Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    08. Svibanj 2015. 17:46

Imam i još jedno pitanje, neznam dali je ovo dobra tema, ispričavam se ako sam trebala otvoriti novu...
    Naime, prije 6mjeseci su mi otkrivene dobroćudne ciste na obje dojke, međutim dr. mi je rekla da to neće nista smetati u trudnoći...za par dana idem ponovo na pregled, i nadam se da ce biti sve u redu...čitala sam da mogu stvoriti probleme prilikom dojenja, ponekad cak i onemoguciti...da li se netko od vas susreo sa tim problemom? Voljela bi cuti iskustva...

Peppe

• Breskvica4
    08. Svibanj 2015. 18:56

Pozdrav drage moje. Meni je danas 17 dc, i odlucila sam uzimati femisan i piti vrkutu. Da li je to ok uzimati zajedno? I sto.mi savjetujete, da krenem sad ilo da cekam novi ciklus?

sara12
    08. Svibanj 2015. 21:02

Ja sam pila vrkutu i femisanA zajedno prije T, femisanA pocela piti 20.01.2015. i pila do 10.03.2015. (3x30 kapi) a vrkutu (pola litre)  od 01.02.2015. do 05.03.2015., zatrudnila sam  krajem 2. mjeseca. Pa eto. A prije toga  sam  pila marulju  40 dana, znaci do 20.01.2015.

sara

sara12
    08. Svibanj 2015. 20:56

Kako bi bilo super kada bi krenuo val novih trudnica, svaki mjesec po par, uz ovaj klendar.  Navijam za sve da vam se desi ovo najljepse, ja sam ubijedjena sve vise i vise da je nama bas ovo upalilo. Kako citam na netu razna pozitivna iskustva s ovom metodom, sve vise vjerujem. Priroda je cuduo  
    Uzivajte i vjerujte, plusici ce stici sigurno

sara

Maja58
    09. Svibanj 2015. 14:57

Drage moje zanima me vase misljenje 5 mjeseci pokusavam zatrudnit i nista, medjutim jucer sam imala vodenkast iscjedak, i sinoc me jako bolio desni bubreg a sada boli i desni bubreg i desni jajnik i primjetila sam bas tamnu mokracu, i bas se tresem i imam osjecaj da cu se onesvijestiti, nikad nisam imala takvih problema i sada me zanima dal je neka od vas to imala jer mi prolazi kroz glavu da mi nije mozda cista se pojavila i pukla pa da zato vec 5 mjeseci nisam ostala trudna.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

StellaMaris
    09. Svibanj 2015. 19:25

Vecer svima, nadam se da ste sve dobro...
    Babygirl zao mi je sto morate cekati do 9mj. Nadam se da cete uspjeti nesto smisliti u meduvremenu, i znam da ces bez obzira na sve nastaviti tipkati s nama cijelo to vrijeme.
    AlmS kako si mi? Jesi li uspjela pomjeriti termin u klinici? Bas me zanima kako ce teci ta vasa obrada
    Dulcinela 
    Breskvica 
    PeppaPula nasrecu bemam takvo iskustvo ali znam nee koje su imale dobrocudne tvorevine na prsima i nisu imale nikakvih problema ni s zacecem niti s dojenjem
    Majo ako te boli bubreg, refleksija boli se cesto pojavi u jajniku, tamna mokraca prije je povezana s mokracnom infekcijom, kamencem ili upalom bubrega. Mislim da ti problemi nisu ginekoloske prirode, dobro bi bilo da se javis obiteljskom doktoru ako ti se takvo stanje nastavi i sutra. Vodenast iscjedak je normalan za vrijeme plodnih dana
    Luki, NMareN, Tena, Gogach, mama2, Kosee, Jelena, pepita, agness, Nessah i sve ostale, saljem vam puno poljubaca

<3 2/2013 <3

Maja58
    09. Svibanj 2015. 19:48

Plodni dani su mi, nisam imala zadnje mjesece ovulacije izostala je ali sada su plodni dani :D i malo sam dehidrirala

LuKi5
    09. Svibanj 2015. 21:42

StellaMaris, nadam se da ce se cim prije rijesiti te nedace koje su te zadesile, drzi se 

babygirl, zao mi je sto morate toliko cekati za rad na bebici. 

Maja58, slazem se sa StellaMaris, to je prije neka urinarna infekcija, obicno ciste pucaju za vrijeme menstruacije.

Maja58
    09. Svibanj 2015. 23:04

LuKi

StellaMaris, nadam se da ce se cim prije rijesiti te nedace koje su te zadesile, drzi se 

babygirl, zao mi je sto morate toliko cekati za rad na bebici. 

Maja58, slazem se sa StellaMaris, to je prije neka urinarna infekcija, obicno ciste pucaju za vrijeme menstruacije.

nije nikakva infekcija, plodni dani a do menge ima jos  skoro 3 tjedna :)

14.06.2014. L ♥

• viky96
    10. Svibanj 2015. 02:23

Pozz curke moje...kako ste mi?? Stalno mislim na vas i citam objave,ali se nisam javljala...
    A sada se evo javljam jer trebam vase misljenje...naime,po ovoj mojoj aplikaciji menga bi mi trebala doci za 15 dana...inace me malo boli jajnik pred M,ali sada je nesto drugo u pitanju....cijeli dan,,al doslovno,,mene bole donji dio leđa i kukovi...i to bas j****ki...ne znam vise kako da lezim i sjedim.u zeludcu mi stalno neki osjecaj gladi,a uopce nisam gladna...pomagajte ,,kako da se rijesim te boli i sta mislite zasto me boli? Nehodam golih leđa i ne nosim nikakav teret tako da to nije uzrok...sorry na ovolikom postu....
    Veliki pozz i pusaaa za sve vas :-* <3

Maja58
    10. Svibanj 2015. 09:48

viky96

Pozz curke moje…kako ste mi?? Stalno mislim na vas i citam objave,ali se nisam javljala…
    A sada se evo javljam jer trebam vase misljenje…naime,po ovoj mojoj aplikaciji menga bi mi trebala doci za 15 dana…inace me malo boli jajnik pred M,ali sada je nesto drugo u pitanju….cijeli dan,,al doslovno,,mene bole donji dio leđa i kukovi…i to bas j****ki…ne znam vise kako da lezim i sjedim.u zeludcu mi stalno neki osjecaj gladi,a uopce nisam gladna…pomagajte ,,kako da se rijesim te boli i sta mislite zasto me boli? Nehodam golih leđa i ne nosim nikakav teret tako da to nije uzrok…sorry na ovolikom postu….
    Veliki pozz i pusaaa za sve vas :-* &lt;3

Ja bih ti rekla da znam, i ja sam imala takvu bol jos uz to sam imala neki glupi umor u nogama od kuka pa skoro do koljena i trajao je od prilike 2 tjedna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI