pozdrav cure :))nije me bilo duze vrijeme,ali dolazim sa lijepim vijestima :))) imamo plusic :)) napravila sam test jos prosli tjedan,po simptomima sam znala da san trudna,i napravila sam test prije ocekivane M,i naravo dvi crtice se odma pojavile :D jucer bili na pregledu i sve u redu osim malog hematoma zbog kojeg moramo malo vise mirovati..svima vama koji radite na bebi zelim svu srecu oovog svijeta i da sta prije ugledate plusice
Draga AlmS jako mi je žao, škicala sam da vidim šta se događa s tobom, znaj da imaš moju potpunu podršku, šaljem ti najveći mogući zagrljaj, razumijem te u potpunosti u svemu što pišeš. Drži mi se, nadan se da će se ciklusi malo smanjiti, odužilo se ovo skroz. šaljem ti poljubac, mislim na tebe 💜💜💜
Dulcinela, agness, jelena sretno ovaj ciklus 😊😊😚😚
Stella nemam iskustva s bolnim O, mene samo malo strecne, ali mozda ti ta bol donese neki paketic s masnom 😆😆💗💗
NMareN 💜
Luki ozdravi brzoooo 💜💜💜
Nessah meni cak i da je to uvrnuto ne bi napisala bljak, a nije mi ni uvrnuto ni cudno. Cure tu svasta pokusavaju za bebu i nije mi to nimalo bljak. A i nisu ovdje svi katolici, pa da i njihova nacela moraju biti u skladu s krscanstvom. Obzirom da su se neka moja misljenja oko vjera opcenito promjenila, necemo sad o tome, nije tema o kojoj bi se ovdje trebalo pisati, bas me zacudio tvoj komentar, jer da ti je O kojim slucajem u sred M onda znaci da ti ne bi "napravila" svoju bebu jer se to kosi s pismom. Svaki organizam je drugaciji.
Moja M dosla rano ujutro prvim vlakom u ponedjeljak, nek prodje sto prije. Malo me poljuljalo ali dosla sam brzo k sebi.
Cure moje samo pozitivno, mora neki mjesec biti i naš 💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Mišica cestitam od srca 😊😊😊😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
AlmS draga pokusavam te samo utjesiti jer sve imaamo isto, ja osobno znam da vise covjek ne zna u sta vjetovati neki kazu ostari spermij neki razrijedi se ne zna covjek u sta vise vjerovati. 😙
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
draga almS, jako mi je žao što to sve skupa moraš proći. isplači se, ti si najvažnija u cijeloj priči i dopusti sebi dan tuge i žalosti. lavica si i carica, sutradan ćeš se probuditi i pronaći novu snagu za krenuti dalje. postoje kušnje kroz koje moramo proći i koje nas uče da budemo hrabre i da se uzdignemo iznad svega. čak i sad kad si tužna, u tvom postu se može iščitati ogromna snaga i volja. doći će tvoj blagoslov u pravo vrijeme, zaista si ga zaslužila. mislim na tebe i šaljem ti jedan veliki i jaki virtualni zagrljaj!
e da i zaboravila napisati nama je iz prve uspilo :) to mi je bas bilo iznenadenje
LuKi, pa kad će te više prestati gnjaviti ti problemi?! nemoj mi zamjeriti, ali moram ti baciti bubu u uho: jesi li razmišljala o alternativnom lječenju tipa homeopatija? ja sam tek kod homeopata doznala da moje dijete nije konstantno prehlađeno nego da ima alergiju. primjenjujući njihove kuglice, simptomi se smanjuju i polako ali sigurno se liječi. moja kolegica s posla je na taj način izliječila i svoju mačku koja ima tumor leđne moždine, a veterinari su joj prognozirali 4 mjeseca života.
nadam se da ćeš uskoro biti bolje i da se nije ništa vratilo. ljubac
mišica, čestitam!!!! uživajte, nadam se da će ti trudnoća biti prekrasna.
hvala dillb:* nadajmo se da sve biti dobro i da cu za 2tj cuti po prvi put otkucaje svoje mrvice :) samo me taj hematom malo brine..dobila sam duphaston da pijem.. pa se ndam da ce do sljedece kontrole netati taj hematom ;) samo pozitivne mislii
Sortiraj odgovore
Najstariji