Ja sam sada isto to pokusala, ali mislim da nije vjerovati aplikacijama, meni menga dodje svaki 35 dan, ali sam proslu trudnocu zatrudnila 32 dan a sada sam stalno imala odnose osim tih par dana pred mengu, pa cu ovaj put pokusati opet tih par dana prije menge pa mozda uspijem 😊
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Cure molim vas za savjet, kada sam prvi puta ostala trudna zajedno samnom ostala je i trudna i moja najbolje prijateljica kojoj sam ujedno i buduca vjencana kuma naravno ona je sad u vec visokoj trudnoci sva u pripremama za bebu , i neizmjerno sam sretna zbog nje i ocekujem tu malu mrvicu da se razumijemo pomazem joj u svemu uz nju sam 100 % i stalno na raspolaganju no tesko mi je neki puta veseliti se zajedno s njom i provoditi vrijeme s njom jer me sve podsjeca na to da sam i ja uskoro trebala imati svoju strucicu u rukama... kao da me neka ljubomora malo kopka neznam kako se postaviti nadam se da su moji osjecaji normalni i da nisam grozna osoba..
I begin to see the good in everyone and everything <3
Agnes u istoj situaciji sam i ja,identicnoj,kume smo takoder,i vjeruj mi sve je ok stobom. Imala sam dana kad bi je najradije "zadavila", i nemogu ni zamisliti kako ce mi biti dok dođe do termina za porod, Nadam se da cu do tad biti trudna inace cu puknuti kao kokica.
AlmS hvala ti puno na objašnjenju,uspijela sam. Mislim da nema potrebe unositi M,jedino ako želimo vidjeti dal bi nam se M poklopila s lunarnim plodnim danom.
Nessah ja imam za sve mjesece oznaceno ili djecak ili djevojcica.
Kosse mozda ti nije pogoden spol jer moda do zaceca nije ni došlo na taj njihov dan, neznam,ma bitno da si nam ti uspjela.
Ja to mogu, ja to hoću....
Curke unijela sam i za svoju prvu trudnocu,i u tom mjesecu kad sam ostala trudna nije oznacen ni djecak ni djevojcica....
Netko je napisao ako nije oznacen spol da ništa od toga,ako je to istina kod mene je eto upravo tako i ispalo,ostala sam trudna u mjesecu gdje nije oznacen spol i trudnoca nazalost nije uspjela. Neznam sto reci na to,dal ima tu cega ili nema,moguce da i ima... :/
Evo i mene. Moram vam se ispricati jer ne stignem tipkati redovno, ali cesto vas se sjetim, tempo mi 300 na sat a uz to imam jos neke novonastale probleme kojima nazalost nije ovdje mjesto.
AlmS kako si ti danas?
Luki ne smijes razmisljati negativno, samo sebi tako otezavas. Mislim na tebe
Svima saljem poljubac za laku noc
<3 2/2013 <3
Dobro vam ovo sunčano jutro ženice
AlmS kad pročitam da ti kasni odmah znam da će i meni kasnit 😆😆😆😂
samo hrabro i pozitivno, nadam se da će sve biti kako treba na pregledima i da ćeš nas sve iznenaditi uskoro 💜
LuKi, Dulcinela 💜
Stella nadam se da ćeš se ubrzo riješiti svih problema. Mislim na tebe 💜
Moja M bila dva dana oskudna, druga dva smeđarenje, jednom ili dva puta sam imala prvo smeđe, i to prije poroda nikad.
Što se tiče 🌜za prvu trudnoću mi se poklopili lunarni i plodni, ali krivi spol. Nemam nigdje da nema spola.
Izgleda da ipak ništa do jeseni od akcije, vidjet ćemo još, ali nadam se da će nam na jesen uspjeti od prve. Ponovo ću počet s vrkutom da mi malo smanji cikluse, a i bazalna me očekuje.
NMareN, jelena, pepita, kookoo, agnees, maja, dilb 😘😘😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pozdrav cure, Dobrodošla PeppaPula!
Ovako, ja sam platila taj kalendar iako je i taj besplatan isti ali na ovom imam označene dobre i loše dane označene. Ni meni nemaju svi mjeseci oznaku za spol ali to ne znači ništa. Crna i žuta točka su pun i mladi mjesec. Ja sam rođena negdje između tako da su plodni dani po Dr Jonasu uvijek u toj poziciji rođenja. Same upisujete M i O. Pa kaže, ako se poklope lunarna ovulacija i naša, onda postotak za trudnoću raste na 98%. Znači, označite O, i onda 6 dana ispred i 6 dana iza. Meni se i prošli mjesec poklopilo, pa eto, ništa još. Po klapa se i ovaj mjesec. Vidjet ćemo. Samo ne piše spol. Ali piše da je dobar mj za trudnoću, ako dođe do nje.
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Jutro cure, kako ste mi? Stella i Babygirl, bas ste mi falile. Dobro sam, imala sam samo onaj krizni dan, nakon toga se sve vratilo u normalu. Stella, zao mi je sto imas problema, bilo koje vrste... Nadam se da ce se uskoro rijestit. Ukoliko mogu pomoci, tu sam.. Ukoliko ti treba bijeg od svega, ja te i dalje ocekujem, samo da znas!
Babygirl, sto je najgore meni sad stalno kasni.. ma zapravo to vise nije ni kasnjenje, vec samo jako dugi ciklus.. Uzas. jedva cekam da vidim sta ce mi reci na pregledu vezano za tu duzinu.. Btw, najvjerovatnije cu morati pomjeriti pregled, jer po svim prilikama do ponedjeljka mi nece proci M.. Nadam se da cu dobiti sljedeci termin ubrzo. Ljubim te puno, tebe i tvoju princezu
NmareN, to za spol sam ja napisala, jer sam tako procitala na onoj stranici. Ja nisam neko ko se drzi ovih stvari "ko' pijan plota" ali me zanimalo pa sam malo cackala. Saznala sam tacno vrijeme rodjenja, i u narednih par mjeseci mi se uopce ne poklapaju plodni dani, ali ponavljam nemam nista izgubiti, druzenje je svakako neizostavno, nebitno koji je dan :D
Agnes, razumijem te upotpunosti i to uopce nije nista lose, stovise ljudski je. Moja najbolja prijateljica (kume smo jedna drugoj) je pocela da se trudi mjesec prije mene a treba se poroditi sljedeci mjesec. Imala sam bas kriznih momenata, narucito kada bi mi je ona slala slike sa ultrazvuka a ja dobijem M, ali to je prolazno. Kasnije bi se postidila same sebe, na kraju krajeva presretna sam zbog nje i njen bebac ce mi biti poput mog necaka i necakinje. Doci ce i na nas red, prije ili kasnije.
Pepita, drago mi je sto je pregled dobro prosao, uzvivaj u trudnoci, lijepa mamice!
Zelim vam svima prije svega udodan radni dan, a nakon toga i vikend. Veliki pozdrav
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji