Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dulcinela
    12. Svibanj 2015. 20:07

StellaMaris, hvala ti puno, isto zelim tebi!  Nadam se da ti nece doci M u cetvrtak i bas kao sto kazes, vec smo dosadne mi stare trudilice. Vec je vrijeme da i nama osvane taj plus, a valjda uskoro i hoce. Drago mi je da si bolje i da su nedace prosle.
    AlmS, hvala ti na lijepim zeljama, valjda ce doci i nas dan uskoro.
    Nessah, takodjer hvala i drzim fige da ce to ovi dani druzenja i pokrivanje plodnih dana i uroditi plodom.
    Bree, samo hrabro, ovdje na forumu ces naci mnogo podrske i bit ce ti lakse prebroditi krize. 
    Maja58, samo naprijed onda i u akciju, bez osvrtanja u proslost! Sretno!

• Breskvica4
    12. Svibanj 2015. 21:43

Pozdrav. Citam vas redovito al se rijetko javim jer kao ne zelim biti opterecena. Ovo nam  je 9.ciklus. za 8 dana trebam dobiti. Danas sam kupila vrkutu i femisan. I pocinjem od danas. iako vjerovatno nisam ni ovaj mj trudna, makar da vidim da li ce mi ublaziti bolove oféd M.

• Breskvica4
    12. Svibanj 2015. 21:49

Pisem preko moba pa mi nesto steka i moram dva posta. Kako su plodni dani prosli ja na veliko opet mislim i iscekujem. Apettit mi je ogroman, grudi pocinju boliti, i imam cudan okus u ustima (vjerovstno od tone hrane koju trpam u sebe)  i opet mislim da je to sve umisljeno. Danas me malo probadalo oko jajnika pa sam uvjerena da dolazi M.tako mi inace bude 7-10 dana prije. 
    Cure i dalje saljem vibre i navijam za plusice!

NMareN
    13. Svibanj 2015. 11:14

Dan cure .
    Bree nažalost nemogu ti pomoći jer nisam imala napade koje ti opisuješ, ali vidim da su ti cure pomogle. Želim ti da uspiješ prebroditi i osloboditi se tih napada i da što prije ugledaš svoj plusić.
    Maja58 znam kako ti je. Znam da je teško. Meni je najgori dan u tjednu kad bi ulazili u novi tjedan trudnoce. Evo već bi bili u 6.mj. Ima dana kada sam baš jako žalosna,tuna,kad suze samo idu. Suprug mi je velika podrška i to mi puno unači. Jedva čekam da možemo početi raditi na bebici. Iako ne mogu zamisliti taj strah kad cu ici na prvu kontrolu.... (na prvoj kontroli smo saznali da trudnoca nije uredna). Nadam se da ce ovaj put i kod tebe, i kod Tene i kod mene biti sve u redu .
    Dulcinela držim palčeve da je ovaj mjesec dobitan za vas. Navijam za veliki plusic.
    StellaMaris drago mi je da je sve u redu,vezano uz ono što te mučilo i brinulo. Iskreno se nadam da neces ni dobiti M. Što se tiće bolnih i napetih grudi,mene su prestale boljeti i biti napete pa smo na kraju imali plusic
    Nessah želim ti da je ovaj mjesec dobitan.
    Breskvica možda M neces ni dobiti. Navijam za plusic.
    Luki jako lijepo izgledaš
    Curke držim vam svima veeelike palčeve za plusice, nadam se da se ostale cure nece ljutiti ali mrvicu vece palčeve drzim svojim starim trudilicama, mislim čisto zbog toga da naprave mjesta na ovoj temu za druge curke .
    Tena javi nam se i ti malo, nema te...
    Uživajte u današnjem danu, i ajmo cure da ovaj mjesec imamo barem jedan plusic

Ja to mogu, ja to hoću....

Nessah
    13. Svibanj 2015. 11:32

Dobro vam  jutro trudilice i trudnice!

Ja samo prijavljujem bolne cice iako sam na 13-om danu ciklusa i 6-om danu akcije. Imam malo bjelanjak-bijelog iscjetka. Po mom kalendaru plodni dani mi tek počinju za 6 dana, a sa njima se poklapaju i plodni dani na lunarnom kalendaru za zdravog dečkića. Vrlo sam fizički aktivna no zadnjih par dana mi skakanje na trampolinu užasno smeta zbog trbuha. Čim počnem sa vježbom, počne me žicati (oštra bol) u donjem stomaku tako da sam odustala od skakutanja u trampolinu dok ne vidimo da li se moja mrvica primila već… Uh to bi bila takva sreća neopisiva 

Zanima me dali neka od vas iz ovoga možda po iskustvu može nešto reći? S obzirom da mi kao nisu plodni dani… Ne dajem se u ništa ali eto, možda moje čudo ipak radi 

dulcinela i NMareN hvala na dobrim željama!!! Evo, ja itekako radim na tome da se moj plusić dogodi ++ Želim Vam sve što isama sebi 

StellaMaris
    13. Svibanj 2015. 12:43

Hvala svima što ste toliko brižne i pažljive, u današnje vrijeme kad nikog nije briga, baš je lijepo doći ovdje i vidjeti da neko misli na tebe 

NMareN još malo draga i krećete opet u akciju. Ipak to vrijeme nekako prolazi 
    Tena nam se ne javlja, nadam se da je sve ok.
    Nema nam ni kookoo mama2...cure mislim na vas.
    Ni Arria nam se duuugo nije javila, ona bi sad trebala biti pri kraju s trudnoćom. Kako su Lela Lidija, također naše trudnice? Cure mislim na sve vas...   
    Nessah mislim da su tvoji plodni dani krenuli već, mene grudi počnu boljeti oko O. I moj ti je savjet, kako i svima ostalima da se ne oslanjaju previše na virtualne kalendare/dnevnike, itekako mogu zavaravati, zato mi je super što ste se vi primili posla otpočetka pa će nadam skupa s tobom da ćete već na kraju ovog mjeseca vidjeti plusić 
    Breskvica i ja se razmišljam da probam s kapima idući ciklus. Držim fige da su ti simptomi ovaj put neumišljeni 
    Luki ozbiljno si lijepa, dobro cure govore, a imaš i unutarnju ljepotu što je još bitnije...i lijepog sina  

Meni danas malo pala temp, iako se poklapa s mojim slutnjama nije mjerodavna jer sam se morala jako rano ustati nakon svega 3-4h sna
    AlmS, Dulcinela, Pepita, Babygirl, Maja58, Viky, Bree…
    Ako nekog nisam spomenula, molim da se ne ljuti 

<3 2/2013 <3

dulcinela
    13. Svibanj 2015. 12:57

Breskvica, nadam se da ces ovaj put ugledati plusic i da ce ti ovaj ciklus donijeti najvecu srecu. Meni super zvuce ti tvoji simptomi, bas bih voljela da je trudnoca vec tu. Jednako dugo pokusavamo, nama je isto 9.ciklus.
    Nessah, nemoj bas skakati previse, cuvaj se, sve laganini, jer bi mala beba mogla vec biti tu. 
    NMareN, jos malo i vracas se u trudilice. Samo se ne osvrci unazad, sto je bilo bilo je, iscekuj s radoscu svoju novu trudnocu.
    Gogach, nema te, kako je prosao postupak?

Cure, meni jucer sigurno bila ovulacija, 15.dan. Temp je od jutros u porastu. Cekam samo jos koji dan da ff potvrdi, ali po boli u jajniku jucer i dosadasnjem mjerenju temp, to je to...Sad opet cekanje.

StellaMaris
    13. Svibanj 2015. 16:32

Dulcinela super, to je bas skolski, jos nek se primi i nitko sretniji od vas, odbrojavam s tobom 

<3 2/2013 <3

mama102
    13. Svibanj 2015. 22:40

...evo mene nako duugo vremena...nisam pisala a ni pratila što se ovdje događalo posljednjih mjeseci...uglavnom mi se još uvijek trudimo...eto godina dana je prošla...čini se puno, ali kad mi je muž na terenu pa nikako pogodit vrijeme, ili dođe kući u pravo vrijeme ali opet ništa...nego moram vam napisat ovo pa da čujem vaše mišljenja...prošli mj je došao kući u pravo vrijeme...drugo jutro osjetila sam bol, jako kratko ali oštru, baš onako kao što sam osjetila kad sam prvi put zatrudnila...ovaj mj mi je kasnila...3 dana...jogurt mi imao čudan okus, pila mi se sky cola koju ne mogu smislit...spavalo mi se nenormalno (u prvoj trudnoći sam prva dva mj samo spavala i opet sam bila umorna)...čim bi sjela u auto povraćalo mi se...isto kao u prvoj trudnoći...i nakon tri dana dobijem...bolova nemam nikakvih...čudno mi je to jer inače me ubijaju leđa i trbuh...i našla sam na ulošku ko nekakva dva komadića, ugruška...meni sad nakon svega toga ne izlazi iz glave jesam li ja sve te simptome umislila ili je moguće da sam bila trudna,iako to nije potvrđeno testom, pa da se dogodio spontani... čitam da gotovo svaka žene u životu ima spontani, a da ni nije znala da je trudna i menga joj dođe nakon 2,3 5 dana kašnjenja pa misli da je to normalna menga...

šta vi mislite o tome? planiram otić dok napravit papa i uzv jer sam zadnji put bila u osmom mj, pa mi je vrijeme...pa ćemo vidjet šta on kaže...jesam li više luda od želje pa si umišljam svašta ili koji vrag se dogadja?! sama sebi više ispadam luda, a koliko znam poprilično sam normalana osoba :)) ...teško mi pada više to iščekivanje, kao i svima vama, i izluđuje me to kad vidim oko sebe koliko neželjenih trudnoća, za jedan sex, a kod mene nakon 100 još nema rezultata...

mama10

Gogach
    13. Svibanj 2015. 23:18

Dulcinela hvala na pitanju ♡ Danas je bila punkcija jednog folikuli koji je dobar. Cura prije men je imala prazne folikul, tako da sam sretna. Od danas spajaju moje i mm i  čekamo subotu da se oplodi. Ako bude sve u redu, vraćaju mi oplodenu stanicu. I onda dolazi onaj teži dio, čekanje da se vidi da li se i primilo. Uh, toliko stepenica za proći...aali ne dam se!
    Čitam vas ja, ali nekako mi se moj slučaj ne uklapa u vaš pa ne bih vas željela možda plašiti sa mojim. 
    Mama10 ti spontani su česta stvar. Samo velika većina nije svjesna toga. To će prije primijetiti cure u postupcima jer vidimo Betu iz krvi. Ali ako se desi tako rano, vjeruj da sa plodom nešto nije bilo u redu i tijelo automatski radi. Bolje i tako da se desi nego kasnije. Imam osjećaj da će ti sljedeći mjesec biti dobitan. ♡♡♡
    Svim curama šaljem zvjezdane prašine, da se male mrve prime i da se tipkamo na drugim temama...A ovdje da pomognemo novim trudilicama !!!♡♡♡♡

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.