Maja08 dobro nam dosla. Nadam se da ces se sto manje zadrzati ovdje.
Agness, Nessah drzim fige objema. Obje imate hrpu simptoma koji mogu ukazivati na T . Sretnooo
Drage moje ... onaj moj post necu ni spominjati niti se vracati na njega. Bitno mi je samo da znam da nisam jedina koja na te stvari gledam tako.... idemo mi laganini dalje
Moram primjetiti ... nema mi Pepite… nadam se da je sve okej
Pupa, vidis kako smo sve razlicite, ja npr. uvijek ovuliram na oko 36.3, 36.4., a nikad mi nije tako niska 36.1. Bas ne znam sta da mislim u tvom slucaju, osim da pokrivate dane jer bi se jos uvijek ovulacija tek mogla dogoditi...Jajnik kazu moze boljeti i prije ovulacije, a i poslije, ne nuzno na dan ovulacije. Tebe je bolio prosli tjedan, pa bjelanjak, pa tek sad niske temperature...Zaista ne znam, mozda neka cura ima slicno iskustvo da ti pomogne...
Nessah i agness33, ajmo cure, navijamo za vas!!!
Mama2, samo se ti ne obaziri na tudje price, imas svoje blago u trbici i to je najvaznije.
Cure, mene su sinoc ipak pocele malo boljeti grudi na dodir, onak kad ih stisnem a danas se nastavilo malo intenzivnije. Temp. mi je 36.9, dakle biljezim blagi porast, 7.dpo. Sta bude bude, ali sretna sam da su mi bar cice pocele reagirati. Mozda je nesto, a mozda opet nista, ali lakse mi je kad znam da nije jos sve izgubljeno.
Baš jesmo različite! Ne znam, nadam se da prirodno imam nižu bazalnu i da ovuliram pri tak niskoj temperaturi. Osjetim danas ipak lagano probadanje u jajniku... Vidjet ćemo. Bilo kako bilo, ionako ništa ne mogu zaključiti jer sam se sjetila mjeriti i pratiti tijelo sredinom ciklusa. Pokušat ćemo pokrivati što više možemo (ne znam kolko ćemo uspjeti budući da se muž malo razbolio)... U svakom sluačju idemo dalje!
dulcinela, super za tvoje simptome, neka se održe i nek temperatura ne pada :) sretno!!!
Hvala na podršci cure od
Ja imam osjećaj da cemo ja i agness33 slaviti ovaj ciklus, svaka u svoje vrijeme.
Trenutno sam u "plodnim danima" po mojoj aplikaciji , i po lunarnom kalendaru sam vec na 3.-em najplodnijem danu za začeti zdravog dečkića. Istina ili ne, vidjet ćemo, mada meni moje tijelo (preciznije moje cice) govore kako se već nešto u njemu dogodilo drukčije od uobičajnog… Jedino ne osjećam nikakav umor… Ne spava mi se ali ujutro mi se teže izvući iz kreveta no takva sam stalno Meni je suprotno, imam energije za svašta, iako se želim pripaziti ako se mrvica primila… IMA LI KOJA TAKVA ISKUSTVA KAD JE ZATRUDNILA, JER JA OSJEĆAM SVE SAMO NE UMOR??? Baš sam zbunjena no imam vremena na pretek do prvog testa
Na mom kalendaru ja bih po mom standardnom ciklusu od 37 dana trebala dobiti 07.06.2015. Čekati ću sigurno 10 dana kašnjenja dok ne napravim test tako da nema greške ako bude negativan i nema šanse da krivo očita
Šaljem svim trudilicama i trudnicama baby dust
Gogach, dođi nam sa dobrim vjestima!!!!!
Nessah ne moras osjecati umor uopce... mene npr. tek sad hvata pravi umor. Do sada nisam imala nikakvih problema. Mucnina, umor, glavobolja... al s vrijednim razlogom.
Vidim ciklusi su ti duzi... ima da se nacekas do testa. Al mozes ti to.
Ajmo dame cekam jos nekoga pa da se pratimo kroz rast tibe
Ako dobro pratim, uz mamu2 bi Nessah, agness33 i ja mogle slaviti do kraja ovog mjeseca
Peppe
Tena draga jako mi je zao zbog tvoje situacije koja te zadesila.Želim ti svu srecu svijeta, da se što prije oporaviš, i slobodno se javi kad god poželiš, .
Kosse tako mi je drago kad sam vidjela da si me se sjetila, hvala ti puno. Kako si ti, tvoja beba i trbušćić??.
mama2 iskrene čestitke na plusicu i bebi. Želim ti prekrasnu trudnocu i da sve prode u najboljem redu..
Nessah sviđa mi se tvoja pozitiva i ne eličanje tuge, ruznih trenutaka. Iako, ponekad, koliko god da smo jaki i snažni, nekad je dobro isplakati se, biti tuzan (s razlogom), govorim iz svog iskustva. Zelim ti ubrzo plusic jedan veeeliki .
Agness navijam za jedan veliki plusic, ili dva plusica pa da budu blizanci .
babygirl žao mi je da pauzirate, ali mozda je to i dobro, možda ce vec iduci test koji budes radila pokazati plusic .
StellaMaris baš mi je žao da su te iz sna probudili menstrualni bolovi, baš je glupa ta vješticaM. Nadam se da ces uskoro i ti objaviti svoj plusic .
Maja 58 držim ti palčeve za veeeliki plusic. Nadam se da neces dobiti gospodičnuM.
Pupa dobro nam došla. Nadam se da neceš dugo ostati na ovoj temi kao trudilica.
viky96 nadam se da ti M nece ni doci .
almS želim vam svu srecu, najvecu .
Breskvica ti bi sutra mogla raditi test, držim palceve za jedan veliki plusic, nadam se da ceš i sebe i nas razveseliti .
Luki čuvaj se sunca i obavezno se maži kremom s visokim zastitnim faktorom..
PeppePula žao mi je da je test pokazao minus i da je došla glupa M.
Layla želim ti što prije plusic i da sve bude u redu .
Maja08 dobro nam došla. Želim ti da uskoro ostvariš trudnocu
vanja žao mi je da je stigla vještica, nadam se da vec iduci mjesec nece doci
Breskvica, dulcinela,agness,nessah držim vam velike palčeve da ovaj ciklus bude dobitan i da dobijete plusice toliko željene .
Nisam vam se javila par dana jer sam zaista bila zauzeta da vam pišem ali sam vas redovito čitala. Nama ce kroz par dana biti 3 mj od zahvata, a to znaci da smo jako jako blizu da ponovno postanem trudilica , veselimo se jako i jedva čekamo. Mi se puno volimo i druskamo se i dalje samo još uvijek moramo paziti
.
Šaljem puno pozdrava svojim starim trudilicama i želim pod hitno jedan plusic jedne od njih, .
Nmea nam vec dugo ni Pepite, nadam se da je sve u redu .
Ja to mogu, ja to hoću....
Pozdrav cure. Ja bi trebala dobiti, u cetvrtak. Imam hrpu simptoma koji ukazuju + i onih koji ukazuju na -. Izludit ce me to. Jedva cekam petak da definitivno znam na cemu sam. Stomak me nekako cudno probada, cini mi se da tako nije do sada, onda brzo se nazivciram i puknem, danas mi je neka stranka tako digla zivce da sam se tresla od zivcanoce, a morala sam fino kulturno sutiti. A sto se minusa tice, danas vise uopce nisam gladna, grudi su jos ogromne ali cini mi se da nisu vise tvrde kao zadnjih dana. Imam gusti bijeli iscjedak. Bas irititaju svi ti simptomi. O
Sortiraj odgovore
Najstariji