Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    23. Travanj 2015. 10:19

Drage moje menga je dosla, bila sam tuzna i onda sam sama sebi rekla stop. ne zelim vise biti opterecena s tim jer dok god sam opterecena i ja i vi nista od trudnoce. Prema tome idemo se sve opustiti uzivat u zivotu i sexu a ne ugrozavati zivot i brak i onda ce doci 👪 ne smijemo samo misliti o trudnoci opterecavamo i muzeve prema tome idemo hrabro naprijed zivot je pred nama izbacite sve tugu iz sebe doci ce trudnoca. Malo odmprite od misli i vi i ja o trudnpci. :) 💋

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• mišica4
    23. Travanj 2015. 10:29

tako je Maja :) opustiti se i uzivati i doci ce sve to na svoje misto ;) al  opet kad vdim sve te slatke bebice oko mene kako ne razmisljati o tome...hhh a nista,zaboraviti na sve i zabaviti se necim drugim dode ili ne dode vjestica ;)

sta me ne ubije to me ojaca

• kookoo30
    23. Travanj 2015. 11:02

Bok svima! Ne mogu vise ni popratiti koliko ima novih cura :)
    Za Dulcnelu - na zadnjem pregledu kad sam bila, O mi je bila na lijevom jajniku. I onda mi je gin jos 15 minuta pokusavao naci desni jajnik, ajde , nasao ga je na kraju. I kako me sve to zbunilo, kasnije mi tek palo na pamet - pa jeli taj moj desni jajnik uopce funkcionalan, kad se tamo negdje skriva. Iako O skuzim po intenzivnoj boli, nisam bas pratila da li se redovno izmjenjuju jajnici, znaci ovaj mjesec lijevi, pa drugi mjesec desni i to.
    Uglavnom, svaki mjesec, ja mislim da mi O pocne vec 10.dc, jer pocne pritisak, pa ja vec utuvim sebi : e to je to. I tako i ovaj mjesec, bolio me lijevi jajnik i u petak i u subotu i u nedjelju, i ajde , pokrijemo to, i mislim se : eto, opet lijevi jajnik, ko zna sta je sa desnim... Kad u ponedjeljak popodne, ubije me bol u desnom jajniku, i to puno jaca bol nego sta je bilo sva ta 3 dana prije. I naravno, pokrijemo i to. 
    Jedino sta me cudi, inace uvijek primjetim na dan O taj bjelanjak iscjedak, sad ga bome nisam vidjela, mozda jednostavno nisam isla za tim. A valjda ne mora uvijek ni biti tog bjelanjka :)

almS
    23. Travanj 2015. 11:37

'Dan cure, morala sam odvojiti bar sat vremena da iscitam sta ste sve pisale i opet nisam pofatala sva imena. Svakako vam zelim dobrodoslicu ovdje, uz zelje da sto prije predjete na trudnicki forum  :)
    Majo i Agness (valjda nisam pogrijesila imena) zaista mi je zao zbog M, kada sam procitala prethodne postove bas sam navijala za vas. Samo glabvu gore i naprijed. Mi koje smo ovdje duze vremena, znamo stosta o tom razocarenju. Ne zelim zvucati grubo, ali par mjeseci truda su zaista malo da bi padale u ocaj i sekirale se. Kada su svi uvjeti idealni, kod savrseno zdravih partnera  sansa za trudnocu je 25% tako da samo pozitivno naprijed.
    Za sve cure koje ne iscekuju M, sretno i drzim fige.
    Bbaygirl, moja draga, kako si mi? jel ti neoabicno bez dragog? Ima li sto novo kod tebe?
    Dulcinela, NmareN, Tena, Luki, Kosee, Stella (pa gdje si ti), saljem vam jako puno zagrljaja.
    Kookoo, nedavno si pisala o nekom lijeku koji ti treba iz Njemacke, ne znam jesi li vidjela da sam ti bila odgovorila, da ti ja mogu pogledati ovdje. Nisam u Njemackoj, ali ako mogu, rado cu ti pomoci. Ja skoro nikad nemam bjelanjak sluz, puno cesce imam vodenasti iscjedak i dr to smatraju kao sasvim normalnu pojavu, tako da nemoj da se brines. Samo se vi druzite, to je recept za uspjeh.
    Meni je ovih dana O, opet jako kasno, nije bila 11 dc kao sto je to bio predvidio FF. Evo lh trakice pozitivne vec drugi dan, danas je i temp skocila.. jucer smo dobili rezultate spermograma, sutra cemo podici i spermokuturu pa cemo na konsultacije kod dr. Malo smo cackali po internetu i spermogram se cini prilicno dobar. Vidjet cemo sutra sta ce nam reci, wish us luck!
    Ljubim vas sve redom..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

almS
    23. Travanj 2015. 11:39

Ne znam kako sam uspjela, ali sam zaboravila gore spomenuti jednu od najpozitivnijih dama ovdje, Mama2, saljem ti veliki poljubac.
    Ema, cestitam! Sve najljepse!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Maja58
    23. Travanj 2015. 11:46

Ma samo polako. Muz i ja imamo odnose svaki drugi dan ali eto sta je tu je. A sto se tice ocaja a nije svejedno prvo spontani pa kad vidis zenu koju znas da je zatrudnila kada i ti ili malo manje i kad vidis trbuscic nije svejedno. i onda te ljudi pitaju kada ti je termin pa kad planirate ponovno ubijaju bas u pojam s tim. Pa nije svejedno opterete te i drugi a onda i ti sam. Stalno radimo na tome i onda ja pazim necu dizati tesko necu ovo necu ono mozda sam trudna pa necu da naskodim. Pa i ako nema trudnoce dosta nas umisli simptome zato sto mi to jako zelimo. Ali ja cu od sad uzivat necu se pazit niti opterecavat pa kad bude bude necu da forsiram ☺

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Pepita2109
    23. Travanj 2015. 12:13

Samo da se malo javim, ja sam ovdje i dalje vas pratim i čitam i navijam za vas.
    Želim dobrodošlicu svim novim curama/ženama i da što prije sa ostalim trudilicama odu na pdf trudnoća  sve koje (ne)očekuju M želim vam da se ni ne pojavi, one kojima se ipak pojavila ne gubite nadu, lijep pozdrav 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    23. Travanj 2015. 12:44

Maja, agness zao mi je sto je dosla M ... idemo skupa u slijedeci ciklus... samo bez sekiracije 
    Pusa svim mojim starim trudilicama. A i novim naravno

dillb
    23. Travanj 2015. 13:36

evo trudilice moje drage, jedan zanimljiv članak za pročitati: 

atma.hr/kako-se-pravi-beba-u-jednom-africkom-plemenu/

puse 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.