Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    15. Travanj 2015. 09:58

Tonina28 drzim ti fige da je test pokazao dobro...
    Bas nas je krenulo s proljecem
    Jupiiiii

• mama@
    15. Travanj 2015. 09:58

Tonina28 drzim ti fige da je test pokazao dobro...
    Bas nas je krenulo s proljecem
    Jupiiiii

• kookoo30
    15. Travanj 2015. 10:30

Bok cure, evo samo da vam se malo javim i cestitam Leonardi , a izgleda i Tonini28 na plusevima - i zelim vam standardno, uredne i skolske trudnoce :)
    Nista novog kod mene, ovaj vikend lovimo ovulaciju, po ne znam koji put...ovo ce biti 7.ciklus, ne brojim 9.mjesec, jer tada smo poceli i O je vec bila prosla.
    Cak mi se i ne cini tako dugo kad vidim brojku 7, ali u meni je osecaj kao da ovo traje i traje godinama.
    Nastavljam sa nikakvom terapijom, znaci samo vitamini, folna i to je to.
    Nadam se da ce nam svima redom ovo suncano vrijeme uroditi plodom i da cemo se uskoro moci radovati malim zamotuljcima :)

Pepita2109
    15. Travanj 2015. 10:45

tonina28 držim fige na najjače da je to to 
    mama2 pa kako si ti meni 
    kookoo30 biti će samo pozitivno razmišljanje  

jučer obavila šta sam trebala, sutra ujutro po nalaz, bila i kod svog ginekologa koji je također rekao da je trudnoća uredna, ali po mjerenju ploda ja sam trudna 8tj, naručio me za tjedan dana, pa je rekao da će onda znati više jer kao od jednog pregleda ne može puno reći s obzirom da se ne može osloniti na moju zadnju M  i naravno dobila slikicu uzv 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Nessah
    15. Travanj 2015. 12:42

Slazem se sa mama2 !!!! Bas nas je lipo krenilo otkad je proljece doslo! Samo da i nas zahvati to proljece bilo bi jos savrsenije 
    Tonina28 hajde razveseli nas i ti sutra  Sretno ti od  !!!!
    Pepita bravo! Cestitke jos jednom i uzivaj!!!! 

Ja imam jos 5 dana do NEocekivane M 

Nessah
    15. Travanj 2015. 12:50

Usput, imam pitanje za sve mame i moms to be (trudnice) ako imaju koji jos extra savjet za dati.
    Dali se drzite onih starih da je misionarska poza najidealnija i dali prakticirate mirovanje (znaci ne idete na wc ) poslije odnosa?! 
    Radim malo istrazivanje i saznala sam da je veca vjerovatnost za bebu ako istodobno dozivite vrhunac jer po toj logici kad se prilikom orgazma misici maternice stezu, automatski usisavaju spermu u unutrasnjost maternice/jajovod. To otkrice me je doslovno preporodilo i savjetujem svima koji rade na bebicama da porade i na svom zadovoljstvu tokom odnosa 
    Nadam se da je nekome otvorilo "oci" kao sto je i meni!  

Nessah
    15. Travanj 2015. 12:50

Usput, imam pitanje za sve mame i moms to be (trudnice) ako imaju koji jos extra savjet za dati.
    Dali se drzite onih starih da je misionarska poza najidealnija i dali prakticirate mirovanje (znaci ne idete na wc ) poslije odnosa?! 
    Radim malo istrazivanje i saznala sam da je veca vjerovatnost za bebu ako istodobno dozivite vrhunac jer po toj logici kad se prilikom orgazma misici maternice stezu, automatski usisavaju spermu u unutrasnjost maternice/jajovod. To otkrice me je doslovno preporodilo i savjetujem svima koji rade na bebicama da porade i na svom zadovoljstvu tokom odnosa 
    Nadam se da je nekome otvorilo "oci" kao sto je i meni!  

Pepita2109
    15. Travanj 2015. 13:19

Nessah hvala još jednom 
    šta se tiče odnosa, mi bi svakako počeli,ali bi uvijek završili u misionarskom položaju, i da ostala bih ležati, ali više iz tog razloga da dođem k sebi heheh    i ja sam čula to za zajedničke vrhunce i srećom imamo ih jaaako često zajedno   pa sad da li je to pomoglo ko će znat  još bih ja znala dignuti noge u zrak dok mi dragi doda ručnik da baš ne iscuri po krevetu hahaha nismo ovo radili baš svjesno moram priznati, nego iz gušta  sretnoooo nadam se da će i tebi pomoći 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

jelena21
    15. Travanj 2015. 15:10

Kako je lijepo vidjeti da se Pepiti ostvarilo čudo koje je prizivala u svom potpisu.. 
    Tonina, želim ti veliki plusić...
    Sretno svim mojim trudilicama koje čekaju...

snaga uma....

NMareN
    15. Travanj 2015. 16:17

Leonarda tvoj plusic sam nekako smetnula, iskrene čestitke .
    Pepita drago mi je da je sve super s bebicom,i buduci da si u 8t,ti ceš bebicu imati vec ove godine,prekrasno .
    Tonina jedva cekam sutra tvoj testic i da nam obznanis da imaš plusic,drugu crticu,smajlić,bilo što,samo da pokaže trudnoću, navijam za tvoj plusic i baš mu se veselim .

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.