mama2 čestitkeeeee!!!!!! Napokon +++++++++ Ma bravo!!!! Dijelim tvoju sreću
Ovaj mjesec je i moj, osjećam to!!!!!

Pozdrav svima
AlmS draga samo da te malo pozdravim
Stella nadam se da ti vjestica neće doći danas, šaljem kamion vibrica za to
LuKi da ne ponavljam sve što su cure pisale, ti si naša lavica i nadam se da ćeš se što manje nervirati ubuduće
Gogach držim fige sa subotu
Agness sretno i tebii 😘😘
Dulcinela nadam se da će ovaj ciklus uroditi plodom. Iz sveg srca navijam za tebe
NMareN još malo i utrka na bebicu kreće, veselim se tome i jako sam sretna zbog tebe
Mama bravoooo cestitam od srca 💜 želim ti školsku trudnoću, urednu i odmaraj što više 😘😘😘
Iako sad malo pauziram sa akcijom, citam redovno i navijam za sve vas. Jedino ne stignem tipkati posto sam sama sa svojom 👸
Nessah, Maja, Breskvica i sve ostale sretnooooo 😆😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
mama2, čestitam ti od srca
baš sam se jako razveselila!
Tena, draga, drži se i piši kad god ti paše, bit će sve ok na kraju, nadam se da ćeš provesti mirno i zabavno ljeto da se odmoriš od svih turbulencija koje su te napale ove godine
Svim ostalim curama ostavljam velike puse, držite se, ako ništa drugo - sutra je petak
I jedna posebna pusa za moju NMareN

mama2 aaaaa baš sam hepi zbog tebe. Napokon vam se trud isplatio. Dugo ste čekali i dočekali ste. Čestitam vam od srca
Tena baš mi je žao. Sigurno ti je jako teško zbog svega što ti se izdogađalo. Nadam se da ovo nije vaš kraj i da ćete uskoro pronaći rješenje
Babygirl brzo će proći to vrijeme u igri s malenom. Šaljem vam kiss
Agness nadam se da ste pogodili ovaj put, držim fige
Luki nek ti alergija brzo prođe, ne smiješ sad ni blizu sunca. Jeli piješ kakve lijekove, možda su oni reagirali na suncu. Ti si 3-4 osoba u zadnjih par dana za koju sam čula da joj je izbacio takav osip
Nessah od srca ti želim da ovaj mjesec bude uistinu tvoj
Mene su u noći probudili jaki menstrualni bolovi, jedva sam se digla iz kreveta, morala sam popiti neku jaču tabletu da mi popusti. M je krenula odjedanput. Moguće da mi je pukla kakva cista jer od O me boljelo lagano u zdjelici, već sam to bila i spominjala. Ko će ga znat, uglavnom brojim 1dc
<3 2/2013 <3
Hvala vam svima na cestitkama. Jos nisam ni svjesna niti sam ikome rekla osim muzu.
Svima ponaosob zelim da sto prije uspijete
Hvala vam svima na cestitkama. Jos nisam ni svjesna niti sam ikome rekla osim muzu.
Svima ponaosob zelim da sto prije uspijete
draga moja,nije me dugo bilo na ovoj tebi jer su sve nove cure i ne stignem pohvatati i sad dođem i imam što vidjetei!!!!!!!! MA BRAAAAVO... ČESTITAM TI OD SRCA!!!

mama2 i ja jedva cekam da ovdje prijavim dvije crtice. Sigurna sam da cete uz MM jedine znati... barem do pregleda i prvih otkucaja
<3 2/2013 <3
babygirl hvala na dobrim zeljama, zelim ti isto!!!
stellamaris hvala i tebi na rijecima podrske. Neka ti M prodje sto prije i onda u lov na ++++
agness33 hvala na palcevima, i ja ih tebi drzim cak i na nogama ako treba ja se vodim tvojim primjerom i pokrivamo svaki dan ciklusa tako da od ovog ciklusa ocekujem dobitak
Tena zelim ti mir i da rijesite svoje stvari i da nam se ponovo pridruzis u slatkom iscekivanju Sretno !!!
Cure, ja sam na 14-om danu ciklusa, u akciji vec 7-mi dan. Prije nikad nisam davala vaznost danima odmah poslije M i nismo nikad radili na bebi u tim danima, ali sve mi se cini da moja O ipak dolazi odmah iza M jer vidim po iscjetku da se nesto dogadja unutra i naravno ovaj put smo pokrili sve te dane. Od jucer me cice pocinju sve jace i jace boliti, veceras su mi bradavice tako osjetljive i bolne na dodir da me to jako iznenadjuje jer me cice uvijek pocnu boljeti prije M, nikad prije, ali bas nikad…Nemam nekakve bolove u stomaku ali nekakvo lagano probadanje je prisutno i neka kao ''tezina'' i zbog toga sam odustala od vjezbi u trampolinu da nebi nastetila sebi a time i mogucoj bebi… Sto vi mislite iz iskustva? Ja dajem veliku paznju sad bolnim grudima jer me nikad nisu boljele tako rano u ciklusu… Potajno se nadam da je to zbog mrvice koja se primila

Pozdrav za sve drage moje, evo da se javim malo mi smo poklopili i moje plodne dane (ja se nadam) ja inace ne vjerujem ni jednim aplikacijama, ali par dana osjetila bol u donjem dijelu stomaka, i malo bolne bradavice i imala sam iscjedak tako da sam skinula aplikaciju da provjerim dali je aplikacija tocna međutim sve je onako kako sam ja i mislila, i plodni dani su prestali ja osjecam bol u donjem dijelu trbuha i malo u leđima a jutros sam neku kiselinu malo povratila, i cijeli dan osjecam blago peckanje u donjem dijelu trbuha a koliko samo zadnja dva dana jedem i pijem tekucinu da to nije normalno inace moram sebe tjerati da jedem, pa sada vidjet cemo do menge je ostalo jos od prilike 12 dana. 💋
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Maja58 brzo ce proci tih 12 dana. Ako ti je O odmah nakon M simptomi ce ti krenuti ranije ( kao sto vec je nesto). Tako da i test mozes ranije raditi ako bude potrebno. Iako ja znam da si ti strpljiva pa ces uspjeti docekati
Maja58 brzo ce proci tih 12 dana. Ako ti je O odmah nakon M simptomi ce ti krenuti ranije ( kao sto vec je nesto). Tako da i test mozes ranije raditi ako bude potrebno. Iako ja znam da si ti strpljiva pa ces uspjeti docekati
Jesam strpljiva dok ne dođe dan prije menge onda ne mogu docekati da vidim jesam li ili nisam ☺ inace me grudi ne bole nikad pred mengu, pa mozda ako me budu ovaj put bolile mozda i bude da sam trudna, ali eto nista pretjerivati, doci ce dan kada cu saznati, pa vidjet cemo, nadat je se 😊
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Drage sve,
evoo i ja se priključujem ovoj temi. Prije 2 mjeseca smo počeli razmišljati o bebi, ali je bilo više kao ako se dogodi dogodit će se. Nismo sad baš pratili plodne dane, ovulaciju itd. Ovaj mjesecsam odlučila pratiti sve znakove (toliko o neopterećenosti), kupila sam trakice (ljekarna, 5 komada 101 kn ) i krenula u mjerenje bazalne. Međutim, krenula sam s 11.danom ciklusa (znam da sam trebala od prvog) i ono što me zaprepastilo je to da s lh trakicama nisam uspjela uhvatiti pik (jedno vrijeme su crtice bile svijetlije da bi onda skroz nestale), a temperatura se ne miče od 36,2 eventualno 36,3 pa padne na 36 pa opet na 36,2.... Stvarno sam se uplašila mogućnosti da nemam ovulaciju. Sad sam na točno 20.danu ciklusa... inače su mi ciklusi duži (nekad 30, nekad 35, nekad 33)... što se iscjetka tiče, stalno imam onaj osjećaj vlažnosti...zapravo onaj watery isjcedak. Bila na redovnom pregledu kod ginekologa u 3.mj. sve ok, iako je bio ginić na zamjeni pa me pregledao otprilike 3 sekunde uzv, nije kao moj ginekolog koji uvijek objašnjava što radi, što vidi itd. Nekad davno su mi rekli da imam jajnike nalik policističnima, ali da to nije ništa što me treba zabrinjavati jer su mi M uredne itd. Zadnje 2-3 godine na pregledima sve ok, svaki puta pitam za jajnike i kažu da je to ok...Sad stvarno me brine ova ovulacija... Stalno mi je u glavi i nikako se ne mogu opustiti....
Oprostite na dugačkom postu, ali morala sam vas uvesti u pravo stanje stvari :) :)
Sretno svima u dostizanju ciljeva :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji