Ajme, ajme.. Što nam je ovo donijelo puno novih trudilica... Svi misle na s..x..... he,he,he,he... Veliki pozdrav iz prekrasne, sunčane Slavonije i nadam se puno +++++ za sve.....
Draga Tena, uh, što ti savjetovati, stvarno ne znam.. Sjećam se kako si opisala njegovu sreću kada si saznala da si trudna, sigurno nije bila gluma, nemoguće.. Možda je strah kod njega izazvao takav stav.. Nadam se da ćete se izvući iz toga.... Veliko .....
snaga uma....
Hvala na dobrodoslici Mi cemo se tek za koji mjesec bacit na posao jer junior ima godinu dana i nekako me strah male razlike, a opet kako nam je za prvu trudnocu trebalo 12 ciklusa ne zelim dugo ni cekat. U dobitnom ciklusu sam stalno imala osjecaj da cu procurit, i svako popodne sam zaspala citajuci knjigu :) Eto, mozda malo nade trudilicama koje su umorne i misle da nista ni od ovog ciklusa
meni menga kasni i drugi dan, ujutro cu raditi testic i javljam ako je ++ :) nemojte biti zabrinute kad tad trudnoca ce doci. Samo vjerujte u to.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Drage curke, i ja vam svima želim puno sreće i jedva čekam da čujem dobre rezultate!
Meni je nada splasnula jer me grudi sve manje bole, tako da ništa niti ovaj mjesec.
Ajme kako sam nesretna, a uvijek sam mislila da sam čvrsta i stabilna osoba.
Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)
Pozdrav mame i buduće mame, nova san ode :) Nisan još mama, ali radimo na tome heh. Ovo je drugi misec koji je također bija neuspješan ko i prvi, mada nismo prvi put tempirali dobro plodne dane jer je dečko mora na brod... I najgore, uvatija me teški umor, ujutro kada bi se digla imala bi mučnine kombinirano sa žgaravicom, plus milijun drugih "simptoma" nalik na pms, kasnilo mi 5. dan danas, mislin se, ajde još ću pričekati par dana za test, neću žuriti niti stresirati se, i eto danas dobijen. :/ malo je rano bedirati se šta nije odma uspilo, ali opet nije ugodno u velikon iščekivanju biti i eto ti vještice :P haha :) kakva ste vi iskustva imale? Nadan se da će van svima koje iščekivate brzo plusić :)
sarah_c
Sortiraj odgovore
Najstariji