Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    06. Svibanj 2015. 11:18

ne brini, hematom nije ništa strašno. i ja sam ga imala u prvoj trudnoći i pila iste tablete. ali nisam se dala smesti i zabrinjavati. cijelo vrijeme sam pozitivno razmišljala i sve je bilo ok. (i na motoru sam se vozila!) samo nastavi pozitivno razmišljati i voljeti svoju bebicu! 

Gogach
    06. Svibanj 2015. 11:18

Mišica Čestitam !!!!!!

Nessah, žao mi je da tako razmišljaš jer to nije ništa prljavo već su u našim glavama usadjene tolike blokade i granice. Taj sram nije prirodan. To je nešto što te okolina i razne institucije " nauče" . U ovih 10 god možda sam se 2 put dohvatila sa mužem za vrijeme M, i osim plahti nije bilo nikakvih problema, dapače, netko je i napisao,  da su mi se smanjili i grčevi i bol.. Po tom kalendaru od Dr Jonasa mi se ovi naredni mjeseci poklapaju sa mojom O. No, kad ne budu, već bude na dan M, neću ni trepnuti da bih na taj način pokušala ama baš SVE, jednoga dana, ako, ali samo ako, ne bude bebača, moći ću reći da sam probala sve što je bilo u mojoj moći. I bit će mi lakše. 
    Svatko sam bira u životu što i tko će utjecati na nas. Smatram da treba biti otvoren i spreman na neke nove spoznaje, nevezano za ovo sad. Ni jedna žena koja prolazi kroz mukotrpan proces, ne želi drugoj isto. Tako i ja ne želim nikome da prolazi kroz to. Drago mi je kad imam gdje olakšati i misli i dušu a da me se ne osuđuje za isto.
    Drage moje, potpora, razumijevanje i empatija.

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

NMareN
    06. Svibanj 2015. 11:20

Misica iskrene čestitke, uizvaj u svojoj trudnoci i svemu što te čeka.. Miruj kako ti je preporucio lijecnik i sve ce biti u redu .
    Curke jedva čekam iduci plusic,ovaj put nadam se plusicu trudilice koja ima malo duzi staz u trudenju

Ja to mogu, ja to hoću....

jelena21
    06. Svibanj 2015. 11:29

Jej, plusići, to, to, to.... Baš me vesele ti vaši plusići, jako... 
    Čestitam MIŠICA.......
    Upravo to NMareN, neka sljedeća bude trudilica s dužim stažem, ha,ha....

snaga uma....

Nessah
    06. Svibanj 2015. 11:36

Ispričavam se svim zenama trudilicama i trudnicama koje sam uvrijedila mojim zadnjim komentarom , nisam htjela nikog uvrijediti. Vjerovatno je pisana riječ zvučala puno groznije od onog sto sam mislila. 

Maja58 ja nemam namjeru nikog uvrijediti tako ni tebe,samo sam šokirana, to je sve. Ispričavam se ako sam te uvrijedila svojim stavom no imam pravo na njega kao i ti na svoje. Ja ga ne namećem nego se eto igrom slučaja otvorila ta tematika pa me zainteresiralo. Ja vjerovatno nisam došla mentalno do tolike želje gdje me neće biti briga jel M ili ne pa sam tako reagirala, no ovim mozgom to mi je neprihvatljivo sada. Možda me želja za bebom promjeni, sve je moguće. Dakle, nema osude nikakve, samo sam šokirano reagirala. Relax 

almS ispričavam se sto sam zasjenila tvoje stanje. Moj komentar ni u ludilu nije bio osuđujući već sam reagirala šokirano, to je sve. Ispričavam se ako te je uvrijedio. Suosjećam sa tvojom situacijom no ja sam pozitivna u svemu tako da ne volim sažalijevanja nikakve vrste jer nevolim veličati negativnost koja već jest nad nekom teškom situacijom. Ja bih te radije izvela na kavu i sladoled i pričala o glupostima da ti skrenem misli od svega sto ti stvara težinu. Glavu gore i be positive 

Gogach tvoj komentar nisam vidjela no ispričavam se i tebi ako te je uvrijedio moj, nije mi bila namjera. Dapače, želim da ti želja za plusićem prođe najlakše što može proći i da taj plusić zasjeni sve onoj teško što prolaziš i što ćeš proći. 

kosee ispričavam se i tebi ako sam zvučala osuđujuće, nije mi bila namjera  

NmareN Svatko ovdje ima pravo na svoje misljenje,i ako se nekome nešto ne svida ne znaci da time drugoga vrijeđa. 

NMareN
    06. Svibanj 2015. 11:58

Nessah ponekad se napisana rijec protumaci malo drugacije nego kad bi je izrekla, ali moraš biti svijesna da ovdje ima cura koje zaista dugo pokusavaju imati bebu i jednostavno kad tako nešto pročitaju shvate kako shvate. Meni osobno nije toliko strašno imati odnos za vrijeme M, zaista se grcevi smanje i naravno prije se otusiras,poslije i mislim da je to sve ok.
    Cure ja sam tek sad procitala metodu dr Jonasa i jako me zainteresiralo jer piše i o tome da po tim njegovim izracunima nema spontanih(koji sam ja imala),da su bebice zdrave... Hm zaista neznam sto misliti.
    Sara reci nam molim te jesi ti koristila njihov kalendar ili? reci nam malo o svom iskustvu

Ja to mogu, ja to hoću....

dillb
    06. Svibanj 2015. 12:51

dr Jonas je pronašao vezu između plodnih dana i položaja mjeseca na datum kada je žena rođena. međutim, sve je to opet mogućnost. da bi se trudnoća zaista i dogodila potrebno je da se plodni dani poklope sa mjesečevom fazom. imate i besplatne kalkulatore na netu. meni se eto poklopilo da se prvo dijete začelo na dan kada su se poklopili lunarni i fizički plodni dani. druga trudnoća se nije poklopila, zatrudnili smo bez pomoći mjeseca. 

Maja58
    06. Svibanj 2015. 12:53

Nessah sto se tice vjere to nije bitno, svi smo mi ljudi i sve ovdje imamo isti cilj, a to je trudnoca. A nemas se sta meni ispricavati, ja nisam dosla do toga da imam odnos s muzem za vrijeme m, ali da muka natjera imala bi ih, ali opet netko nema tako oskudno krvarenje pa moze, dok ja koja puno gubim krv za vrijeme menge ne mogu. svi pokusaju na razne nacine i podrzavam sviju ja od prvog spontanog  pokusavam tek pola godine zatrudnit tako da se ne mogu ravnati sa dosta vas ovdje koji pokusavate vec dugo ostvariti trudnocu. Vjerujem da ste sve vi vise toga prosle sto ja nisam. Tako da ja na bilo koji nacin pokusavam da vam budem potpora. Otkako sam tu na forumu skinula sam teret sa srca jer ste sve divne. I sve imamo isti cilj. 💋

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

almS
    06. Svibanj 2015. 12:55

Drage moje, svakoj ponaosob hvala na podrsci.. zaista cijenim sto ste izdvojile vrijeme u ovom freneticnom vremenu da mene ohrabrite. Nemam rijeci kojima bi opisala moje postovanje i ljubav prema vama, zaista vam hvala.
    Ja sam danas bolje, temp je jutros pala na 36.8 M jos uvijek nema,  smedji iscjedak je malo prisutniji. Iskreno se nadam da ce sto prije poceti,  jer sam dobila termin za ponedjeljak ujutru na Poliklinici za (ne) plodnost parova.. Dotad mi M mora proci. 
    S obzirom da je drzavna bolnica i da placam samo ucesce, prilicno brzo ide. Bas sam se pozitivno iznennadila. Suprug nije imao istu srecu i on je dobio temin kod androloga pocetkom jula, ali u biti ni ne treba prije jer je prije nepune dvije sedmice radio spermiogram I spermiokulturu. S ozbirom da je spermiogram bio dobar a spermiokulturu pokazivala prisustvo bakterije, trebao je svakako ponoviti nalaze za mjeaec-dva tako da se i to poklapa.  Stoga, osmjeh na lice I u noce pobjede.. Glupa M, otjerat cu je prije ili kasnije!!
    Ljubim vas sve..
    Luki, drzi se draga.. izdvajam tebe jer znam tvoju priču otpočetka i znam koliki si borac. Zao mi je sto prolazis kroz sve to.
    Babygirl, mi smo sestre po M. Pratimo se u dan.. 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.