi. Ali zato me dan prije O i na sam dan boli sve dole, uzasan pritisak ne mogu ni sjesti, obicno vise na jednu stranu, ovaj put je radio lijevi jajnik.
    Bambola super ti je stav, samo tako nastavi. Odj... ih sve i pokazi im da se varaju
    Mama samo ti uzivaj, zasluzila si. Bilo bi super kad se nijedna od nas nebi trudila vise od 3 mjeseca pa da sve zajedno tipkamo na bebicama :)
    Pepita nasa draga, lijepo te citati 

<3 2/2013 <3

Paula5
    04. Lipanj 2015. 19:29

Hvala ti StellaMaris na odgovoru. I meni tako, al grudi bas ne bole. A i zadnji par ciklusa nisam imala neke bolove...nisam mislila da ce mi faliti probadanja.. Cajeve sam pomijesala, 1/3 stolisnika. 
    Mislim mozda cu cuti neki simptom O na koji dosad nisam obracala paznju, pametnije smo zajedno 
    Slazem se, pepita je divna mlada zena. I cudim se sto nije napisala koji simptom 

Pupa2
    04. Lipanj 2015. 20:31

Curke, malo cu preskociti vase postove i prijaviti pocetak menge. Upravo na wc papiru smedje mrlje... Cekam da krene M i bas se sugavo osjecam (fizicki, ne psihicki)...vrti mi se od vremena, muka mi je i zatezu me ledja, glava ko bubanj... Jedva cekam da krene normalno curiti da se rijesim tih simptoma.... Pozdrav svima!

PeppePula
    04. Lipanj 2015. 20:45

A Pupa, bas sam citala postove i logiram se da odgovorim, kad ono tvoj post....bas mi je zao...
    Paula ja ovulaciju prepoznam jer me probode jajnik i onda boli cijeli dan, ali na mahove...nekad me zaboli kad ocu sjesti na stolicu pa moram to polako, nekad ako krivo stanem...tako na mahove, zna biti bas bolno, kao da me netko bocka nozem...imam tu rastezljivu sluz, prozirnu, a ponekad bas doslovno kao da voda tece iz mene, pogotovo nakon odnosa...i libido pojacan i zelja za djecom naglasenija nego ikad :)
    StellaMaris meni nije iscjedak sluzav kao kad je O, nego bas gusci bijeli, kao kad pokupim infekciju..i ne vjerujem da je znak menge jer ga imam od O, ako nam je uspjelo, onda bi to bilo negdje od zaceca...
    Puno  pozdrava iz Istre

Peppe

Pupa2
    04. Lipanj 2015. 21:22

Peppepula, stalno provjeravam ulozak, al nista jos... A sta ces, idemo dalje!
    Paula, da se vratim na tvoj post, ja slicno kao peppe probode me jajnik i znam onako imati tu neku tupu bol cak i dok hodam...al to mi zna biti cak i prije ovulacije.. A nekad npr nista ne osjetim. Ovaj mjesec me ni sise nisu boljele a nekad me u vrijeme O znaju boljeti katastrofa! Tako da sve ovisi....

StellaMaris
    04. Lipanj 2015. 21:24

Pupa bas mi je zao zbog M.
    Ko da nije dovoljno da si sama od sebe nikakava jer se uopce pojavila, jos te i nolovi ubiju. Gledaj s vedrije strane. Sad barem znas da ti je lutealna idealna i vjerujem da je pitanje vremena kad ce se sve poklopiti za plus.
    Peppepula dobro je dok je tako ko kod tebe, nek se samo nastavi pa da u nedjelju slavimo plusic. I moj ti je savjet da probas izdrzati ne raditi test ranije

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    04. Lipanj 2015. 21:26

*bolovi - ne nolovi 

<3 2/2013 <3

Pupa2
    04. Lipanj 2015. 21:28

Smeckasto preslo u crveno! Eto, od mene i moje bebice ipak nista ovaj ciklus. Zao mi je samo sto me bas ovaj ciklus kad sam odlucila pratiti sve i kad smo se prvi put baaas trudili odlucilo zeznuti i dati mi laznu nadu s veeeelikim kasnjenjem, al nema veze!
    Peppepula ti si nam sljedeca nada 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI