Ja mislim da M i O moramo fizički same ucrtati sto znači da treba ovu tablicu isprintati sto sam i napravila. E sad , vjerovatno treba izračunati i buduće cikluse i ucrtati ih u tablicu kako bi znala kada te dopadnu lunarno plodni dani. E tu vidiš onda jel te spada tokom M ili ne…
Možda sam krivo shvatila totalno ali to mi je jedino logično razmišljanje.
Iskreno, mislim da ovo nije nešto na što bi se pouzdala 100% ali nemamo što izgubiti jel?!

Eh da, i nije mi jasno što je sa ovim mjesecima gdje nije prikazan znak ni curice ni dečkića… Vjerovatno da ne postoji šansa začeća uopće… Po toj logici i mojoj tablici ja imam još samo ovaj 5-ti mjesec i 6-ti za pokušavanje i onda ništa do 12-og mjeseca… Sto mi je nekako nevjerovatno…
Joooj da nam bar netko može protumačiti kako se koristi ovom tablicooooom….

Pozdrav svima,
evo nova sam ovdje, makar sam vas već duže vrijeme čitala ali do sada još nije bilo potrebe da se registriram...sada smo dragi i ja odlučili raditi na bebi pa se aktivno pridružujem
Sada čekam M ( 13.5. ) i onda plodne dane koji bi trebali doći 21. - 26.5. kada se nadamo začeću...
Imali smo nezaštićeni odnos i 6 dana nakon ovulacije, što je po meni neplodni dan, ali nikad se nezna...možda i ne dočekam M :)

Peppe
Ja sam sada isto to pokusala, ali mislim da nije vjerovati aplikacijama, meni menga dodje svaki 35 dan, ali sam proslu trudnocu zatrudnila 32 dan a sada sam stalno imala odnose osim tih par dana pred mengu, pa cu ovaj put pokusati opet tih par dana prije menge pa mozda uspijem 😊
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Cure molim vas za savjet, kada sam prvi puta ostala trudna zajedno samnom ostala je i trudna i moja najbolje prijateljica kojoj sam ujedno i buduca vjencana kuma naravno ona je sad u vec visokoj trudnoci sva u pripremama za bebu , i neizmjerno sam sretna zbog nje i ocekujem tu malu mrvicu da se razumijemo pomazem joj u svemu uz nju sam 100 % i stalno na raspolaganju no tesko mi je neki puta veseliti se zajedno s njom i provoditi vrijeme s njom jer me sve podsjeca na to da sam i ja uskoro trebala imati svoju strucicu u rukama... kao da me neka ljubomora malo kopka neznam kako se postaviti nadam se da su moji osjecaji normalni i da nisam grozna osoba..
Cure molim vas za savjet, kada sam prvi puta ostala trudna zajedno samnom ostala je i trudna i moja najbolje prijateljica kojoj sam ujedno i buduca vjencana kuma naravno ona je sad u vec visokoj trudnoci sva u pripremama za bebu , i neizmjerno sam sretna zbog nje i ocekujem tu malu mrvicu da se razumijemo pomazem joj u svemu uz nju sam 100 % i stalno na raspolaganju no tesko mi je neki puta veseliti se zajedno s njom i provoditi vrijeme s njom jer me sve podsjeca na to da sam i ja uskoro trebala imati svoju strucicu u rukama… kao da me neka ljubomora malo kopka neznam kako se postaviti nadam se da su moji osjecaji normalni i da nisam grozna osoba..
To je normalno, samo nedaj da te ljubomora prevlada, ja isto tako tesko mi je kada vidim prijateljicu koja je bila trudna 3 tjedna manje od mene i tesko mi je kada se blizi 20.7. Kada je trebao biti meni termin stalno me ta zenska podsjeca na mene. Ali sta cu nema mi druge nego pokusavati dobiti drugu trudnocu, razumijem te skroz, ja sam rekla sebi stop moram dalje bilo kako, tako i ti moras naprijed ne vracaj se nazad. 💋
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
I begin to see the good in everyone and everything <3
Agnes u istoj situaciji sam i ja,identicnoj,kume smo takoder,i vjeruj mi sve je ok stobom. Imala sam dana kad bi je najradije "zadavila", i nemogu ni zamisliti kako ce mi biti dok dođe do termina za porod, Nadam se da cu do tad biti trudna inace cu puknuti kao kokica.
AlmS hvala ti puno na objašnjenju,uspijela sam. Mislim da nema potrebe unositi M,jedino ako želimo vidjeti dal bi nam se M poklopila s lunarnim plodnim danom.
Nessah ja imam za sve mjesece oznaceno ili djecak ili djevojcica.
Kosse mozda ti nije pogoden spol jer moda do zaceca nije ni došlo na taj njihov dan, neznam,ma bitno da si nam ti uspjela.

Ja to mogu, ja to hoću....
Curke unijela sam i za svoju prvu trudnocu,i u tom mjesecu kad sam ostala trudna nije oznacen ni djecak ni djevojcica....

Netko je napisao ako nije oznacen spol da ništa od toga,ako je to istina kod mene je eto upravo tako i ispalo,ostala sam trudna u mjesecu gdje nije oznacen spol i trudnoca nazalost nije uspjela. Neznam sto reci na to,dal ima tu cega ili nema,moguce da i ima... :/

Evo i mene. Moram vam se ispricati jer ne stignem tipkati redovno, ali cesto vas se sjetim, tempo mi 300 na sat a uz to imam jos neke novonastale probleme kojima nazalost nije ovdje mjesto.
AlmS kako si ti danas?
Luki ne smijes razmisljati negativno, samo sebi tako otezavas. Mislim na tebe
Svima saljem poljubac za laku noc
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji