Meni je otprilike pogodio plodne dane, iako mislim da su bili mrvicu ranije, ne znam 100% kad smo začeli ovu bebu. I piše da nosim curicu, a nosim dečka.
dulcinela naravno da ću izvještavati, ionako sam više tu s vama nego među trudnicama hehe
Nessah vezano za ono šta se tiče odnosa, nisi me uvrijedila dapače svatko ima pravo na svoje mišljenje tako da ne brini a šta se tiče smeđarenja i ja sam ga imala samo zadnja dva dana M to je ta kako kažu stara krv
mama2 kako je lijepo što si ovdje kakva je situacija kod tebe? jesi bila kod doktora? koliko dugo piješ vrkutu?
almS svakako pokušaj nemaš šta izgubiti, moja mama isto tako nije siugrna 100% u koliko sati sam se rodila, a baš išla vidjeti bezveze i ovo vrijeme koje mi je rekla mi se ne poklapa, jer sam ostala trudna zadnji tjedan u 2mj, a ovo mi pokazuje predzadnji tjedan.. tako da probaj saznati točno vrijeme
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
NmareN, ja sam otisla na prvi link koji mi je otvorio forum na engl. Prvi post ima 4 citirane stranice (linkove na koje mozes kliknuti).. Klikni na posljednji (4 link) u nazivu sadrzi astro, nakon toga ce ti izaci stranica da popunis podatke.. kada popunis klikni Continue.. kada ti se otvori nova stranica skrolaj dolje i klikni na podnaslov: Extended Chart Selection.. kada ti se otvori ta stranica na Methods klikni na Special Charts i ispod selektuj Lunar phases fertility calendar (ako si na pc samo klikni l i sam ce ti izbaciti taj tip) onda klick here to show the chart i izbacit ce ti kalendar za nardnu godinu (od danasnjeg dana)
Prije posljednjeg klica imas opciju da promjenis godinu ili mjesec ukioliko te zanimaju prosli mjeseci.
Nadam se da ces uspjeti..
Kosee, divna si.. haha ti si jos pokusala.. meni zaista nije bitan spol, samo da napokon dobijem svoju mrvicu i da mi je zdrava.. Sto naravno zelim tebi i svim ostalim curama.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Zaboravila sam da napisem da sam maloprije uporedila plodne dane proteklih mjeseci sa FF s ovim i ne podudaraju se uvijek ali mi smo na mnoge crvane dane (polodni dani po lunarnom sistemu) imali odnose i tu smo gdje smo, ali eto ne skodi znati i ovo.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Ja sam si isto pokušala ali od početka godine. Ne razumijem što znači zelena i crna točkica. Razumijem da je crvena linija plodni lunarni dani. Ne razumijem ni dio gdje pise: "Please, regularily mark the begining and end of menstruation (blue) and ovulation (green).. To znači da si same moramo označiti M i O ili?
Po svemu sudeći, moj kalendar i ovaj se ne podudaraju nikako…
Nessah, kod mene je prikazana zuta i crna tackica.. isto sam pokusala na sve nacine unijeti M ali ne znam kako! Ako otkrijes sta znaci ove tackice ili kako unijeti M, javi!
Ja mislim da M i O moramo fizički same ucrtati sto znači da treba ovu tablicu isprintati sto sam i napravila. E sad , vjerovatno treba izračunati i buduće cikluse i ucrtati ih u tablicu kako bi znala kada te dopadnu lunarno plodni dani. E tu vidiš onda jel te spada tokom M ili ne…
Možda sam krivo shvatila totalno ali to mi je jedino logično razmišljanje.
Iskreno, mislim da ovo nije nešto na što bi se pouzdala 100% ali nemamo što izgubiti jel?!
Eh da, i nije mi jasno što je sa ovim mjesecima gdje nije prikazan znak ni curice ni dečkića… Vjerovatno da ne postoji šansa začeća uopće… Po toj logici i mojoj tablici ja imam još samo ovaj 5-ti mjesec i 6-ti za pokušavanje i onda ništa do 12-og mjeseca… Sto mi je nekako nevjerovatno…
Joooj da nam bar netko može protumačiti kako se koristi ovom tablicooooom….
Pozdrav svima,
evo nova sam ovdje, makar sam vas već duže vrijeme čitala ali do sada još nije bilo potrebe da se registriram...sada smo dragi i ja odlučili raditi na bebi pa se aktivno pridružujem
Sada čekam M ( 13.5. ) i onda plodne dane koji bi trebali doći 21. - 26.5. kada se nadamo začeću...
Imali smo nezaštićeni odnos i 6 dana nakon ovulacije, što je po meni neplodni dan, ali nikad se nezna...možda i ne dočekam M :)
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji