Jutro ženice, želim vam ugodan dan,sunčani i neka ne bude sparno kao jucer,barem u mom kraju je bilo .
Sara možeš li mi u komentarima ostaviti link od kalkulatora? Nemogu ih nikako pronaci na netu, hvala ti unaprijed. Uzivaj u trudnoci i svojoj bebici
Ja to mogu, ja to hoću....
Pozdrav drage moje dame. Mene nema pa nema...
Inace kod mene nicega novoga. Imam neke simptome na koje se i ne zelim obazirati jer me uredno posjecuju svaki mjesec
Dulcinela, alms, nmaren, pepita, jelena…
Sara molim te link kalkulatora da i to probam. Ja vec vodim evidenciju na nekoj aplikaciji ali neka jos nesto aktiviram.
Inace uredno pijem vrkutu i jos uvijek nisam dobila. Znaci ovaj ciklus mi je danas 81 dan.
Puno vas sve pozdravljam i cestitam ako ima ikoja nova trudnica. Pozdravljam nove trudilice.
babyandbump.momtastic.com/trying-to-conceive/352479-lunar-phases-fertility-calendar.html
evo i ovo ce ti pomici
sara
I ja sam imala taj smeđi iscjedak i to svo vrijeme dok smo se trudili, a nikad prije toga. Ginekolog mi je rekao da je to pad progesterona, ali da ako mi lutealna faza traje dovoljno dugo (dakle ako od ovulacije do smeđeg iscjetka ima cca 10 dana ili više) da onda nije razlog za brigu. No ako budem imala problema s ostvarivanjem trudnoće, da ćemo se prvo pozabaviti time.
Ciklus prije nego sam ostala trudna sam imala doslovno 5 dana smeđeg iscjetka (počeo je 11dpo) prije nego sam prokrvarila i bila sam na rubu živaca. Na kraju sam se idući ciklus toliko koncentrirala na to da ne želim smeđi iscjedak, da nisam dobila ni mengu nego sam zatrudnila
E sad, smeđi iscjedak može biti i znak implantacije, ali onda nije tamnosmeđi nego bi trebao biti lagano roskasti, barem prema onome što sam pročitala, ja ga nisam imala. Idealno traje dan-dva, a ne bi smio trajati više od 4-5 dana.
Par pitanja za vas kad se meri bazalna temperatura (od kad tj od kog dana ) i kad je ovulacija kad je niska ili visoka ? :/
Bazalna se mjeri svaki dan, od prvog dana ciklusa (prvi dan menstruacije), rano ujutro dok još ležiš u krevetu. U prvo vrijeme temperatura će biti snižena, a onda će uslijediti skok za otprilike 0,4 stupnja i takva povišena temperatura se zadrži do pred iduću menstruaciju kada ponovno padne i onda krene krvarenje.
Smatra se da je ovulacija nastupila zadnji dan snižene temperature prije nego je uslijedio rast.
Hvala vam svakoj na objašnjenju "smeđarenja"… almS definitivno želim znati više o tvojoj situaciji jer vidim tvoja stanja i trud koji ulažete ti i tvoj partner. Samo glavu gore!!!
Onda smatram da sam ja u koliko-toliko normalnom ciklusu pošto ja "smeđarim" samo dva zadnja dana M.
Ja sam na 7-om danu M (ciklusa) i mislim da cemo već ujutro u akciju
Neka sa ovim ciklusom završe moja kalkuliranja i "osjećanje" O i neka nam ovaj ciklus bude dobitni.
Neka i Vama bude sve ono što si želite, počinju topliji dani, počeli su i pluseki, mi smo u redu i čekamo da nas dođe red
Ciao cure, kako ste mi?
Javila sam se da vam kazem da nisam odolila ovom drugom linku koji je postavila Sara, pa sam tako malo cackala sta i kako. Ja ima problem jer ne znam tacno vrijeme rodjenja, tj, u rodnom listu pise jedno vrijeme, mama tvrdi da je skroz drugo (mada nije ni ona sigurna, inace ima problema sa sjecanjem).. S oba vremena mi pokazuje iste plodne dane, s tim da s vremenom za koje mama tvrdi da je ispravno do augusta nema oznake za spol a iscitavajuci onu stranicu saznala sam da nepostojanje znaka za spol znaci da je tada trudnoca skoro pa neostvariva. Prvi znak mi pokazuje za august. S drugim vremenom mi pokazuje sledecu sedmicu kao plodnu i znak za djecaka.
Ono o cemu sam htjela da vam pisem je sljedece:
dok sam ovo citala, nazove me kuma koja treba da se porodi u junu i posto je upucna u svu moju situaciju, ja joj ispricam za ovo i ona mi kaze: "unesi moje podatke i vidi za 2014 sta mi kaze, bas da vidimo ima li istine." Ona je zatrudnila u septembru, i to zna tacno koja sedmica jer je imala goste ostatak mjeseca i nisu imali priliku das e druze. Zato je i bila sokirana kada joj je kasnilo, jer je smatrala da je taj mjesec totalno izgubljen. Kada sam unijela njene podatke, pokazalo je istu tu sedmicu kao plodnu i znak za djecaka iznad. Ona i nosi djecaka. Obje smo ostale frapirane rezultatima. Ja cu pokusati saznati pravo vrijeme rodjenja, imam stariju sestru koja ima fotografsko pamcenje, sigurno se sjeca kad sam se rodila.. ako nista, iz zabave.. ako se kojoj trudnici da da ubija vrijeme nek pokusa, da vidimo sta ce im reci...
Ja sam misljenja da u zivotu sve treba probati. Ljubim vas sviju
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS reci mi dal si se morala prije toga registrirati na njihovu stranicu? Ja nemogu pronaci taj kalkulator, jednostavno tražim i tražim i nikako da uspijem naci :(
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji