Drage moje, muz i ja suposte ne cuvamo, ali cu uzeti takice pa po njima pratiti, i ako sada imam bas bijeli iscjedak, ali ne mogu imati odnose jer moj dragi ima gripu koliko vidim. :(
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Drage cure, isla sam i ja ukucati svoje podatke u taj kalendar za mjesece unazad otkad se trudimo. Niti jednom nismo pogodili lunarne plodne dane! Uopce mi se nisu poklopili s ovulacijom, a nekad su bili i za vrijeme krvarenja. Ovaj mjesec su blizu ocekivane ovulacije, pokrit cemo sve pa cemo bas vidjeti. Nisam protiv nicega, sve cu pokusati za bebicu, sad mi je ovo vec 9.ciklus otkad se trudimo.
PeppaPula, dobrodosla medju nas trudilice!
AlmS, drago mi je da si bolje. Sad sve opet u krug, valjda ce doci i nase vrijeme!
Baby girl, zao mi je sto ce toliko proci do novih pokusaja. Budi s nama svejedno, brze ce ti proci vrijeme, a sigurna sam da cete kad krenete odmah uspjeti. To ti zelim jako.
StellaMaris, zao mi je zbog problema...to je tako, na zalost, uvijek nesto mora biti oko cega cemo se zivcirati. Samo ti rijesi sto moras, a pisi nam kad stignes. Veselimo se svim dobrim vijestima, a nadam se da ce ih uskoro biti.
Cure, pusa velika svima!
Maja58, dobre su ti lh trakice, svakako ih uzmi. Zao mi je ako muz ima gripu. Mozda je samo alergija? Meni jos nisu trakice pozitivne, a 11.dc. Izgleda da ce biti kasnija ovulacija ovaj mjesec, ako ne preskoci...
PeppaPula dobro nam došla!!!
Ja sam ponovo ispunila ovaj lunarni kalendar od početka 2015 jer sam u prvom pokušaju fulala vrijeme svog rođenja ( ) i sad mi se ovaj ciklus poklapa u dan sa mojim kalendarom. Upisala sam si od početka godine i M i predviđanja za buduće M, no za O nemam pojma jer ju ne osjećam tako da nju nisam upisivala. E sad, za ovaj mjesec mi daje par plodnih lunarnih dana koje ću pokriti i trebao bi biti dečko (što potajno i želim) .. Nemamo što izgubiti
Gogach hvala ti za objašnjenje lunarnog kalendara! Želim da ti uspije kao i sebi. Nadam se da si je i almS napravila plan
Ja opet imam pitanja drage zene i cure.
Čitam jučer na početku ovog pdf-a da su se dvije cure raspravljale o folnoj i koja je bolja, ona preko recepta ili ona koju same kupimo u apoteci. Kakva su vaša iskustva i koje brandove folne koristite te što biste mi preporučile da kupim? Cure na ovom pdf-u spominju "Elevit Folna od 600mg"… Koristi li ju tko i dali se trebaju piti uz nju i oni prenatalni vitamini ili ne??? Hvala Vam na vremenu!
U lov na plusićeee!!!!!! ++++++++
Otvorila sam temu na moja pitanja gore pa sve koje imaju iskustva mi mogu napisati u temu svoja iskustva. Hvala Vam svakoj unaprijed
https://klokanica.24sata.hr/forum/zelim-dijete/zelim-dijete-37/koje-brandove-prenatal-vitamine-folne-itd-koristite-za-poboljsanje-zaceca-1537
Hvala na dobrodošlici :)
Ja ni sama neznam dali da počnem piti folnu ili neke druge vitamine dok pokušavamo, ili će biti dovoljno kada mi ginekolog prepiše kada već ustanovi trudnoću?
Inače se dosta zdravo hranim, sada sam povećala unos leće, povrća, voća...iovako ide sezona svježeg pa mi nije problem :D
Peppe
Imam i još jedno pitanje, neznam dali je ovo dobra tema, ispričavam se ako sam trebala otvoriti novu...
Naime, prije 6mjeseci su mi otkrivene dobroćudne ciste na obje dojke, međutim dr. mi je rekla da to neće nista smetati u trudnoći...za par dana idem ponovo na pregled, i nadam se da ce biti sve u redu...čitala sam da mogu stvoriti probleme prilikom dojenja, ponekad cak i onemoguciti...da li se netko od vas susreo sa tim problemom? Voljela bi cuti iskustva...
Peppe
Pozdrav drage moje. Meni je danas 17 dc, i odlucila sam uzimati femisan i piti vrkutu. Da li je to ok uzimati zajedno? I sto.mi savjetujete, da krenem sad ilo da cekam novi ciklus?
Kako bi bilo super kada bi krenuo val novih trudnica, svaki mjesec po par, uz ovaj klendar. Navijam za sve da vam se desi ovo najljepse, ja sam ubijedjena sve vise i vise da je nama bas ovo upalilo. Kako citam na netu razna pozitivna iskustva s ovom metodom, sve vise vjerujem. Priroda je cuduo
Uzivajte i vjerujte, plusici ce stici sigurno
sara
Sortiraj odgovore
Najstariji