NMareN pritisni na kalendaru danasnji datum, trebao bi ti se otvoriti onaj prozor za podatke
<3 2/2013 <3
Hvala ti StellaMaris, uspijela sam, inače danas mi je 16dc a meni je temp vec zadnja 4 dana 36,5, po tome ovulacije još nije bilo,hmmm nekad prije trudnoce dok nisam ni mjerila bazalnu racunala sam da mi je O oko 14.dc, sad je vec 16dc i još je nema

Ja to mogu, ja to hoću....
dulcinela, temperatura I simptomi izgledaju jako obecavajuce, drzim fige da je T.
almS, vjerujem da ti nisu htjeli nista konkretno govoriti dok ne dodu svi nalazi. Presudni nalazi su od ovih pretraga sto cete uraditi I zelim da vam budu svi uredni. Nadam se da ti je lakse sad kad se napokon nesto pokrece I kada cete dobiti vise informacija
StellaMaris kako si mi ti draga, kako tvoj princ maleni je li ga jos zubic muci?
Nessah, mene u trudnoci znala napast iznenadna navala energije, samo da mi je bilo raditi nesto po kuci, sto na sat, muz se smijao da sam ko speedy gonzales hihi
NMareN, treba hormonima da se unormale vremena. Nadam se da je to kasnjenje O samo privremeno I da ce se vec sljedeci ciklus stabilizirati.

14.06.2014. L ♥
Hvala vam curke na dobrodoalici i lijepim zeljama.. Treba mi stici u Pon.pa cemo vidjeti.. Ja 3mj pijem vitamine,ako nebude nista od trudnoce ni ovaj mj,mislim da cu popiti jos to sto imam i prelazim na cajeve.. Vec sam ih planirala piti ali sam cula da ne idu u kom.s tim silnim vitaminima,tabletama.. Tako da sam se ipak prvo odlucila za vitaminice,jer sam inace dosta anemicna,loseg imuniteta itd.. :/
Ako imate kakvih savjeta-dobrodosli su..
Sretno svim curkama,a pogotovima ovima koje ju ocekuju u petak..da ju ne docekaju :)
Cure danas mi je 29 dc, ako ciklus računam od dana kada mi je krenuo roza smeđi iscjedak, a 28 ako računam baš kad je krenulo ono pravo. kako god, sada je već trebalo doći to nešto, roza ili smeđe, osim ogromnih grudi i probadanja nema ničega. sad sam već luda, zamišljam da je probadanje zbog "ugnježdenja", a opet mislim da su mi femisan i vrkuta malo poremetili nešto, tj možda su samo izbacili to smeđe i roza pa će krenuti sutra normalno krvarenje, iako vrkutu i femisan pijem danas tek 8. dan...
Cure koje ste već bile ili jeste sada trudne jeste imale te grčeve kao da ćete dobiti a na kraju ipak niste i bio je +
dosadna sam sama sebi, trazim znakove i simptome za taj +... a ko zna sto je...
Aaaaa cure moje evo mene i moje lude nestrpljivosti odem ja jucer u gluho doba noci u dezurnu ljekarnh kupim najskuplji test koji postoji i naravno doma mi pokazao - M (ne)treba stici sutra recite mi da je minus zato jer sam prerano napravila test ....
Aaaaa cure moje evo mene i moje lude nestrpljivosti odem ja jucer u gluho doba noci u dezurnu ljekarnh kupim najskuplji test koji postoji i naravno doma mi pokazao - M (ne)treba stici sutra recite mi da je minus zato jer sam prerano napravila test ….
Ma nemoj se zabrinjavati ja sam imala preko prve trudnoce mengu tek kada je slijedeca izostala onda mi pokazalo trudnocu to jest kad sam bila 6 tjedana trudna i stalno sam radila testove i nikad nista pokazati i tek u 6 tjednu kada je izostala 3 do 4 dana onda mi pokazalo da sam trudna, tako da ne gubi nadu, ja u utorak trebam dobiti ali nikakvih simptoma. Tako da pretpostavljam da nisam trudna jer znam da 9 dan od zaceca ja sam se lose osjecala i nekoliko tjedana sam bila i nemocna i svakakva ja mislila nesto se razbolila kad ono saznam u 6 tjednu sam trudnoce. Pa sad predpostavljam da ja nisam trudna jer nikakvog simptoma nemam
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Aaaaa cure moje evo mene i moje lude nestrpljivosti odem ja jucer u gluho doba noci u dezurnu ljekarnh kupim najskuplji test koji postoji i naravno doma mi pokazao - M (ne)treba stici sutra recite mi da je minus zato jer sam prerano napravila test ….
Aaaaaa agness33 !!!!! Nestrpljiva si, mogu te shvatiti u potpunosti. Ja mislim da je to prerano za ista pokazati. Pogle mene, totalno sam easy, ne zamaram se puno jesam li ili nisam ali svakako hopsamo svaki dan tako da nema sanse da nebude +
Meni je danas 20-ti dan ciklusa. Cice i dalje bole, zategnute, primjecujem tu neku nijansu ljubicaste na bradavicama i kao da su mi se aureole povecale no ne i potamnile, samo povecale. Na dodir su osjetljive no ujutro ubijaju najjace. Veceras sam osjetila kao probadanje jajnika sa obje strane… Neznam sto bi to trebalo biti… Donji dio ledja boli na momente. Vidjet cemo sto ce biti…
Luki dala si mi vjetar u ledja!!!!!
Saljem baby dust svim trudilicama!!!

I begin to see the good in everyone and everything <3
Nisam uspjela pročitati sve postove, mnoooogo ih je ;) no vidim da mnoge dijelimo sudbine i nagnalo me da podijelim s vama svoju.... ja sam u svojoj priči i u svojoj glavi posve izgubljena...sve je počelo u ožujku 2011. kada smo, tada moj dečko, sada moj muž
odlučili da želimo našu bebu.... sve do danas naša beba nije došla. u ove 4 godine od kako pokušavamo postati roditelji u meni se sve slomilo.... ne prođe ni dan, a da mi kroz misli ne prođe samo ta jedan misao: Beba, kad će naša beba.... pokušali smo i AIH ali ni to nije uspjelo.
Pokušali bi i van tjelesnu oplodnju, ali ja se bojim da psihički nakon ove 4 godine ja na to nisam spremna. nisam spremna da možda i ostanem trudna, a da nešto ipak pođe po zlu. 4 godine ostavile su traga u meni i na sve gledam bez optimizma i sa strahom da ako ikada i ostanem trudna, hoće li se moje dijete roditi.... na AIH smo se odlučili jer je bilo puno manje invazivno, za moju psihu, znala sam da su šanse male i da budem iskrena taj put sam se i najmanje i nadala.
a kao da je jučer bio prvi, peti, deseti, dvadeseti itd. mjesec pokušavanja. a ja i dalje brojim i opet iznova krvarim.... i opet iznova svaki mjesec nadam se da ću ugledati barem neku sjenku na testu, ali ništa, nikada ništa. obavili smo pretrage i ja i muž. kod mene je sve u redu, kod njega je sve u redu kako kažu doktori.
obavila sam i HSSG kojeg sam se po pričama drugih žena pribojavala, da će mi taj nalaz biti loš, da će mi jajovodi biti neprohodni, kao što sam napisala i prije, prilično sam pesimistična, ali kad sam i to obavila i sve je prošlo bez ikakve boli i oba jajovoda se
pokazala skroz prohodna, tada sam opet bila ushićena i nadala se da ćemo baš tada uspjeti, jer nadaš se, nema prepreke, ali opet ništa.... toplomjer mi je postao must have svako jutro. LH trakice naručujem i kad ih imam još u zalihi, o testovima da i ne pričam.... uglavnom, znam da nikad neću stati pokušavati, ali sve je manje nade u meni ostalo i svaki novi ciklus mi je ogroman udarac....
bojim se da će mi psiha zbog toga stradati, makar se pred drugima nikada ne jadam, nikome se ni ne mogu jadati, kad bi i htjela pričati o našem problemu uvijek su tu oni tipični zaključci tipa samo se trebate opustiti, a koji mi ne pomažu nimalo, pa sam se zbog toga zatvorila u sebe i nosim se sa time samo sa svojim mužem.... no ponekad ipak osjetim potrebu da i ja nekome kažem ono što mi je na srcu i ono što me najviše tišti i muči, zato i tipkam ovaj post.... vidim da nas ovakvih ima mnogo, da ima i tužnijih slučajeva od mog, da ima bebica koje se na žalost nisu rodile, koje su prerano otišle, a to je ono čega se ja najviše bojim.... ponekad se pitam da li je moguće da u svom tom svojem strahu
od gubitka trudnoće nečime "stopiram" svoju eventualnu trudnoću....ma svašta prolazi kroz misli kad nemaš odgovora....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji