Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    07. Svibanj 2015. 14:34

Hvala vam svakoj na objašnjenju "smeđarenja" almS definitivno želim znati više o tvojoj situaciji jer vidim tvoja stanja i trud koji ulažete ti i tvoj partner. Samo glavu gore!!! 

Onda smatram da sam ja u koliko-toliko normalnom ciklusu pošto ja "smeđarim" samo dva zadnja dana M.
    Ja sam na 7-om danu M (ciklusa) i mislim da cemo već ujutro u akciju 

Neka sa ovim ciklusom završe moja kalkuliranja i "osjećanje" O i neka nam ovaj ciklus bude dobitni. 

Neka i Vama bude sve ono što si želite, počinju topliji dani, počeli su i pluseki, mi smo u redu i čekamo da nas dođe red 

almS
    07. Svibanj 2015. 14:42

Ciao cure, kako ste mi?
    Javila sam se da vam kazem da nisam odolila ovom drugom linku koji je postavila Sara, pa sam tako malo cackala sta i kako. Ja ima problem jer ne znam tacno vrijeme rodjenja, tj, u rodnom listu pise jedno vrijeme, mama tvrdi da je skroz drugo (mada nije ni ona sigurna, inace ima problema sa sjecanjem).. S oba vremena mi pokazuje iste plodne dane, s tim da s vremenom za koje mama tvrdi da je ispravno do augusta nema oznake za spol a iscitavajuci onu stranicu saznala sam da nepostojanje znaka za spol znaci da je tada trudnoca  skoro pa neostvariva. Prvi znak mi pokazuje za august. S drugim vremenom mi pokazuje sledecu sedmicu kao plodnu i znak za djecaka.
    Ono o cemu sam htjela da vam pisem je sljedece:
    dok sam ovo citala, nazove me kuma koja treba da se porodi u junu i posto je upucna u svu moju situaciju, ja joj ispricam za ovo i ona mi kaze: "unesi moje podatke i vidi za 2014 sta mi kaze, bas da vidimo ima li istine." Ona je zatrudnila u septembru, i to zna tacno koja sedmica jer je imala goste ostatak mjeseca i nisu imali priliku das e druze. Zato je i bila sokirana kada joj je kasnilo, jer je smatrala da je taj mjesec totalno izgubljen. Kada sam unijela njene podatke, pokazalo je istu tu sedmicu kao plodnu i znak za djecaka iznad. Ona i nosi djecaka. Obje smo ostale frapirane rezultatima. Ja cu pokusati saznati pravo vrijeme rodjenja, imam stariju sestru koja ima fotografsko pamcenje, sigurno se sjeca kad sam se rodila.. ako nista, iz zabave.. ako se kojoj trudnici da da ubija vrijeme nek pokusa, da vidimo sta ce im reci...
    Ja sam misljenja da u zivotu sve treba probati. Ljubim vas sviju

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

NMareN
    07. Svibanj 2015. 15:19

AlmS reci mi dal si se morala prije toga registrirati na njihovu stranicu? Ja nemogu pronaci taj kalkulator, jednostavno tražim i tražim i nikako da uspijem naci :(

LuKi5
    07. Svibanj 2015. 15:28

NMareN

AlmS reci mi dal si se morala prije toga registrirati na njihovu stranicu? Ja nemogu pronaci taj kalkulator, jednostavno tražim i tražim i nikako da uspijem naci :(

Odi na ovaj prvi link sto je sara stavila. Tamo imas link na obrazac za ispuniti I kako doci do rezultata objasnjeno :)

14.06.2014. L ♥

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    07. Svibanj 2015. 15:45

Meni je otprilike pogodio plodne dane, iako mislim da su bili mrvicu ranije, ne znam 100% kad smo začeli ovu bebu. I piše da nosim curicu, a nosim dečka.

Pepita2109
    07. Svibanj 2015. 15:56

dulcinela naravno da ću izvještavati, ionako sam više tu s vama nego među trudnicama hehe 
    Nessah vezano za ono šta se tiče odnosa, nisi me uvrijedila dapače svatko ima pravo na svoje mišljenje tako da ne brini  a šta se tiče smeđarenja i ja sam ga imala samo zadnja dva dana M to je ta kako kažu stara krv  
    mama2 kako je lijepo što si ovdje  kakva je situacija kod tebe? jesi bila kod doktora? koliko dugo piješ vrkutu?
    almS svakako pokušaj nemaš šta izgubiti, moja mama isto tako nije siugrna 100% u koliko sati sam se rodila, a baš išla vidjeti bezveze i ovo vrijeme koje mi je rekla mi se ne poklapa, jer sam ostala trudna zadnji tjedan u 2mj, a ovo mi pokazuje predzadnji tjedan.. tako da probaj saznati točno vrijeme 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    07. Svibanj 2015. 16:00

NmareN, ja sam otisla na prvi link koji mi je otvorio forum na engl. Prvi post ima 4 citirane stranice (linkove na koje mozes kliknuti).. Klikni na posljednji (4 link) u nazivu sadrzi astro, nakon toga ce ti izaci stranica da popunis podatke.. kada popunis klikni Continue.. kada ti se otvori nova stranica skrolaj dolje i klikni na podnaslov: Extended Chart  Selection.. kada ti se otvori ta stranica na Methods klikni na Special Charts i ispod selektuj Lunar phases fertility calendar (ako si na pc samo klikni l i sam ce ti izbaciti taj tip) onda klick here to show the chart i izbacit ce ti kalendar za nardnu godinu (od danasnjeg dana)
    Prije posljednjeg klica imas opciju da promjenis godinu ili mjesec ukioliko te zanimaju prosli mjeseci.
    Nadam se da ces uspjeti..
    Kosee, divna si.. haha ti si jos pokusala.. meni zaista nije bitan spol, samo da napokon dobijem svoju mrvicu i da mi je zdrava.. Sto naravno zelim tebi i svim ostalim curama.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

almS
    07. Svibanj 2015. 16:09

Zaboravila sam da napisem da sam maloprije uporedila plodne dane proteklih mjeseci sa FF s ovim i ne podudaraju se uvijek ali mi smo na mnoge crvane dane (polodni dani po lunarnom sistemu) imali odnose i tu smo gdje smo, ali eto ne skodi znati i ovo.

Nessah
    07. Svibanj 2015. 16:34

Ja sam si isto pokušala ali od početka godine. Ne razumijem što znači zelena i crna točkica. Razumijem da je crvena linija plodni lunarni dani. Ne razumijem ni dio gdje pise: "Please, regularily mark the begining and end of menstruation (blue) and ovulation (green).. To znači da si same moramo označiti M i O ili? 
    Po svemu sudeći, moj kalendar i ovaj se ne podudaraju nikako… 

almS
    07. Svibanj 2015. 18:11

Nessah, kod mene je prikazana zuta i crna tackica.. isto sam pokusala na sve nacine unijeti M ali ne znam kako! Ako otkrijes sta znaci ove tackice ili kako unijeti M, javi!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI