Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    18. Svibanj 2015. 13:11

Draga Alms,
    nemoj se ništa sekirati. Znam da si vjerojatno očekivala preglede (i ja bih), ali vjerujem da uvijek ide tako da prvo obave detaljan razgovor s parom pa da vide što treba dalje. A to što ti nisu rekli da se ne brineš na osnovu postojećih nalaza vjerujem da ne znači ništa nego da je takva procedura..da ti oni s njihove strane sve provjere pa da pod njihovim nadzorom imate cijelu potrebnu dokumentaciju. Ja vjerujem da će i ti nalazi biti super i da će ti nakon toga reći da stvarno ne brineš! Meni je u principu grozno kad se treba čekati ta godina dana. Znam da nije lako ostati trudna, sve mi je to jasno, ali ako sve radiš po p.s.-u i mjeriš i svašta nešto, a ne ide, to baš psihički ubija... Tek onda je sve teže opustiti se. Valjda partneri imaju pravo proći sve preglede da bi znali na čemu su. Ne znam. To je moje mišljenje... Uglavnom, slušaj svoje srce (što se tiče svih metoda i postupaka koje si do sada koristila), napravi sve pretrage koje trebaš da se svi skupa uvjerite da je sve u redu, a sigurno je... I ubrzo će i tebi osvanuti plusić! To ti želim svim srcem....

• Maja08
    18. Svibanj 2015. 15:45

Bok,svima.. :)
    Evo od danas vam se i ja pridruzujem, iako vas vec duze prazim,citam..
    Ukratko, mi 6mj.radimo na

• vanja7
    18. Svibanj 2015. 15:54

Nessah, agness 33 meni su ovi vaši simptomi obećavajući  držim fige da ste uspjeli! 
    AlmaS stvarno je glupo biti primoran čekati godinu ili dvije pa tek onda imati uvid u svoje stanje, bilo bi lijepo da svatko može, tko to želi, otići na pretrage i ne gubiti vrijeme ako nešto nije u redu. Nadam se da je kod vas sve ok.
    Meni je sinoć krenula M, ništa od pluseka ovog mjeseca  pridružujem se taktici vođenja ljubavi svaki dan i nadam se da će se posreciti! 
    Baby dust svima  

agness 33
    18. Svibanj 2015. 16:39

StellaMaris danas mi je 11 dpo i inace bi me vec cice pocele sve manje boljeti no ovog puta me bole sve jace i jace , nikako se nemogu sjetiti simptoma u prvoj trudnoci jer ju nismo planirali pa nisam ni obracala pozornost .. 

Nessah M bi trebala dobiti u petak , danas sam primjetila i da sam strasno umorna 10 puta sam odgadala alarm sto mi se nikada ne dogada a i evo sada me lovi neki popodnevno umor  :)) nadam se da cemo zajedno ovdje kroz par dana objaviti plusice ;) drzim fige  
    Maja58 kakve boje ti je bila ta mrlja , tocno tako je bilo i meni jedna mrlja i vise nista...
    Nadam se da se moja mrvica udobno smjestila ;) 

I begin to see the good in everyone and everything <3

dulcinela
    18. Svibanj 2015. 20:27

PepperPula, zao mi je sto ti je dosla menga. Nadam se da ce ti ovaj ciklus biti uspjesan, drzi se!
    Vanja, isto mi je jako zao, ali ako se primite ove taktike vodjenja ljubavi svaki dan, kao sto kazes, onda necete fulati. 
    AlmS, joooj puno svega na papiru, stvarno, ali samo polako, korak po korak. Kao sto kazes, vec sljedeci mjesec pola posla ce biti obavljeno i znat cete na cemu ste. Bitno je da se nesto pokrenulo i samo budite optimisticni. Navijam za to da ne postoji problem i da cete uskoro ostati trudni.
    Nessah, ti imas stvarno velike sanse za T, imas tako ocite simptome, bas kao i agness33! Drage cure, navijam na najjace da cete nam uskoro donijeti lijepe vijesti!  agness, ti jos mjeris i temp, koja je vrlo obecavajuca.
    StellaMaris, hvala ti draga na pozitivnoj energiji. Ne znam sto bih rekla, ja uopce vec drugi mjesec za redom nemam nikakvih simptoma, npr te bolne cice, to toliko prizeljkujem i kao da odmah znam da je propao mjesec cim me one ne bole. Mozda je ipak rano,6dpo...a temp je oko 36.8 ovih dana. Kad cujem da su sve cure imale bas napete grudi prije plusica, nekako sad samo vjerujem tome, vise nicemu drugome. A bas sam sama sebi smijesna od toga pracenja svega, a kao nisam opterecena.
    Pupa, ako imas bjelanjak i nizu temp, to znaci da ti tek treba uslijediti ovulacija, bez obzira na to sto je 23.dan ciklusa. Pokrivajte dane obavezno. Sretno!
    Maja58, sretno draga, nadam se da taj pojacani unos hrane nesto znaci.
    Maja08, dobrodosla i nadam se da ce ti biti ugodno ovdje s nama. I sto krace ostala, naravno.

Pupa2
    18. Svibanj 2015. 22:11

Dulcinela, bjelanjak sam imala u petak navecer i u subotu ujutro samo...ali mi je u ned i pon temperatura bila 36,3 a danas 36,4... Tako da me to jaaaako zbunjuje!

dulcinela
    18. Svibanj 2015. 22:41

Pupa, to je cini mi se potpuno kako treba biti, plodna sluz prije ovulacije par dana. Mozda ti je danas/sutra ovulacija. Vidjet ces po skoku temperature jel se dogodila. Imas li jos kakve signale, bol u jajniku i slicno?

Nessah
    19. Svibanj 2015. 01:29

Pupa nessah, nadam se da ti je ovulacija prošla i da su to simptomi koje vode prema trudnoći :) baš bi bilo lijepo…

Jedva cekam da potvrdim receno!!!!! Hvala na podrsci! Zelim ti srecu kao i sebi u ovom ciklusu! 

almS Svi smo ovdje dosli da dobijemo podrsku zena koje prolaze kroz isto sto i mi.. Ja prvo ne volim da pricam ni s kim o ovome sto tipkam vama ovdje, jednostavno sam takva.. Moja privatnost prije svega.

dulcinela Nessah, ti imas stvarno velike sanse za T, imas tako ocite simptome, bas kao i agness33! Drage cure, navijam na najjace da cete nam uskoro donijeti lijepe vijesti!  agness, ti jos mjeris i temp, koja je vrlo obecavajuca

Hvala od   Ja to silno zelim, a takodjer i tebi!!!! 

vanja    Nessah, agness 33 meni su ovi vaši simptomi obećavajući , držim fige da ste uspjeli! 

agness33    Nessah M bi trebala dobiti u petak , danas sam primjetila i da sam strasno umorna 10 puta sam odgadala alarm sto mi se nikada ne dogada a i evo sada me lovi neki popodnevno umor  :)) nadam se da cemo zajedno ovdje kroz par dana objaviti plusice ;) drzim fige
    Jooooj , ja iskreno ne osjecam nikakav umor, zapravo suprotno. I danas sam se kupala i vozila surf i plivala i svasta nesto… Jedino mogu reci da me vecer boli donji dio ledja kao kad ti se uklijesti zivac ako si nesto tesko digao pa te presjece u donjem dijelu ledja pa moras odlezati dok prodje… I ove cice koje neznam vise sta da mislim… Vidjet cemo! S obzirom da ja imam neuredne M u zadnje vrijeme (37-50 dana ciklus), a danas mi je tek 19-ti dan ciklusa ja necu raditi testove jos otprilike 30-ak dana jer ne zelim trositi novce na testove dok ne udjem u crvene alarme tako da mislim da ces ti svakako prije objaviti sretnu vijest sto ti od srca zelim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.