Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    22. Travanj 2015. 18:48

Dobrodošlica novim curkama i da što brže odete na drugi pdf 
    Ema čestitke na pozitivnom testu i želim ti ugodnu školsku trudnoću 
    trebam savjet. O je bila na 13 DC, po kalendaru i sluzi, danas je 24 DC a ja i dalje imam bjelanjak iscjedak i pikanje u lijevom jajniku, tj ta neka bol u jajniku se javi oko 3-4 puta dnevno unazad par dana, a iscjedak je takav od 11DC. Odnos smo imali poslije te O po kalendaru, nismo uspjeli pokriti ovaj ciklus. Mengu očekujem u sub- ned, ne bi trebala kasniti obzirom da sam ovaj ciklus totalno smirena. Samo mi nije jasan taj iscjedak i to pikanje u jajnicima danima. Nadam se da se nije ništa poremetilo. Ne pijem ništa ovaj mjesec. Da li su to hormoni ili nešto drugo? Ne želim se brinuti ništa ako je to normalno. Utješite me.  
    curke koje odbrojavaju do neočekivane vještice,držim fige.
    KooKoo, dulcinela, breskvica, jelena 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

sarah_c
    22. Travanj 2015. 19:11

Da Ema, i blida crta je crta kakva god bila ;) čestitke ako je to to! :) nadan se daš i ti Majo ugledati svoj plus :)
    Samo pomalo sve.., meni je vjv i do stresa, ne oko trudnoće već više oko drugih da se izrazin tako sr.nja i problema inače koje iman, a to sigurno utječe i to puno.
    Mišica, vjv ti je rano za test koji da bude pozitivan, ranije ti može pokazati negativno, pa je inače najbolje pričekati do kašnjenja menstruacije, no kako želiš, znamo šta je nestrpljivost :D

sarah_c

Gogach
    22. Travanj 2015. 20:00

Mišica ako i jesi zatrudnila to se sada neće očitati na testu. Jednostavno jer hormon koji je odgovoran za drugu crtu se "stvara" tek nakon 8-10 dana nakon same oplodnje. Budi još malo strpljiva. I ja sam imala na isti dan vješticu i (ne)očekujem je 30tog. Zajedno ćemo nekako progurati još tih nekoliko dana :) :) 
    Dulcinela ovo nam je 4ti postupak. Simptoma nula bodova, dok sam prošli mj umirala, nema simptoma kojeg nisam imala A beta 2.1. 
    Maja brojim sate!! 
    Sarah, samo hrabro naprijed!

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

• mišica4
    22. Travanj 2015. 20:12

daaa,i mislila san si to :( a nista kako kazu strpljen spasen ;) fala vam od

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.