Wow, koliko novih trudilica! Bas lijepo!
Baby girl, ne znam sto bih ti rekla za bjelanjak iscjedak, dobila sam ga tek zadnja dva ciklusa i to na jedan dan, oko O, i to sigurno zbog marulje. Najplodnija sluz mi je vodenasta, a u drugoj fazi do menge uglavnom imam lagano kremastu, bjelkastu sluz...Citala sam svakakva iskustva, cure su zatrudnjele i par dana prije menge i za vrijeme menge i u svakakvim okolnostima. Gledaj da pokrijete te dane kad imas bjelanjak svakako, barem svaki drugi dan. Sretno za ovaj ciklus, neka bude dobitni!
Gogach, svaka cast, vec 4.postupak. Neka je sa srecom, drzim fige! Ni ja sad nemam simptome, odmah mi je nada manja...cure uvijek navode izrazito bolne grudi i bradavice. Cak su me nekad i boljele, pa se ponadam i 3 dana prije prestanu, po tome isto znam da dolazi menga. Sada bas nista...a mozda je jos prerano.
Maja58, neeee, nadam se da to ne krece menga...Znam kako ti je, uvijek poludim kad vidim smedje, jer znam da mi tada dolazi vjestica.
Sada mi iz jedva primjetnog preslo u svijetlu sukrvicu, daj boze da je imlantacijsko. Samo da ne krene menga. Uhh. Uzas a danas uzela dva testa za uraditi ujutro. 😡
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Ema ti kako si dosla tako vec ode hahaha
Draga cestitam ti od srca. Bas si sretna. Zelim ti lijepu trudnocu i uzivaj svaki dan s svojom bušom
Maja kakbo je stanje sada kod tebe? Nije valjda ono sto ne bismo da je. Ufff
Prije 15 min probudila se s bolovima i odmah sam znala sto je... Poteklo ko iz slapova 😟 😢😯
I begin to see the good in everyone and everything <3
Ema čestitam na trudnoci, zelim ti da ti trudnoca prolazi u sreci i veselju .
Maja i agness žao mi je da je došla M, ali samo hrabro dalje .
Nove cure želim vam dobrodošlicu, želim vam sto prije plusice.
StellaMaris. Babygirl, Dulcinela, mama2, Luki, i naravno Tena i Kosse veliko za vas,
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji