Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    10. Svibanj 2015. 11:22

Luki  kako si? Jeli te jos boli jajnik? Kad ides doktoru?
    Viky moguce da je ovulacija, i meni je ovaj ciklus bila bas bolna, jedva sam mogla sjesti. A mozda je i kraljeznica. Nadam se da ce ti brzo proci

<3 2/2013 <3

Nessah
    10. Svibanj 2015. 11:57

Maja58 meni se dogodilo prije 2 ciklusa kada mi je menga kasnila 38 dana sveukupno da mi je ginekolog našao ciste, poslao me da vadim markere i da dođem za tjedan dana. Ja došla za tjedan dana, markeri još nisu bili stigli no ciste su nestale a ja još nisam bila dobila već je našao praznu gestacijsku vrećicu… Išla vadit betu i beta ispala 0 i nakon možda par dana dobila M. Markeri od cista naknadno došli i sve mi je bilo u normali. To je moje najfriškije iskustvo sa cistama. Inače ih imam ali uvijek nestanu tj. puknu i odu sa M. 

Ja sam već 3-ći dan u akciji iako mi još nisu plodni dani nastupili. Mislim da ja i moj muž idemo ovaj ciklus na svaki dan ciljano pa ćemo viditi. Od 37 dana mog ciklusa ću valjda pogoditi O pa kad god da se dogodi. Odlučila sam se za uzimanje Femisan A kapi i vrkutu pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Vjerovatno ću to početi koristiti od sljedećeg ciklusa pa ću vam reći dojmove kad počnem. 

Puno pozdrava iz Dalmacije svim trudilicama!!! Neka naša trka za plusićima bude što kraća! +++
    StellaMaris 

Maja58
    10. Svibanj 2015. 13:43

Nessah

Maja58 meni se dogodilo prije 2 ciklusa kada mi je menga kasnila 38 dana sveukupno da mi je ginekolog našao ciste, poslao me da vadim markere i da dođem za tjedan dana. Ja došla za tjedan dana, markeri još nisu bili stigli no ciste su nestale a ja još nisam bila dobila već je našao praznu gestacijsku vrećicu… Išla vadit betu i beta ispala 0 i nakon možda par dana dobila M. Markeri od cista naknadno došli i sve mi je bilo u normali. To je moje najfriškije iskustvo sa cistama. Inače ih imam ali uvijek nestanu tj. puknu i odu sa M. Ja sam već 3-ći dan u akciji iako mi još nisu plodni dani nastupili. Mislim da ja i moj muž idemo ovaj ciklus na svaki dan ciljano pa ćemo viditi. Od 37 dana mog ciklusa ću valjda pogoditi O pa kad god da se dogodi. Odlučila sam se za uzimanje Femisan A kapi i vrkutu pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Vjerovatno ću to početi koristiti od sljedećeg ciklusa pa ću vam reći dojmove kad počnem. Puno pozdrava iz Dalmacije svim trudilicama!!! Neka naša trka za plusićima bude što kraća! +++StellaMaris 

Ja sam bila, sve ok samo su mi ovulacije izostajale, 4 mjeseca sam imama odnose ili svaki dan ili svaki drugi dan i nikako nisam dosla do trudnoce. Pa sad vidjet cemo mozda je tek se sad sve vratilo u normalu poslije spontanog

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Nessah
    10. Svibanj 2015. 13:57

Ja sam na trećem ciklusu pokušavanja mada prvi nekako ne računam jer smo imali samo 2 nezaštićena odnosa no sa svakim novim ciklusom naučim nešto novo i korisno. Nisam dosada imala nikakve situacije (spontani ili neke teže bolesti) osim te prazne gestacijske u tom prvom ciklusu pokušavanja i to bi mi bila prva trudnoća od početka pokušavanja. Maja58 Želim ti sreću u trci ka svojem plusiću , sve nas ove situacije samo ojačaju za dalje .. 

Maja58
    10. Svibanj 2015. 17:06

Nessah

Ja sam na trećem ciklusu pokušavanja mada prvi nekako ne računam jer smo imali samo 2 nezaštićena odnosa no sa svakim novim ciklusom naučim nešto novo i korisno. Nisam dosada imala nikakve situacije (spontani ili neke teže bolesti) osim te prazne gestacijske u tom prvom ciklusu pokušavanja i to bi mi bila prva trudnoća od početka pokušavanja. Maja58 Želim ti sreću u trci ka svojem plusiću , sve nas ove situacije samo ojačaju za dalje .. 

Ja sam upravo sada radila na tome, i nadam se da sam uspjela napokon. danas procitala status od moje prijateljice dobre " sretan majcin dan svim majkama i onima koje ce to tek postati" bas me dirnuo status.

NMareN
    11. Svibanj 2015. 10:47

Dobar dan drage moje trudilice,one koje čekaju da postanu trudilice i trudnice. Želim vam ugodan početak radnog tjedna .
    Tena nešto si nam nestala, javi nam se .
    Svim curkama veeeliki zagrljaj, osobito mojim starim prijateljicama .
    Nama je prošlo 2,5 mj od zahvata, još samo 1,5mj i ja se ponovno vraćam u trudilice

Ja to mogu, ja to hoću....

PeppePula
    11. Svibanj 2015. 11:19

Drage moje... ja imam dosta simptoma trudnoće i stvarno mi više ništa nije jasno  da li je moguće začeti 6 dana nakon ovulacije? Od simptoma imam, osim onih specifičnih i za pms poput bolova u leđima, nadutih dojki, umora još i ovo: krvarile su mi desni kada sam prala zube, to mi se nikad ne dogadja a citala sam da moze biti simptom, danas od jutra imam lagani osjecaj zgaravice u ustima, imam zatvor bez obzira sta jedem cjelovitu hranu od koje imam redovnu stolicu, glava me zna zaboljeti a ne patim od glavobolja....mislite da je moguće? Moj dragi vec slavi, a ja govorim kako nisam T...a mozda i jesam? Nema druge nego pricekati jos par dana pa raditi test...

Peppe

almS
    11. Svibanj 2015. 11:58

Jutro cure,
    Luki, kako si danas? Boli li te jajnik?
    Stella, kako si ti? Nadam se da si uspjela rijesiti probleme i da ti je decko bolje.
    Ja sam morala odgoditi jutrosnji pregled, jer je zadnji rok za odgodu bila subota a ja sam tad imala obilnu M i nisam htjala da rizikujem i da se na prvom pregledu u toj klinici pojavim u nedolicnom stanju. Danas vidim da sam dobro ucinila jer i dalje imam spotting. Pregled imam za 7 dana, tj. u sljedeci ponedjeljak u 9h. 
    Majo, kako to da je dr vidio da nemas O mjesecima i da ti nije nista dao? Ja znam da se u slucaju odsustva O daju lijekovi koji nadrazuju jajnike i izazivaju O. I da, prvi put cujem da boli bubreg prilikom O. Covjek svaki dan nesto novo nauci.
    Saljem vam puno suncanih pozdrava

Maja58
    11. Svibanj 2015. 12:10

almS

Jutro cure,
    Luki, kako si danas? Boli li te jajnik?
    Stella, kako si ti? Nadam se da si uspjela rijesiti probleme i da ti je decko bolje.
    Ja sam morala odgoditi jutrosnji pregled, jer je zadnji rok za odgodu bila subota a ja sam tad imala obilnu M i nisam htjala da rizikujem i da se na prvom pregledu u toj klinici pojavim u nedolicnom stanju. Danas vidim da sam dobro ucinila jer i dalje imam spotting. Pregled imam za 7 dana, tj. u sljedeci ponedjeljak u 9h. 
    Majo, kako to da je dr vidio da nemas O mjesecima i da ti nije nista dao? Ja znam da se u slucaju odsustva O daju lijekovi koji nadrazuju jajnike i izazivaju O. I da, prvi put cujem da boli bubreg prilikom O. Covjek svaki dan nesto novo nauci.
    Saljem vam puno suncanih pozdrava

Imala sam poslije spontanog skoro svakih 15 dana menstruaciju pa zato nista nisam uspjevala, a bubreg me bolio zato sto sam malo dehidrirala, a i inace slabo tekucinu pijem, i kako sam cesto krvarila gubila puno krvi pa mi je dao nesto da popravim krv a samo me jedan dan bolio bubreg. Tek sad pocinju pravi ciklusi jer sam se morala oporavit od spontanog i moralo se to ustabiliti, oni su meni rekli da mogu odmah poslije prve menge zatrudnit ali ja sam ktvarila svakih 7 dana ili 15. Pa se sad sve ustabililo kako treba, pa vidjet cemo mozda sad ostanem trudna, ko zna.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI