Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    09. Svibanj 2015. 14:57

Drage moje zanima me vase misljenje 5 mjeseci pokusavam zatrudnit i nista, medjutim jucer sam imala vodenkast iscjedak, i sinoc me jako bolio desni bubreg a sada boli i desni bubreg i desni jajnik i primjetila sam bas tamnu mokracu, i bas se tresem i imam osjecaj da cu se onesvijestiti, nikad nisam imala takvih problema i sada me zanima dal je neka od vas to imala jer mi prolazi kroz glavu da mi nije mozda cista se pojavila i pukla pa da zato vec 5 mjeseci nisam ostala trudna.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

StellaMaris
    09. Svibanj 2015. 19:25

Vecer svima, nadam se da ste sve dobro...
    Babygirl zao mi je sto morate cekati do 9mj. Nadam se da cete uspjeti nesto smisliti u meduvremenu, i znam da ces bez obzira na sve nastaviti tipkati s nama cijelo to vrijeme.
    AlmS kako si mi? Jesi li uspjela pomjeriti termin u klinici? Bas me zanima kako ce teci ta vasa obrada
    Dulcinela 
    Breskvica 
    PeppaPula nasrecu bemam takvo iskustvo ali znam nee koje su imale dobrocudne tvorevine na prsima i nisu imale nikakvih problema ni s zacecem niti s dojenjem
    Majo ako te boli bubreg, refleksija boli se cesto pojavi u jajniku, tamna mokraca prije je povezana s mokracnom infekcijom, kamencem ili upalom bubrega. Mislim da ti problemi nisu ginekoloske prirode, dobro bi bilo da se javis obiteljskom doktoru ako ti se takvo stanje nastavi i sutra. Vodenast iscjedak je normalan za vrijeme plodnih dana
    Luki, NMareN, Tena, Gogach, mama2, Kosee, Jelena, pepita, agness, Nessah i sve ostale, saljem vam puno poljubaca

<3 2/2013 <3

Maja58
    09. Svibanj 2015. 19:48

Plodni dani su mi, nisam imala zadnje mjesece ovulacije izostala je ali sada su plodni dani :D i malo sam dehidrirala

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

LuKi5
    09. Svibanj 2015. 21:42

StellaMaris, nadam se da ce se cim prije rijesiti te nedace koje su te zadesile, drzi se 

babygirl, zao mi je sto morate toliko cekati za rad na bebici. 

Maja58, slazem se sa StellaMaris, to je prije neka urinarna infekcija, obicno ciste pucaju za vrijeme menstruacije.

14.06.2014. L ♥

• viky96
    10. Svibanj 2015. 02:23

Pozz curke moje...kako ste mi?? Stalno mislim na vas i citam objave,ali se nisam javljala...
    A sada se evo javljam jer trebam vase misljenje...naime,po ovoj mojoj aplikaciji menga bi mi trebala doci za 15 dana...inace me malo boli jajnik pred M,ali sada je nesto drugo u pitanju....cijeli dan,,al doslovno,,mene bole donji dio leđa i kukovi...i to bas j****ki...ne znam vise kako da lezim i sjedim.u zeludcu mi stalno neki osjecaj gladi,a uopce nisam gladna...pomagajte ,,kako da se rijesim te boli i sta mislite zasto me boli? Nehodam golih leđa i ne nosim nikakav teret tako da to nije uzrok...sorry na ovolikom postu....
    Veliki pozz i pusaaa za sve vas :-* <3

StellaMaris
    10. Svibanj 2015. 11:22

Luki  kako si? Jeli te jos boli jajnik? Kad ides doktoru?
    Viky moguce da je ovulacija, i meni je ovaj ciklus bila bas bolna, jedva sam mogla sjesti. A mozda je i kraljeznica. Nadam se da ce ti brzo proci

<3 2/2013 <3

Nessah
    10. Svibanj 2015. 11:57

Maja58 meni se dogodilo prije 2 ciklusa kada mi je menga kasnila 38 dana sveukupno da mi je ginekolog našao ciste, poslao me da vadim markere i da dođem za tjedan dana. Ja došla za tjedan dana, markeri još nisu bili stigli no ciste su nestale a ja još nisam bila dobila već je našao praznu gestacijsku vrećicu… Išla vadit betu i beta ispala 0 i nakon možda par dana dobila M. Markeri od cista naknadno došli i sve mi je bilo u normali. To je moje najfriškije iskustvo sa cistama. Inače ih imam ali uvijek nestanu tj. puknu i odu sa M. 

Ja sam već 3-ći dan u akciji iako mi još nisu plodni dani nastupili. Mislim da ja i moj muž idemo ovaj ciklus na svaki dan ciljano pa ćemo viditi. Od 37 dana mog ciklusa ću valjda pogoditi O pa kad god da se dogodi. Odlučila sam se za uzimanje Femisan A kapi i vrkutu pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Vjerovatno ću to početi koristiti od sljedećeg ciklusa pa ću vam reći dojmove kad počnem. 

Puno pozdrava iz Dalmacije svim trudilicama!!! Neka naša trka za plusićima bude što kraća! +++
    StellaMaris 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.