almS, nadam se da si danas bolje, kad je zelja jaka svaki mjesec se cini kao vjecnost, drzi se, svi smo uz tebe
dulcinela, istina, stres je neizbjezan. Bas mi je anesteziologinja bila rekla prije operacije, posto je bilo upitno ako cu moci ici radi stitnjace, da I najmanje sitnice koje ne dozivimo kao nesto stresno, na koje se uopce ne obaziremo utjecu na tijelo I organizam, tijelo odreagira I kad je psiha mirna.
Pepita, bas mi je drago da je sve ok s bebicom, vjerujem da si bila u oblacima kad si vidila to malo cudo preko UZV-a.
StellaMaris,ajoj antibiotici :( Samo neka mu bude bolje sve se nadam da se tumor nije vratio, iako je kod mene to sve lutrija, taman kad se nesto popravi drugo se pojavi,ginica mi je rekla da sam vec domaca u bolnici koliko sam u kratkom roku provela vremena na ginekologiji, doktor koji me operirao I ona su mi rekli da je samo pitanje vremena kada ce opet doci, a s obzirom da mi je od prve operacije proslo svega par mjeseci I opet se pojavio tumor ne bi me cudilo da je I sada tako, posto adekvatne terapije nema, a pilule su mi vise za lijecenje PCOS-a, I da ne dode do trudnoce posto ne smijem jos zatrudniti. Morat cu s bebacem otici sad kad dode placa
Sto se tice seksa tokom M. Nije mi bljak I cak je drugacije jedno iskustvo. Mi nismo gledali na dane ni sate, I samo smo se seksali I seksali kad god bi nam doslo, po cijelu noc, triput na dan, cetiri put, svaki dan, jednostavno smo maksimalno uzivali svakodnevno I kad bi bila M I kad ne bi. Otusiramo se nakon toga, promijenim plahte I sve 5, cak bi mi to pomoglo kod menstrualne boli, posto u tim trenucima seksa bi potpuno bila zanemarena bol. :)

14.06.2014. L ♥
Anna92 meni tu nesto smrdi jer neznam zasto je test pokazao crticu, a da odes hitno kod ginekologa?
Luki, kosee ajde bar nisam jedina koja tako misli hehe
Ja cu i dalje svakog mjeseca ocekivati plusic i biti ona ludara koja nemoze docekat da napravi test a plusic ce doci kad tad vjerujem u to da moja mrvica ceka pravo mjesto i vrijeme i trenutak kada ce obradovati mene i supruga najvise na svijetu..saljem vam puse i mislim na vas
I begin to see the good in everyone and everything <3
AlmS draga zao mi je što si tuzna,i eto znam i kako ti je... teško... i znam da ti pretjerano u ovom trenu ne znaci kad bi rekla bude plusic dosao,biti ce sve u redu... ali zaista tako mislim,sve ce doci na svoje i tvoje ce suze postati radosnice.
Pepita drago mi je da je sve prošlo super na kontroli.
Svatko ovdje ima pravo na svoje misljenje,i ako se nekome nešto ne svida ne znaci da time drugoga vrijeđa. Što se tiče sexa samo u plodnim danima,cini mi se da je baš ovdje na klokanici bio članak gdje pišu da to i nije ok jer spermiji ostare i naravno takvi nisu baš dobri,preporucili su svaki drugi dan i rekli da više sexa neca oslabiti ili smanjiti spermije. Naravno ako se u danu sexate 3puta da taj 3.put ima puno manje ejakulata i sperme,ali vec iduci dan se ona oporavi. Tako da oni kazu uzivajte i sexajte se .
Tena, Kosse,Pepita,dulcinela,babygirl,Alms,Luki,Nessah,Jelena,StellaMaris , (bez zamjerke ako sam koga slucajno ispustila)

Ja to mogu, ja to hoću....
pozdrav cure :))nije me bilo duze vrijeme,ali dolazim sa lijepim vijestima :))) imamo plusic :)) napravila sam test jos prosli tjedan,po simptomima sam znala da san trudna,i napravila sam test prije ocekivane M,i naravo dvi crtice se odma pojavile :D jucer bili na pregledu i sve u redu osim malog hematoma zbog kojeg moramo malo vise mirovati..svima vama koji radite na bebi zelim svu srecu oovog svijeta i da sta prije ugledate plusice
Draga AlmS jako mi je žao, škicala sam da vidim šta se događa s tobom, znaj da imaš moju potpunu podršku, šaljem ti najveći mogući zagrljaj, razumijem te u potpunosti u svemu što pišeš. Drži mi se, nadan se da će se ciklusi malo smanjiti, odužilo se ovo skroz. šaljem ti poljubac, mislim na tebe 💜💜💜
Dulcinela, agness, jelena sretno ovaj ciklus 😊😊😚😚
Stella nemam iskustva s bolnim O, mene samo malo strecne, ali mozda ti ta bol donese neki paketic s masnom 😆😆💗💗
NMareN 💜
Luki ozdravi brzoooo 💜💜💜
Nessah meni cak i da je to uvrnuto ne bi napisala bljak, a nije mi ni uvrnuto ni cudno. Cure tu svasta pokusavaju za bebu i nije mi to nimalo bljak. A i nisu ovdje svi katolici, pa da i njihova nacela moraju biti u skladu s krscanstvom. Obzirom da su se neka moja misljenja oko vjera opcenito promjenila, necemo sad o tome, nije tema o kojoj bi se ovdje trebalo pisati, bas me zacudio tvoj komentar, jer da ti je O kojim slucajem u sred M onda znaci da ti ne bi "napravila" svoju bebu jer se to kosi s pismom. Svaki organizam je drugaciji.
Moja M dosla rano ujutro prvim vlakom u ponedjeljak, nek prodje sto prije. Malo me poljuljalo ali dosla sam brzo k sebi.
Cure moje samo pozitivno, mora neki mjesec biti i naš 💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
AlmS draga pokusavam te samo utjesiti jer sve imaamo isto, ja osobno znam da vise covjek ne zna u sta vjetovati neki kazu ostari spermij neki razrijedi se ne zna covjek u sta vise vjerovati. 😙
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
draga almS, jako mi je žao što to sve skupa moraš proći. isplači se, ti si najvažnija u cijeloj priči i dopusti sebi dan tuge i žalosti. lavica si i carica, sutradan ćeš se probuditi i pronaći novu snagu za krenuti dalje. postoje kušnje kroz koje moramo proći i koje nas uče da budemo hrabre i da se uzdignemo iznad svega. čak i sad kad si tužna, u tvom postu se može iščitati ogromna snaga i volja. doći će tvoj blagoslov u pravo vrijeme, zaista si ga zaslužila. mislim na tebe i šaljem ti jedan veliki i jaki virtualni zagrljaj!
e da i zaboravila napisati nama je iz prve uspilo :) to mi je bas bilo iznenadenje
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji