Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    17. Svibanj 2015. 11:29

PeepePula hvala na cestitkama. Vidim da si novija ovdje jer te nisam primjetila. Nadam se da se neces zadrzati ovdje pre dugo i da ce ti vec slijedeci ciklus uspjeti.
    Ja sam evo presretna jer napokon muku mucim s mucninom i bolovima u ledima ali s razlogom.
    Prvi pregled sam dogovorila 25.05 pa se evo nadam da sve bude ok.
    Dulcinela, StellaMaris, BabyGirl, kookoo, Alms, NMareN, Tena, Jelena, Nessah, Gogach i naravno Pepita 
    Ako sam nekoga izostavila neka mi oprosti.

PeppePula
    17. Svibanj 2015. 15:53

Hvala na lijepim željama...nova sam da, ali čitam forum već jako dugo zato što želim dijete i sada evo konačno krećemo u akciju pa sam se ponosno registrirala

Peppe

agness 33
    17. Svibanj 2015. 21:37

Drage moje zanima me implantacijsko krvarenje , ako ga je koja imala eto ja sam 7.dan nakon ovulacije imala nekakvu krv ali onako smeđu i to samo taj dan dali je to to ili mozda nesto drugo nebi se bas zeljela ponadati previse.. izmedu ostalog jedem abnormalno  :D a cice ne popustaju bradavice su mi krute i ljubicaste , bazalna neide ispod 37... sto mislite ? 
    Ja se nadam da je to to ali ipak sam nekako skepticna ...
    Navijam za sve vas 

I begin to see the good in everyone and everything <3

StellaMaris
    17. Svibanj 2015. 23:48

mama2 žao mi je što ti se dogodilo radi nečije jezičine, takvi ljudi koji mi nikada neće biti jasni. Ovo su delikatne stvari i nadasve je zločest čin te žene pa stoga reci joj neka se bavi svojim životom i nek ti tuđi, pošteni i iskreni, životi ubuduće ne posluže kao hrana vlastitom 'dušebrižničkom' egu. Ne sekiraj se draga radi takvih propuha od ljudi, čuvaj mrvicu i  sretno na pregledu 
    AlmS sretno sutra, nadam se da će sve proći kako treba...mislim na tebe 
    agness 33 nemam iskustva s impl. krvar. ali tvoji mi simptomi već par dana zapinju za oko...držim fige, ne želim ti davati lažnu nadu, znam kako je teško kad se razočaraš ali moglo bi to biti to.  Koji ti je danas dpo? 
    Dulcinela za razliku od prošlog ciklusa, ovaj sam bila skroz mirna, očekivala sam ju iako je kalendarski kasnila ali kasnila je i O. Sad usmjeravam svu pozitivnu energiju na vaše plusiće
    Luki čuvaj se draga, sve ti je to stres donio. Želim da ti što prije 'zabonaca' (kako bi mi dalmatinci rekli) 
    PeppePula sretno s ovim ciklusom, nek bude plodan 
    Nessah navijam da te bolne grudi budu pravi simptom tako da krajem mjeseca možemo s tobom slaviti  
    Pupa samo nastavi mjeriti, i dobro ti je rekla AlmS, skini apikaciju Fertility Friend (kad već mjeriš bzalnu) tamo upisuješ svako jutro temp i aplikacija ti sama odredi O. Sretno 

Svima nam želim ugodan početak radnog tjedna i nadam se da ćemo imati neki plusić ili dvije crtice što je moguće prije

<3 2/2013 <3

Layla2
    18. Svibanj 2015. 00:05

Cao cure, evo i mene nakon duzeg vremena. Prosli mjesec sam imala plusic a potom je dosla i m. Doktorica mi rekla da je vjerovatno bila bio , tako da sam se odlucila bila malo maknuti i odmoriti jer mi je bilo previse svega. Vidim da ima i plusica  te svim trudnicama zestitam a trudilicama zelim mnogo srece.
    Ja sam danas trebala dobiti i nista se nije dogodilo. U jednom momentu me krenuo boliti stomak i samo prestao. Malocas sam primjetila neki roze iscjedak, vjerovatno m dolazi.

Nessah
    18. Svibanj 2015. 00:12

Vecer cure moje trudne i trudilice! Prije svega zelim od sveg srca da je danas bio odlican Ponedjeljak za Gogach i almS i da su dobile svaka svoju lijepu vijest! Cure javite nam stanje!! Mislim na vas obje! 

Ja sam na 18-om danu ciklusa, na 10-om danu akcije. Nemam nekih simptoma koji odskacu od uobicajnog  (ili ih ne zelim umisljati ) no idalje su mi cice najveca misterija koliko bole, vide se zile, nabreknute i kako kaze agness33, bradavice kao da su ljubicaste i full su osjetljive na dodir… Nadam se da je + jedini ishod ove price  

Ja sam se danas kupala u moru ( i vozila surf ) jer mi je odjednom dosla ideja na pamet da mi se nenormalno pliva i tako sam zaplivala, odlicna tjelovjezba i opustanje. Savjetujem svakoj takvo opustanje! 

Hej ti sa tri tockice (ne vidim ti nickname, nadam se da nisam jedina), nadam se da znam koja si i vjerovatno si iz tog razloga i promjenila profil. U potpunosti se slazem sa tobom. Nema tog prava veceg od tebe i tvog muza i vaseg dogovora kad cete kome reci radosnu vijest. Nitko nema pravo mjesati se u vasu intimu. Ja znam sto bi napravila u tom slucaju. Sretno!!! 

agness 33 ja ni neznam dali sam imala moju O no sudeci po simptomima vjerovatno jesam. Nemam iskustva sa implatacijskim krvarenjima no takodjer kao ti dijelim bolne cice, zategnute, vide se zile, takodjer kao da su bradavice poljubicastile… Ja se isto nadam najboljem mogucem scenariju ovaj ciklus. Kako pricas, meni se cini da bi to moglo biti implatacijsko no neka te iskusnije cure savjetuju bolje. Kada trebas dobiti M? Ja oko 07.06.2015 (ciklus 37 dana).

Saljem svakoj puno pusa iz Dalmacije no posebno za almS i Gogach koje jedva cekam da cujem rezultate i dojmove!!!!! 

Pupa2
    18. Svibanj 2015. 10:52

napišem kilometarski post i onda sve obrišem! super... dobro jutro/dan svima...
    mama2, nemoj se sekirati, uvijek postoji netko tko nam želi pokvariti mir i sreću, ali pokušaj biti što više opuštena i mirna za svoju malu mrvicu...
    agness 33, ja nemam stvarno iskustava s tim, tek sam na početku pokušavanja, ali ti svim srcem želim da je to to :)
    nessah, nadam se da ti je ovulacija prošla i da su to simptomi koje vode prema trudnoći :) baš bi bilo lijepo...
    ja sam danas na 23.danu ciklusa, nemam pojma jesam imala ovulaciju. pravi bjelanjak iscjedak me razveselio, no temperatura se od tog dana 2 dana držala na 36,3 a danas je 36,4 pa mi FF nije još odredio ovulaciju. Sve me to skupa zbunjuje, možda bih se pomirila s tim da nisam imala ovulaciju da nije bilo tog bjelanjka...a onda u paketu temperatura i iscjedak mi nikako ne ide jedno s drugim kako bi trebalo ići. Skinula sam si ff kako ste mi preporučile. Samo što sam počela kasno mjeriti temperaturu (u sred ciklusa) pa nemam s čim usporediti... Dosta mi je niska temperatura, ali ajde, tješim se da neke žene jednostavno imaju nižu bazalnu. mama2 me malo razveselila kad je rekla da njoj ne prelazi 36,4 a trudna je 
    svima želim sretan i uspješan tjedan :)

almS
    18. Svibanj 2015. 11:25

Jutro drage moje, kako ste mi?
    Prije svega Dulcinela, Stella i Nessah, hvala vam puno na pozitivi i na lijepim zeljama. Naravno hvala i svim ostalim curama na direktnoj i indirektnoj podrsci.
    Evo mene sa "pregleda"...Pisem "pregleda" jer pregleda konkretnog nije bilo. Imali smo dugacak informativni razgovor. Morala sam lagati duzinu pokusavanja jer ispod godinu dana ne primaju i ja sam rekla da se trudimo vIse od godinu.
    Osjecaji su mi izmjesani, jer koliko god mi je drago da smo konacno nesto konkretno poduzeli toliko sam se nadala da ce mi reci pogledavski posljednje nalaze da nema potrebe da se brinem. To se naravno nije desilo. Napisat cu vam redom preglede za koje smo dobili uputnice:
    Ja cim prije moram privatno uraditi brisove na klamidju, mirkoplazmu, ureoplazmu i nesto sto se ovdje zove ABG. Nakon toga im saljem rezultate na mail, a dan kasnije zovem da zakazem termin za sonohistero-salpingografiju (SHG) ukoliko su nalazi uredu. Ukoliko pak ne budu ok, dobijam terapiju i novu uputnicu da ponovim brisove nakon odredjenog perioda. Kazu da je SHG  bezbolna metoda provjere prohodnosti jajovoda. Sljedeci korak su hormoni koje moram raditi od 2-5 dana sljedeceg ciklusa. Prvi dan sljedecg ciklusa moram nazvati da zakazem termin za opservaciju jajovoda (da stabilisu da li starost jajovoda odgovara mojoj starosti - ovo prvi put cujem, rece nam dr da jajovodi ne moju odgovarati starosti zene- mogu izledati mladje ili starije) i istovremeno cu zakazati i folikometriju. Suprug isto mora uraditi hormone i ponoviti spermiogram, doduse puno detaljniji ovaj put prije pregleda kod androloga koji ima zakazan za pocetak jula.
    Valjda nisam nista zaboravila napisati.. Svi su u toj poliklinici bili stvarno ljubazni.
    Da, da ne zaboravim, cim sam spomenula da ne osjecam O i da mjerim temp, doktorica mi je  rekla da je to dodatni stres i da nije pouzdana metoda jer 100 fakota moze da utice na istu, te mi je savjetovala da je prestanem mjeriti. To je necu poslusati :)
    Eto, drage moje. to vam je otprilike to.. ukoliko sve bude islo svojim tokom, vec sljedeci mjesec bi mogla znati da li imam neki problem i koji je to..
    Htjela bih samo da se nadovezem na post od mama2, dodavsi da mi je postupak doticne Mirele, ma ko ona bila, toliko jadan i primitivan. Svi smo ovdje dosli da dobijemo podrsku zena koje prolaze kroz isto sto i mi.. Ja prvo ne volim da pricam ni s kim o ovome sto tipkam vama ovdje, jednostavno sam takva.. Moja privatnost prije svega.
    Agness, to bi moglo biti to. Sretno draga, obraduj nas uskoro..
    Gogach, ima li sto novo kod tebe? Drzim palceve da ovaj postupak bude super uspjesan..
    Lijep pozdrav svima..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.