Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    19. Svibanj 2015. 19:21

Vidim da se atmosfera malo zagrijala...cetiri plusica su vrlo vjerojatna. Navijam cure za vas i da su se mrve ugodno smjestile: AgnessNessahDulcinela i Breskvica
    AlmS zvuci kao da ima dosta toga za obaviti ali bitno da ide jedno za drugim da se puno vremena ne gubi. U nas obicno ide prvo spermiogram, pa hormoni 3-5. dc i 21. dc progesteron, brisevi pa tek onda hsg. Ja se samo nadam da cete vi vidjeti svoj plusic prije nego obavite sve to. Jps jedanput vam zelim svu srecu.
    Pupa moguce da ti je danas O, tako ispada po temp. Sad da sad krenu rasti, drzim fige
    Dulcinela u tebe uistinu ima novosti, temp ti super izgleda. Ne sjecam se kad je mene zadnji put bila toliko visoka, najvise ide do 38,8, O mi bude na 36,1-36,3
    Layla bas mi je zao. Nek iduci ciklus vec bude onaj pravi
    Maja08 dobrodosla, nadam se da ces brzo i preseliti
    PeppaPula ako vec nisam pisala, zao mi je i zbog tvoje M
    NMareN veselim se danu kad ponovno ne smetano krenete u pravljenje bebiceSvim saljem poljubac za ugodnu vecer

<3 2/2013 <3

• Breskvica4
    19. Svibanj 2015. 19:51

AlmS koliko vi pokusavate? Mi evo 9 mj. Ako ovaj mj nista ne bude, dajem iducem ciklusu sansu, tj femisanu i vrkuti i godisnjemna koji idemo. Znaci 10 ciklusa, ako ni tada nista, krecem i ja na pretrage.reci cu da godinu dana pokusavamo.
    Jel ima jos tko da pije femisan?

• mama@
    19. Svibanj 2015. 21:36

Bas ce biti napet ovaj svibanj. Jedva cekam plusice pa da skupa odbrojavamo 
    Breskavica ja sam si prvo kupila vrkutu i to krenula piti i planirala poslije nje uzeti femisan-a kapi ali nisam imala potrebe. Meni je izgleda vrkuta ucinila svoje. Sretno

almS
    19. Svibanj 2015. 23:21

Breskvice, ja sam prestala piti pilule u julu prosle godine.. prvi mjesec se nismo stitili ali nismo ni obraćali paznju niti znamo jesam li imala plodne dane i da li smo ih potrefili. U svakom slučaju,  ovo je 10. mjesec, a 9. ciklus jer su mi posljednja dva ciklusa bila jako duga (37dana).. Ja sam osjecala da je vrijeme za provjere, trebas biti psihicki spremna. U cetvrtak cu zapoceti sa pregledimo, tad idem raditi brisove privatno.. Nadam se da ce sve biti ok.
     Sretno draga,  drzim palceve da što prije uspijes.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

NMareN
    20. Svibanj 2015. 10:24

Dan trudilice, curke navijam da ovaj tjedan završimo s barem jednim plusicem .
    Ako mi koja može pomoci, vezano uz aplikaciju FF, naime na grafikonu mi je oznaceno samo 15dc,a trebala bi danas upisati 16.dc i neznam kako doci do ostatka dana? Dal zna koja od vas?

Ja to mogu, ja to hoću....

StellaMaris
    20. Svibanj 2015. 13:12

NMareN pritisni na kalendaru danasnji datum, trebao bi ti se otvoriti onaj prozor za podatke

<3 2/2013 <3

NMareN
    20. Svibanj 2015. 14:40

Hvala ti StellaMaris, uspijela sam, inače danas mi je 16dc a meni je temp vec zadnja 4 dana 36,5, po tome ovulacije još nije bilo,hmmm nekad prije trudnoce dok nisam ni mjerila bazalnu racunala sam da mi je O oko 14.dc, sad je vec 16dc i još je nema

Ja to mogu, ja to hoću....

LuKi5
    20. Svibanj 2015. 16:01

dulcinela, temperatura I simptomi izgledaju jako obecavajuce, drzim fige da je T. 

almS, vjerujem da ti nisu htjeli nista konkretno govoriti dok ne dodu svi nalazi. Presudni nalazi su od ovih pretraga sto cete uraditi I zelim da vam budu svi uredni. Nadam se da ti je lakse sad kad se napokon nesto pokrece I kada cete dobiti vise informacija

StellaMaris kako si mi ti draga, kako tvoj princ maleni je li ga jos zubic muci?

Nessah, mene u trudnoci znala napast iznenadna navala energije, samo da mi je bilo raditi nesto po kuci, sto na sat, muz se smijao da sam ko speedy gonzales hihi 

NMareN, treba hormonima da se unormale vremena. Nadam se da je to kasnjenje O samo privremeno I da ce se vec sljedeci ciklus stabilizirati. 

14.06.2014. L ♥

• Maja08
    20. Svibanj 2015. 17:42

Hvala vam curke na dobrodoalici i lijepim zeljama.. Treba mi stici u Pon.pa cemo vidjeti.. Ja 3mj pijem vitamine,ako nebude nista od trudnoce ni ovaj mj,mislim da cu popiti jos to sto imam i prelazim na cajeve.. Vec sam ih planirala piti ali sam cula da ne idu u kom.s tim silnim vitaminima,tabletama.. Tako da sam se ipak prvo odlucila za vitaminice,jer sam inace dosta anemicna,loseg imuniteta itd.. :/ 
    Ako imate kakvih savjeta-dobrodosli su..
    Sretno svim curkama,a pogotovima ovima koje ju ocekuju u petak..da ju ne docekaju :)

• Breskvica4
    20. Svibanj 2015. 20:41

Cure danas mi je 29 dc, ako ciklus računam od dana kada mi je krenuo roza smeđi  iscjedak, a 28 ako računam baš kad je krenulo ono pravo. kako god, sada je već trebalo doći to nešto, roza ili smeđe, osim ogromnih grudi i probadanja nema ničega. sad sam već luda, zamišljam da je probadanje zbog "ugnježdenja", a opet mislim da su mi femisan i vrkuta malo poremetili nešto, tj možda su samo izbacili to smeđe i roza pa će krenuti sutra normalno krvarenje, iako vrkutu i femisan pijem danas tek 8. dan...
    Cure koje ste već bile ili jeste sada trudne jeste imale te grčeve kao da ćete dobiti a na kraju ipak niste  i bio je +

dosadna sam sama sebi, trazim znakove i simptome za taj +... a ko zna sto je...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.