Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    21. Travanj 2015. 22:58

Maja shvatila sam, sa 9t bila sam na zahvatu kiretaze a plod se prestao razvijati u 4-5t. Kazu ako se prirodno očistiš da nema potrebe cekati a kad se radi kiretaža onda preporucaju pauzu. Nadam se da imaš plusic i da ce sve biti u redu

Maja58
    21. Travanj 2015. 23:04

NMareN

Maja shvatila sam, sa 9t bila sam na zahvatu kiretaze a plod se prestao razvijati u 4-5t. Kazu ako se prirodno očistiš da nema potrebe cekati a kad se radi kiretaža onda preporucaju pauzu. Nadam se da imaš plusic i da ce sve biti u redu

I ja se isto nadam. I zelim da i vi svi dobijete ++ sada idem spavati. Bas sam nekako imorna i pospana i glava me boli vec par dana. Laku noc i cujemo se sutra i sve najbolje vam zelim da i vi i ja ugledate ++ i da imate lijepu trudnocu 

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Ja to mogu, ja to hoću....

• mama@
    22. Travanj 2015. 07:48

Dobro jutro pricalice, trudilice.
    Evo vam malo  da popravi rejting.

jelena21
    22. Travanj 2015. 08:08

Ajme, ajme.. Što nam je ovo  donijelo puno novih trudilica... Svi misle na s..x..... he,he,he,he... Veliki pozdrav iz prekrasne, sunčane Slavonije i nadam se puno +++++ za sve.....

Draga Tena, uh, što ti savjetovati, stvarno ne znam.. Sjećam se kako si opisala njegovu sreću kada si saznala da si trudna, sigurno nije bila gluma, nemoguće.. Možda je strah kod njega izazvao takav stav.. Nadam se da ćete se izvući iz toga.... Veliko .....

snaga uma....

@Ina
    22. Travanj 2015. 08:46

Hvala na dobrodoslici Mi cemo se tek za koji mjesec bacit na posao jer junior ima godinu dana i nekako me strah male razlike, a opet kako nam je za prvu trudnocu trebalo 12 ciklusa ne zelim dugo ni cekat. U dobitnom ciklusu sam stalno imala osjecaj da cu procurit, i svako popodne sam zaspala citajuci knjigu :) Eto, mozda malo nade trudilicama koje su umorne i misle da nista ni od ovog ciklusa

Maja58
    22. Travanj 2015. 09:06

meni menga kasni i drugi dan, ujutro cu raditi testic i javljam ako je ++ :) nemojte biti zabrinute kad tad trudnoca ce doci. Samo vjerujte u to.

kitinita
    22. Travanj 2015. 09:27

Drage curke, i ja vam svima želim puno sreće i jedva čekam da čujem dobre rezultate!
    Meni je nada splasnula jer me grudi sve manje bole, tako da ništa niti ovaj mjesec.
    Ajme kako sam nesretna, a uvijek sam mislila da sam čvrsta i stabilna osoba.

Maja58
    22. Travanj 2015. 09:50

kitinita

Drage curke, i ja vam svima želim puno sreće i jedva čekam da čujem dobre rezultate!
    Meni je nada splasnula jer me grudi sve manje bole, tako da ništa niti ovaj mjesec.
    Ajme kako sam nesretna, a uvijek sam mislila da sam čvrsta i stabilna osoba.

Samo polako, sve mi zene isto prolazimo i ja sam jako tuzna bila kad sam dobijala mengu a trudimo se za trudnocu. Ali nedaj da te vraca nazad i da budes tuzna, samo naprijed i opusteno. Ja dok sam sebe opterecavala nikad naprijed, a sada ovaj mjesec sam bila opustena i rekla Boze moj sta bude bude, pomozi mi. i izgleda da sam sada trudna. Vidjet cemo sutra testic :)

Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI