Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    24. Travanj 2015. 13:49

Prema tome sto vam zelim reci kada se nisam opterecavala i ostala sam trudna. A drugu sada sam opterecena mislima svojim sto ne zatrudnim i zato mozak neda Da se zatrudni. Otjerajte napetost i svakakve misli. I idemo naprijed ☺🙋🙆👍

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

kitinita
    24. Travanj 2015. 14:19

Gogach i mama2 hvala na riječima podrške. Ja sad čekam hsg, baš me briga je li boli i koliko je neugodan, pa izdržat ću i u mislima će mi biti samo moja beba. 
    Daj Bože da bude sve kako treba, pa da krenemo dalje u borbu!

Samo da obavim hsg prije ljeta, pa ako je uredan, da možemo "udrit" na godišnjem 

Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)

StellaMaris
    24. Travanj 2015. 14:34

Drage moje duuuugo me nije bilo...ne stignem sve detaljno čitati ali vidim da vas je dosta mislilo na mene i svima šaljem veliki poljubac!
    Nove cure, ima vas dosta, nek ste sve dobrodošle i želim vam da se zadržite manje od nas veteranki barem na ovom pdf.
    Nove trudnice čestitam vam od srca!!!

Što se tiče mene tu nema ništa ni lijepo ni pametno...malo sam udarila o dno pred zadnju M koja je krenula prije 10 dana i koja se najavila par dana ranije s ne slavnim spottingom koji uopće nije karakterističan za moje cikluse. Znam da još nije vrijeme za paniku ali eto valjda mi se sve skupilo odjednom, našla sam se pred zidom i ne znam kako ga preskočiti. Sad se polako vraćam ali neznam što bi vam rekla...izgubila sam nekako volju, MM je spreman za spermiogram ali neznam jesam li ja spremna čekati rezultate. Na dalje pijem samo folnu, bazalnu mjerim ali mi se ni to neda, kad će O ni to neznam. Danas mi 10dc a još nismo krenuli u akciju jer je mene sve više i više strah ponovljenog neuspjeha. Već i vrapci na grani pjevaju da se treba opustiti...svaka čast onom ko može ali mislim da ću ja prestati misliti na bebicu jedino ako mi naprave lobotomiju...
    Svima nam se ovo nekako odužilo 

AlmS hvala ti što misliš na mene i super za TM spermiogram, to vam je jedna briga manje  
    Pepita kako si nam trudnice?
    NMareN vrijeme nekako prolazi još malo i brzo će taj lipanj, vidim da si se dobro ufurala u mjerenje BT. Drago mi je da na taj način upoznaješ svoj organzam 
    Koliko vidim ni Luki nam nema neko vrijeme...draga mislim na tebe 
    BabyGirl kako ste vi?
    Dulcinela super si pozitivna, to je baš lijepo i hvala ti na tome 
    kookoo držim fige za ovaj ciklus 
    mama2 u tebe još ništa nova?
    Nessah ja bi na tvom mjestu napravila jedan testić ukoliko ti je onaj prošli ciklus bio iznimka, možda je mali englez već na putu...i uživaj još dok nema posla u 'najlipšem gradu na svitu' 

Tena u tebe je zeznuta situacija, kosee ti je sve lijepo rekla. Ja vam oboje želim strpljenja da rješite situaciju koja nije zavidna, već ste dosta prošli, vjerujem da ćete i ovo 
    Breskvica razumijem te u potpunosti 

Valjda sam vas sve spomenula...

Poseban pozdrav šaljem našim trudnicama koje nas se često sjete 

<3 2/2013 <3

Maja58
    24. Travanj 2015. 14:55

Stella zivni malo, nedaj da te lose prevazidje, misli na dobro i bit ce dobro. ☺

Pepita2109
    24. Travanj 2015. 15:08

StellaMaris evo čitajući tvoj post i sve što si prošla psihički u kratko vrijeme, vjerujem da se mnoge nalaze u njemu, pa tako i ja, kad smo tek krenuli na bebicu, bila sam toliko opterećena tom svojom željom, ma opsjednuta, svugdje bih vidjela trudnice i bebice, tim mi je bilo gore što sam većinu vremena provodila sama i onda sam imala 100% vremena da samo mislim na to, nakon onog pakla od kraja 10mj pa sve do početka 1mj. ove godine, počela sam moliti za svoj mir, da se smirim sa svme time, da zaista jesam, malo me bio obeshrabrio moj ginekolog, ali to  je bilo samo na trenutak, imaš kraj sebe jednog anđela i ja znam da je tvoja želja jakoo velika, nije se lako opustiti ni 100% ne misliti na to, ali ja vjerujem da ćeš tek onda kada se opustiš napokon dobiti taj plusić, ne kad prestaneš misliti na to jer nećeš, bitno je samo se opustiti što je više moguće jer opterećujemo samo sebe sa time i blokiramo... od srca želim tebi kao i svim ostalim trudilicama, ponajprije onima koje duže već prolaze sve ovo da ugledate svoje plusiće i to jako brzo  dati će dragi Bog 

a ja se osjećam dobro mučnine su se smanjile sad ih imam svakih nekoliko dana, puno spavam pogotovo zadnjih par dana, sve je zasad u redu jedino što su mi leukociti povišeni pa moram u pon nositi uzorak urina da se vidi šta se događa.. uglavnom sve je ostalo onako kako treba 

pozdrav svim trudilicama  mislim na vas 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Maja58
    24. Travanj 2015. 15:38

Drage moje, prolazim kroz isto kao i vi, i pokusavam vas utjesiti i naci utjehu ovdje kod vas, ali ni jedna ne reagira, pa ja idem traziti drugi forum, a vama zelim sve isto sto zelim i samoj sebi. ☺

StellaMaris
    24. Travanj 2015. 20:21

Draga Majo sad sam prevrtila par stranica unatrag i vidjela sam da su cure stvarno bile uz tebe. Mislim da si iz mog posta mogla pročitati da je i meni teško i bila sam pribrana svih ovih 6-7 mjeseci i svakodnevno bi se sjetila svih ovih divnih cura koje prolaze što i ja i bila sam uz njih svo vrijeme (bar tako mislim) i sad sam pokleknula, pregorila sam od silne želje, stoga sorry ako ti ja nisam u mogućnosti pružiti utjehu koju tražiš. Mogu ti reći da razumijem kako se osjećaš i molim te da ostaneš s nama, isto važi za sve ostale. Meni je drago da nas ima i da se družimo, nekad se u par sati ispiše puno stranica pa je teško i pohvatati sve probleme

Pepita sve ja to znam i sama sebe tjeram da vjerujem u to ali nekad je uistinu teško. Pogubila sam se malo i baš razmišljam da odemo do Međugorja za koji dan.
    Trudnice su sklonije urinoinfekcijama pa se moraš više paziti, ali i meni su u T znali leukociti često biti povišeni pa se nije razvila nikakva upala do kraja...držim fige za novi nalaz

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.