Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    agness 33
    21. Travanj 2015. 22:25

Maja58 nadam se da cemo dobiti nase plusice drzim fige ;)

I begin to see the good in everyone and everything <3

• mama@
    21. Travanj 2015. 22:28

@Ina kod nas je svatko dobrodosao.. sve smo mi jednom bile nove. Netko prije netko poslije.
    Breskvica dobro znam kako je to kad gubis konstantno. Nemoj odustajati niti klonuti... hrabro naprijed.. a T ce doci kad se najmanje budes nadala. Sretno 
    Ema ti si zakon... ja se nebih ni sjetila traziti neku glupost u ljekarni vec bih zamucala 100 na sat hahahaha... drzim figice da sutra kupis i odradis svoju trudilicku duznost
    Da ne bih nekoga izostavila... sve vas pozdravljam i svima saljem vibrice, prasinu, kisu, sunce... svega po malo i za svakog po nesto...

• mama@
    21. Travanj 2015. 22:31

Maja58 dobro dosla u nas mali dom.... i ja se nadam da si T i da ce sve proci u najboljem redu. Btw.. kad si mislila napraviti test ili betu?

NMareN
    21. Travanj 2015. 22:41

Breskvica žao mi je danije plusić, samo hrabro dalje .
    Ina i Maja dobro nam došle, želim vam plusice velike kao .
    Ema sretno sutra, držim ti palčeve .
    Agnes i ja sam takoder imala missed ab prije dva mjeseca, samo mi imamo upute da s planiranjem trudnoce pricekamo 4-6mj. Jesi ti bila na kiretaži ili nisi? Ja sam bila i jedva cekamo da možemo krenuti po svoj drugi plusic,ovaj put nadamo se sa sretnim završetkom.
    Gogach za par dana navijamo za tvoj plusic.
    Proljece je i trebaju nam plusici da malo živnemo,ajmo curke

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    21. Travanj 2015. 22:58

Maja shvatila sam, sa 9t bila sam na zahvatu kiretaze a plod se prestao razvijati u 4-5t. Kazu ako se prirodno očistiš da nema potrebe cekati a kad se radi kiretaža onda preporucaju pauzu. Nadam se da imaš plusic i da ce sve biti u redu

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.