Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    13. Travanj 2015. 18:07

Hahaha dulcinela, sad sam se nasmijala samoj sebi koliko sam sve ograničeno shvatila (inace nisam takva). Moram priznati da mi je sve to nekako nakon zahvata postalo još više,nešto kao potpuno neistraženo područje. Ok znam da bebu ne nosi rodi,sex=beba, eh da je to tako nebi mi bile ovdje na ovoj temi,i onda dobiješ plusic,i misliš e to je to sad,nema više nicega,a kad ono eto vraga.... tako da dulcinela ja sam tvoje upute shvatila točno kako si pomislila,vec sam razmišljala kako da se prije spavanja ogradim nekim jastucima da se sto manje pomicem a sve u svrhu pluseka,hahaha,sad sam samu sebe nasmijala a vjerujem i sve vas ovdje koje si mislite majko mila ova je bas ogranicena,hahaha, 

Ja to mogu, ja to hoću....

dulcinela
    13. Travanj 2015. 19:17

NMareN,  ma neee, ni slucajno nisi ispala smijesna! Kad pomislim koliko toga i sama nisam znala prije planiranja trudnoce i svaki ciklus otkrivam nesto novo slusajuci iskustva cura i citajuci posvuda. Naravno da bi mi bilo draze da mi se T do sada vec dogodila i da nisam morala sve od ovoga pratiti, ali, u drugu ruku nije ni lose sto sam malo bolje upoznala svoje tijelo i planiranje T koliko toliko dovela pod kontrolu u smislu da ako budem sve radila kako treba i ne dodje do T, da znam djelovati dalje, otkriti moguci problem i ne gubiti vrijeme. Draga, samo se ti malo ufuraj u mjerenje pa cemo usporedjivati temperature i zajedno odbrojavati.  Sretno!

Lela29
    14. Travanj 2015. 07:34

Hvala vam cure!!
    Dillb, pa vidim da i ti imaš lijepe vijesti, čestitam ti od Kako se ono kaže... želim ti urednu i školsku trudnoću ;)

NMareN
    14. Travanj 2015. 10:27

JutrO curke,zelim vam ugodan dan. Danas sam prvi put mjerila svoju temperaturu,u 7.30, bila je 36.4, to mi se ucinilo visoko ali oke,neznam kakva je inace pa nemogu ni tvrditi dal je visoka ili nije . Danas mi je  12dc.

tonina28
    14. Travanj 2015. 15:27

Drage moje ja sam radila test ujutro i rezultat je u najmanju ruku dvojben. Pokazala se kao jedna jako jako tanka, svijetla crtica i to obojana samo u gornjem kutu . meni izgleda kao evaporacijska iako se odmah pojavila. Ne bih to nazvala pozitivnim testom. Ne zelim se ponadati bas. Javim se sa sljedecim testom.

NMareN
    14. Travanj 2015. 17:20

Tonina svu srecu ti želim da je to plusic

almS
    14. Travanj 2015. 18:39

Tonina, draga,  drzim fige da je to to! I ja glasam za digitalni,  vjerovatno je malo skuplji ( ovdje nije skup) a zato nema fule.. Zelim ti od srca da se ne razocaras! Uz tebe smo 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.