Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    15. Svibanj 2015. 16:30

Mare27 eto mene za tobom. 
    Hvala na cestitkama

• viky96
    15. Svibanj 2015. 18:48

StellaMaris hvala sto si me se sjetila 
    Cestitam novoj trudnici mama2 i zelim ti sve najbolje!! 

Ja vam se nisam javljala od onog dana kad su me ledja i stomak rasturali..vec slijedeci dan mi je bilo bolje,no imala sam problema sa stolicom..nikako na wc,a moram..pa sam jela svasta nesto da se bar malo "ispraznim"...i to mi je uspjelo..po aplikaciji plodni dani su mi zavrsili,no meni se cini da tek pocinju jer tek sad imam bjelanjak iscjedak...sa deckom se redovito "mazim" ,no jutros mi je iznenada pocelo boljeti..nezz razlog..bradavice mi se nekako tamnije cine,no vjerojatno umisljam...do menge je po najduzem ciklusu jos 9 dana pa cemo vidjeti...
    Lijep pozz svima i sretnoooo 

almS
    15. Svibanj 2015. 18:55

Mama2, pa to su zaista divne vijesti.. cestitam ti od sveg srca, presretna sam zbog tebe…  Zelim ti skolsku trudnocu, javi nam se s vremena na vrijeme da nas updejtiras..
    Stella, doista mi je zao. Moramo nastaviti pozitivno razmisljati, desit ce se, mora… ljubim te puno
    Majo, drzim ti jako stisnute palceve, kao i mojoj dragoj Dulcineli…  Navijam da ovaj mese bude onaj sa velikim plusekom. Agnes i tebi zeli misto kao i prethodnim dvjema curama. Iscekujem sa vama.
    Tena, draga moja, jako mi je zao sto cujem ove tuzne vijesti.. Ne daj se, mozda vam zaista treba pauza od svega, pa i od vas dvoje.. Ja ti iskreno zelim da sve bude onako kako i ti sama prizeljkujes.
    Babygirl, Kosee..
    Nessah, bolne grudi mogu biti svakako dobar znak,  samo vi budite vrijedni pa da nas i ti uskoro obradujes.  Mene su pretprosli ciklus toliko boljele bradavice, da je to bilo neizdrzljivo, a nikad dotad nisu i doktorica mi je rekla da to moze biti vrlo dobar znak.. Drzim palceve.
    Pupa, ja imam kao i ti duge cikluse.. mislim da ce ti O tek uslijediti, meni je uvijek poslije 20-og dana i uvijek prije i poslije imam taj vodenasti iscjedak. Ja sam trakice sa ebaya narucila i prvi mjesec sam pocela da se testiram od 12 dana a prva pozitivna trakica bila 22 dan, tako da te savrseno razumijem. Sretno u svakom slucaju, nemoj da se brines..
    Ja u ponedjeljak imam pregled, bas me zanima sta ce mi reci, spremna sam za ovu novu avanturu… I mi se redovno druzimo, bez obzira na dane.. ne zelim da se opterecujem s tim, vec samo da uzivam sa mojim dragim, a beba bi trebala doci kao posljedica te ljubavi..
    Ljubim vas sve i ugodan vikend zelim

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pupa2
    15. Svibanj 2015. 19:25

Ja sam si isto ovaj mjesec naručila trakice (30 ili 40 komada) iz V.Britanije pa se nadam da ih neću dugo čekati. Mislim da je muž rekao da piše oko 2 tjedna da putuju... Ma ja sam prerano počela koristiti trakice, bila sam svjesna toga, ali kad mi se jedna zarozila onda sam mislila evo tu je samo što nije i tako odoše svih 5 komada u vjetar. Iskreno, sad mi je žao što prije nisam obraćala pažnju na to kad imam kakav iscjedak, koju bol pripisati čemu... Al dobro. Alms, jel ti imaš redovne ovulacije? Koliko ti onda traje lutealna ako ti je O tek 22.dan? Možda si negdje napisala, ali toliko je imena tu i toliko postova da baš nisam sve pohvatal. Nadam se da ćemo se prorijediti što prije :) :)
    Ja nekako nemam pojma kad će mi i hoće li mi uopće. sad kad gledam unatrag, kao da je bila odmah poslije M, pa onda tamo 12. ili 13.dan me toliko jajnik probadao da sam ga cijelo vrijeme osjetila. Imala sam osjećaj kao da je ispupčen do kože :D
    Zbunjena sam totalno... Iako mislim tj uvjerena sam da je ovaj mjesec neuspješan, veselim se praćenju od početka ciklusa. Nadam se da se neću razočarati :D

almS
    15. Svibanj 2015. 20:38

Pupa, lutealna faza mi je do proslog ciklusa trajala 11 dana, a prosli 14 dana, zbog toga mi se i prosli ciklus produzio na cak 37 dana. Ja ne osjecam svoje ovulacije, ni iscjedak mi nije eggwhite, vec vodenast. Doktori su mi na svim pregledima rekli da je sve ok, jajnici bez cisti, odlicnog oblika i velicine. Mjerim i bazalnu vec tri mjeseca i po njoj se O definitvno desava, jer zna skociti i po citav stepen. U svakom slucaju, posto je proslo 8 ciklusa otkako pokusavamo, pa smo se obratili poliklinici za (ne)plodnost parova i u ponedjeljak imam prvi pregled. Vidjet cemo sta ce mi oni reci..
    Tebi drzim palceve da sto prije uspijes. Ciaoo :*

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pupa2
    15. Svibanj 2015. 21:07

Ja sam tek od ovog mjeseca krenula u pracenje pa nemam pojma koliko mi sto traje...ja nekada skuzim bjelanjak iscjedak, nekada ne, vise se ni ne sjecam kad nisam bas pratila. Jedino sto sam skuzila je da se ne trebam voditi onim aplikacijama i kalendarima koji mi predvidjaju ovulaciju jer po svima sam vec trebala proci i plodne i O a nista... Hvala ti na zeljama a ja tebi zelim svu srecu u ponedjeljak! Sve ce to ispasti super i uskoro ces se smijesiti plusu na testu :) ja cu nastaviti pratiti temperaturu i iscjedak pa javim nadam se sretne vijesti! Javi kako je proslo u ponedjeljak! Sretnooooo :*

• Breskvica4
    15. Svibanj 2015. 21:20

StellaMaris žao mi je zbog M
    Mama2 čestitam! Napokon da su krenuli plusići!
    Tena bit će sve ok! Poslije kiše uvijek dođe sunce! Drži se!
    Ja odbrojavam još 4 dana, u ustima mi je kao što ono kažu, okus metala, može biti od vrkute i kapi... ipak mi je to nešto novo što unosim u sebe! I grudi su otečene i blago bolne. PMS ili T, vidjet ćemo...

almS
    15. Svibanj 2015. 22:59

Hvala ti puno, Pupa..Samo ti nastavi pratiti sve, bitno je upoznati vlastito tijelo. Sretno i ako imas nekih nedoumica, pisi..
    Ja sam prosla zaista sve faze, sada sam pozitivna i jako se nadam pozitivnim vijestima!  Nadam se da ce mi pregled donijeti iste!
    Breskvice, dugo nam te nije bilo ovdje, ali shvatam te u potpunosti.  Tvoji simptomi su obećavajući,  iskreno se nadam da je sljedeci + tvoj.. Drzim palceve, draga moja!  

Nessah
    15. Svibanj 2015. 23:53

almS bas si me oraspolozila sa postom o cicama :)))) Moram ti priznati da su dosta nabrekle (full su zategnute) i desna me malo vise boli od lijeve i lagani pritisak na bradavice boli dosta. Nikad me nisu tako rano bolile, vecinom mi se to dogadjalo pred M… Zelim ti srecu na prvom pregledu u Pon i obavezno nas updateaj o situaciji! 
    mama2 s obzirom da si friska trudnica NAPOKON, primjetila sam da si u postu gdje pises kako si saznala da si trudna napisala da su te probudile bolne grudi. Molim te mozes li mi reci na kojem danu ciklusa su te tako boljele pa si posegla za testom jer kako kazes vise nisi vjerovala svojim simptomima??? Full me zanima jer mene moje rasturaju a tek sam na 15-om danu ciklusa a to mi se nikad nije dogadjalo dosada… (moji ciklusi oko 37 dana) Hvala ti na vremenu i zelim ti skolsku trudnocu 

LuKi5
    16. Svibanj 2015. 07:37

mama2, uljepsao mi ovaj tvoj plusic dan. Zelim ti urednu trudnocu I sto laksi porod. Cestitke od  Neka nam donese val plusica na ovu temu 

StellaMaris, zao mi je sto je dosla vjestica Drzi se

Pijem lijek za stitnjacu i kontr. pilule, pila sam do nedavno i za probavu lijek ali sam ga prestala radi pilula uzimati, srecom pa se probava primirila pa mi i nije sad potreban.  Ovo je sunce svake godine sve opasnije, ja sam i naglo smrsala, nekih 11 kila sam izgubila sad u 2 mjeseca i imunitet mi je pao pa je moguce od toga alergija, jer bas nikad nisam bila alergicna na nista.

almS, sretno na pregledu I nek nam dodes s lijepim vijestima

Nessah, istina je to. Ako smo sami pozitivni I vedri, onda cemo makar mrvicu te vedrine prenit na druge. 

Tena, vrijeme ce pokazati svoje, zelim ti onosto si I sama zelis kako bi bila sretna. Nista nije konacno I dug je zivot. 

babygirl, dulcinela, NMareN, dillb, Pepita.... Pusa  trudilice, mislim na vas 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.