Ja sam na trećem ciklusu pokušavanja mada prvi nekako ne računam jer smo imali samo 2 nezaštićena odnosa no sa svakim novim ciklusom naučim nešto novo i korisno. Nisam dosada imala nikakve situacije (spontani ili neke teže bolesti) osim te prazne gestacijske u tom prvom ciklusu pokušavanja i to bi mi bila prva trudnoća od početka pokušavanja. Maja58 Želim ti sreću u trci ka svojem plusiću , sve nas ove situacije samo ojačaju za dalje ..
Dobar dan drage moje trudilice,one koje čekaju da postanu trudilice i trudnice. Želim vam ugodan početak radnog tjedna .
Tena nešto si nam nestala, javi nam se .
Svim curkama veeeliki zagrljaj, osobito mojim starim prijateljicama .
Nama je prošlo 2,5 mj od zahvata, još samo 1,5mj i ja se ponovno vraćam u trudilice
Ja to mogu, ja to hoću....
Drage moje... ja imam dosta simptoma trudnoće i stvarno mi više ništa nije jasno da li je moguće začeti 6 dana nakon ovulacije? Od simptoma imam, osim onih specifičnih i za pms poput bolova u leđima, nadutih dojki, umora još i ovo: krvarile su mi desni kada sam prala zube, to mi se nikad ne dogadja a citala sam da moze biti simptom, danas od jutra imam lagani osjecaj zgaravice u ustima, imam zatvor bez obzira sta jedem cjelovitu hranu od koje imam redovnu stolicu, glava me zna zaboljeti a ne patim od glavobolja....mislite da je moguće? Moj dragi vec slavi, a ja govorim kako nisam T...a mozda i jesam? Nema druge nego pricekati jos par dana pa raditi test...
Peppe
Jutro cure,
Luki, kako si danas? Boli li te jajnik?
Stella, kako si ti? Nadam se da si uspjela rijesiti probleme i da ti je decko bolje.
Ja sam morala odgoditi jutrosnji pregled, jer je zadnji rok za odgodu bila subota a ja sam tad imala obilnu M i nisam htjala da rizikujem i da se na prvom pregledu u toj klinici pojavim u nedolicnom stanju. Danas vidim da sam dobro ucinila jer i dalje imam spotting. Pregled imam za 7 dana, tj. u sljedeci ponedjeljak u 9h.
Majo, kako to da je dr vidio da nemas O mjesecima i da ti nije nista dao? Ja znam da se u slucaju odsustva O daju lijekovi koji nadrazuju jajnike i izazivaju O. I da, prvi put cujem da boli bubreg prilikom O. Covjek svaki dan nesto novo nauci.
Saljem vam puno suncanih pozdrava
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Pozdrav svim mamama i onima koje će to tek postati. Nova sam na forumu i skoro pa sam pročitala sve vaše poruke na ovom forumu, sviđa mi se ovakvo jedno zajedništvo pa sam se i ja odlučila pridružiti.
Imam 28 godina i planiram trudnoću..mm i ja jako želimo bebu i sretna sam da bi uskoro mogli postati roditelji, ali da vam budem iskrena jednako toliko me i strah. Jako sam osjećajna osoba i sve uzimam k srcu i ono šta treba i šta ne treba, puno razmišljam o nekim stvarima o kojima uopće ne bi trebala razmišljati i mislim da od tud dolazi taj moj strah..
Eto javljam se vama pa možda se nađe koja mama koja je prošla kroz isto ili neka koja će tek postati mama i prolazi kroz isto..pa da malo podijelimo iskustva.
Imam još jedan problem koji me isto tako koči..već nekoliko godina me prate panični napadi..ne stalno i ne istog intenziteta, ali zna biti neugodno. Ne koristim nikakvu terapiju već se nekako sama nosim sa tim..ponekad mi uspije, ponekad ne..ali sve u svemu nije tako strašno
no ipak me strah šta ću ako me ulovi kad budem trudna, hoće li beba patiti zbog toga i tako to.. Eto to su neki razlozi koji me straše kad ih se sjetim..pa ako koja ima kakav savjet ili lijepu rijeć ja ću biti sretna.
Eto malo sam se raspisala i oprostite na tome..ali morala sam Vam ukratko opisati šta me muči..
AlmS dobro da ne cekate puno na iduci termin. Bit ce to sve dobro, uvjerena sam da ce uskoro stici i bebica. I ja se nadam da ce moji 'problemi' imati pozitivni ishod vec sutra, vidjeti cemo, inace radi se o zdravlju drage osobe.
Bree dobrodosla. U nekim tvojim rijecima se i ja mogu prepoznati, valjda tako mora bit, nismo sve iste, neki se ni ne osvrnu dok neki gledaju godinama unatrag i unaprijed. Nadi neku zanimaciju koja te veseli i smiruje pa kad osjetis da ti se napadaj priblizava, preduhitri ga i odmah si odvrati misli. Sretno :)
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji