Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mišica4
    06. Svibanj 2015. 10:04

pozdrav cure :))nije me bilo duze vrijeme,ali dolazim sa lijepim vijestima :))) imamo plusic :)) napravila sam test jos prosli tjedan,po simptomima sam znala da san trudna,i napravila sam test prije ocekivane M,i naravo dvi crtice se odma pojavile :D jucer bili na pregledu i sve u redu osim malog hematoma zbog kojeg moramo malo vise mirovati..svima vama koji radite na bebi zelim svu srecu oovog svijeta i da sta prije ugledate plusice

baby♡girl
    06. Svibanj 2015. 10:05

Draga AlmS jako mi je žao, škicala sam da vidim šta se događa s tobom, znaj da imaš moju potpunu podršku, šaljem ti najveći mogući zagrljaj, razumijem te u potpunosti u svemu što pišeš. Drži mi se, nadan se da će se ciklusi malo smanjiti, odužilo se ovo skroz. šaljem ti poljubac, mislim na tebe 💜💜💜
    Dulcinela, agness, jelena sretno ovaj ciklus 😊😊😚😚
    Stella nemam iskustva s bolnim O, mene samo malo strecne, ali mozda ti ta bol donese neki paketic s masnom 😆😆💗💗
    NMareN 💜
    Luki ozdravi brzoooo 💜💜💜
    Nessah meni cak i da je to uvrnuto ne bi napisala bljak, a nije mi ni uvrnuto ni cudno. Cure tu svasta pokusavaju za bebu i nije mi to nimalo bljak. A i nisu ovdje svi katolici, pa da i njihova nacela moraju biti u skladu s krscanstvom. Obzirom da su se neka moja misljenja oko vjera opcenito promjenila, necemo sad o tome, nije tema o kojoj bi se ovdje trebalo pisati, bas me zacudio tvoj komentar, jer da ti je O kojim slucajem u sred M onda znaci da ti ne bi "napravila" svoju bebu jer se to kosi s pismom. Svaki organizam je drugaciji. 

Moja M dosla rano ujutro prvim vlakom u ponedjeljak, nek prodje sto prije. Malo me poljuljalo ali dosla sam brzo k sebi. 
    Cure moje samo pozitivno, mora neki mjesec biti i naš 💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    06. Svibanj 2015. 10:14

Mišica cestitam od srca 😊😊😊😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Maja58
    06. Svibanj 2015. 10:52

AlmS draga pokusavam te samo utjesiti jer sve imaamo isto, ja osobno znam da vise covjek ne zna u sta vjetovati neki kazu ostari spermij neki razrijedi se ne zna covjek u sta vise vjerovati. 😙

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

dillb
    06. Svibanj 2015. 10:53

draga almS, jako mi je žao što to sve skupa moraš proći. isplači se, ti si najvažnija u cijeloj priči i dopusti sebi dan tuge i žalosti. lavica si i carica, sutradan ćeš se probuditi i pronaći novu snagu za krenuti dalje. postoje kušnje kroz koje moramo proći i koje nas uče da budemo hrabre i da se uzdignemo iznad svega. čak i sad kad si tužna, u tvom postu se može iščitati ogromna snaga i volja. doći će tvoj blagoslov u pravo vrijeme, zaista si ga zaslužila. mislim na tebe i šaljem ti jedan veliki i jaki virtualni zagrljaj!  

• mišica4
    06. Svibanj 2015. 10:56

e da i zaboravila napisati nama je iz prve uspilo :) to mi je bas bilo iznenadenje

dillb
    06. Svibanj 2015. 11:00

LuKi, pa kad će te više prestati gnjaviti ti problemi?! nemoj mi zamjeriti, ali moram ti baciti bubu u uho: jesi li razmišljala o alternativnom lječenju tipa homeopatija? ja sam tek kod homeopata doznala da moje dijete nije konstantno prehlađeno nego da ima alergiju. primjenjujući njihove kuglice, simptomi se smanjuju i polako ali sigurno se liječi. moja kolegica s posla je na taj način izliječila i svoju mačku koja ima tumor leđne moždine, a veterinari su joj prognozirali 4 mjeseca života. 
    nadam se da ćeš uskoro biti bolje i da se nije ništa vratilo. ljubac 

dillb
    06. Svibanj 2015. 11:01

mišica, čestitam!!!! uživajte, nadam se da će ti trudnoća biti prekrasna. 

• mišica4
    06. Svibanj 2015. 11:11

hvala dillb:* nadajmo se da sve biti dobro i da cu za 2tj cuti po prvi put otkucaje svoje mrvice :) samo me taj hematom malo brine..dobila sam duphaston da pijem.. pa se ndam da ce do sljedece kontrole netati taj hematom ;) samo pozitivne mislii

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.