StellaMaris žao mi je zbog M
Mama2 čestitam! Napokon da su krenuli plusići!
Tena bit će sve ok! Poslije kiše uvijek dođe sunce! Drži se!
Ja odbrojavam još 4 dana, u ustima mi je kao što ono kažu, okus metala, može biti od vrkute i kapi... ipak mi je to nešto novo što unosim u sebe! I grudi su otečene i blago bolne. PMS ili T, vidjet ćemo...
Hvala ti puno, Pupa..Samo ti nastavi pratiti sve, bitno je upoznati vlastito tijelo. Sretno i ako imas nekih nedoumica, pisi..
Ja sam prosla zaista sve faze, sada sam pozitivna i jako se nadam pozitivnim vijestima! Nadam se da ce mi pregled donijeti iste!
Breskvice, dugo nam te nije bilo ovdje, ali shvatam te u potpunosti. Tvoji simptomi su obećavajući, iskreno se nadam da je sljedeci + tvoj.. Drzim palceve, draga moja!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
almS bas si me oraspolozila sa postom o cicama :)))) Moram ti priznati da su dosta nabrekle (full su zategnute) i desna me malo vise boli od lijeve i lagani pritisak na bradavice boli dosta. Nikad me nisu tako rano bolile, vecinom mi se to dogadjalo pred M… Zelim ti srecu na prvom pregledu u Pon i obavezno nas updateaj o situaciji!
mama2 s obzirom da si friska trudnica NAPOKON, primjetila sam da si u postu gdje pises kako si saznala da si trudna napisala da su te probudile bolne grudi. Molim te mozes li mi reci na kojem danu ciklusa su te tako boljele pa si posegla za testom jer kako kazes vise nisi vjerovala svojim simptomima??? Full me zanima jer mene moje rasturaju a tek sam na 15-om danu ciklusa a to mi se nikad nije dogadjalo dosada… (moji ciklusi oko 37 dana) Hvala ti na vremenu i zelim ti skolsku trudnocu

mama2, uljepsao mi ovaj tvoj plusic dan. Zelim ti urednu trudnocu I sto laksi porod. Cestitke od Neka nam donese val plusica na ovu temu
StellaMaris, zao mi je sto je dosla vjestica Drzi se
Pijem lijek za stitnjacu i kontr. pilule, pila sam do nedavno i za probavu lijek ali sam ga prestala radi pilula uzimati, srecom pa se probava primirila pa mi i nije sad potreban. Ovo je sunce svake godine sve opasnije, ja sam i naglo smrsala, nekih 11 kila sam izgubila sad u 2 mjeseca i imunitet mi je pao pa je moguce od toga alergija, jer bas nikad nisam bila alergicna na nista.
almS, sretno na pregledu I nek nam dodes s lijepim vijestima
Nessah, istina je to. Ako smo sami pozitivni I vedri, onda cemo makar mrvicu te vedrine prenit na druge.
Tena, vrijeme ce pokazati svoje, zelim ti onosto si I sama zelis kako bi bila sretna. Nista nije konacno I dug je zivot.
babygirl, dulcinela, NMareN, dillb, Pepita.... Pusa trudilice, mislim na vas

14.06.2014. L ♥
Nessah, prije nego što ti mama2 odgovori, ja ti mogu reći iskustvo frendice koja je upravo ovaj mjesec saznala da je trudna... Osim što joj je kasnila, jako su ju grudi boljele. Inače kaže da nema neke simptome prije M osim bolnih grudi, ali ovog puta su ju baš baš boljele više nego uobičajno... I eto, pokazale joj se 2 crtice :) Iskreno želim da i tebi bude tako
Ja sam sinoć primijetila bjelanjak i to baš pravi pravcati koji se može razvuči na nekoliko cm (oprostite na ovakvom opisu, ali nikad nisam mislila da ću se toliko veseliti nekom iscjetku)... Jutros se isto nastavio, ali se temperatura povećala samo za 0,1 tj na 36,3...
Baš me to zbunjuje.... Ako netko ima iskustva s ovim, help

Nessah ne znam ni kako cu ti objasniti koji dan ciklusa je to bio jer sam ja zadnju M imala 15.02 i nakon toga nista. Mogu ti jedino po toj aplikaciji reci da je to bilo 10 dana nakon zavrsetka plodnih dana koji su mi bili do 27.04.
Sto se tice simptoma , svaki mjesec sam imala nesto i uvijek se ponadala i na kraju razocarala. Ovo s grudima mi je bilo novost i zato sam bila uvjerenija da je to sada to. Eto, nadam se da sam barem nesto pomogla

Pupa ja sam ti bas baksuz sto se tice temperature. I to mjerim od 3.eg mjeseca i niti jedan dan mi nije narasla za vise od 0.2... Max temp je bila 36.04. I trenutno je tolika

mama2 kod mene je problem što sam tek sad počela mjeriti bazalnu, tj. 11. dan ciklusa pa ne mogu ni s čim usporediti. Valjda mi je taj bjelanjak dobar znak...nemam pojma, zaista...
neka ti je lijepa, ugodna i zdrava trudnoća :) :)

Pupa hvala ti na objasnjenju. Mene cudi jako sto me ovako rano u ciklusu bole kao da ce explodirati. I stvarno me bole vise nego obicno. Nocas sam se par puta probudila zbog bolova u cicama… Ne zelim se uzbudjivati i davati si lazne nade no veseli me da je ovaj mjesec MOZDA taj!!! Sacekat cu cijeli ciklus + jos sigurno 10-ak dana kasnjenja M dok ne napravim test. Jos se svasta moze dogoditi, ali zelim svim srcem da dobijem ovaj mjesec moj plusek +++++
Mama2 i meni je ovaj mjesec ovo sa grudima novost i nadam se da ce mi se dogoditi isto sto i tebi 💋💋💋

Pupa hvala na lijepim zeljama
Nessah molim za tebe da ovaj mj bude tvoj dobitni

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji