Žene drž'te se Nikome i ničemu ne dozvolite da vas izbaci iz takta jer stres nam nije dobar dok se trudimo, a živciranje i tugovanje nikad nije rješilo niti jedan problem
Mama2 žao mi je što nije plusić već ali sad će vrkuta srediti vješticu, naravno uz puno ljubavi
Nessah ti i ja baš pisma pišemo jedna drugoj čekamo 19 dana, to čekanje je najgore, super šta radiš dosta pa ne misliš ... Neću dužiti danas
Mi krećemo onda u ljubavne akcije prekosutra te svaki drugi dan, možda malo promijenimo raspored, prema raspoloženju, pa app
babygirl hvala ti na tako lijepim željama , i ja tebi zelim plusic vec ovaj ciklus.
dulcinela hahah,ja i moje mjerenje bazalne ,ali ide,polako se ufuravam,odredila sam kad je mozda bila O i baš me zanima dal sam pogodila,cekam M pa da vidim dal će doci 14.dan od te moje O. Počela sam je mjeriti vec sad tako da do početka rada na bebici imam vec 2,5 ciklusa mjerenja. Mozda nam pomogne a ako ne zabavljam se,odmoci ne može
.
Curke koje ste u iscekivanju plusica držim vam velike palčeve
Ja to mogu, ja to hoću....
Drage moje, samo da se kratko javim. Danas je onaj dan u mjesecu kada je depresija pojacana na najjace. .I 8. mj pokusavanja bio je neuspjesan... ali sto je tu je, idemo dalje... ljubim vas sve i sretno!
Pozdrav svima, procitala sam zadnjih par stranica i kako nisam nista pohvatala samo cu rec sretno svima :) Ja jos ne spadam medju trudilice (trenutno sam u pshickoj pripremi), samo mi se tipka, a na forum.hr su takve grupice zena da ignoriraju sve nove pa se iskreno nadam da to nije slucaj i ovdje. Za one koje se trude po prvi puta i duze vrijeme samo cu ukratko rec kad tad cete bit okruglice :) Nadam se ugodnom druzenju
Hvala ti, spremim se dns i odem u apoteku odlucna da kupim test, medjutim neki me strah uhvatio nek nesigurnost i kazem analgin hahah, tako da mislim da cu sutra konacno skupiti hrabrost da ga kupim i uradim pa vidjet cemo, kako god da bilo ima vremena. :*
Ema :)
Eh ovako, nova sam, pa se nadam da nisam visak, drage djevojke i zene bila sam trudna 10 tjedana, tek u 6 tjednu sam saznala da sam trudna, jer sam mengu imala preko trudnoce, ali bas tada kada sam saznala da sam trudna plod je zamro a ja nisam znala sve dok nisam dosla do vremena kada bih trebala dobiti da bih tada plod prirodno sam izasao. S toga ako pokusavate ostati trudne cuvajte se jer cak i preko trudnoce mozete imati mengu, znam po sebi a ja se nisam pazila jer sam imala mengu pa mislila da nisam trudna. I u prvoj trudnoci sam ostala trudna od prve da nisam znala, a doktorica mi davno rekla da necu moci imati djecu i Hvala Bogu pogrijesila je. za docek 2015. Sam izgubila tu trudnocu. i nisam smjela zatrudnit dok ne prodje jedna menstruacija. I prosla je i od 2. Mjeseca radili smo na trudnoci i stalno menga dodje a sada mi kasni 1 dan. A meni nikad ne kasni moze uraniti ali zakasniti ne tako da pretpostavlham da sam trudna. Samo smireno i polako i bit ce djece samo vjerujte u dobro. A na lose zaboravite ☺
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Sortiraj odgovore
Najstariji