Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    13. Travanj 2015. 09:36

Baš mi je drago da je opet malo živnula tema  

tonina, sumnjive su mi te tvoje trakice ako su prvi dio ciklusa bile negativne. Držim najveće fige za test sutra i da nam javiš dobre vijesti!  Ovaj prvi testić je, nadam se, samo malo zafrkavao 

Ostavljam vam najveće puse, uživajte u sunčanim danima 

dillb
    13. Travanj 2015. 10:18

Leonarda, čestitam na T , uživaj u svakom trenutku!!! 

Lela, baš mi je drago da si dobro i da uživaš. samo tako nastavi 

tonina, probaj se malo opustiti. i ja i moja kuma smo ovaj put muku mučile sa testovima. u prvoj trudnoći su bili expresni, a ovaj put meni se crtica pojavila nakon minute, a njoj test bio negativan. tek joj je test krvi pokazao trudnoću. prema tome, nervoza može odgoditi M i samo stvoriti dodatni stres. držim fige da sljedeći test ipak bude pozitivan pa da skupa slavimo i pratimo tvoju bebicu. 

almS
    13. Travanj 2015. 11:20

Drage moje cure,  kako ste mi sve redom? Lelo, bas je divno citati te opet! Drago mi je sto je kod tebe sve super,  nekatako prodje i ostatak trudnoce. Babygirl,  moja draga, kako si ti? Vjeruj da te razumijem u potpunosti,  bolje je znati da taj mjesec nema sanse za T. Onda izbjegnes razocarenje, koje je neminovno.
    Stella, sta ima kod tebe? Kad (ne) treba stici M? Mama2, kako si ti?  
    Kao sto su mozda neke od vas primjetile, ja sam se pokusala ovaj mjesec distanicirati od svega, postala sam umorna, prosli mjesec me je bas psihički dotukao! Nista ne uzimam (osim folne) i nisan cak htjela ni temp mjeriti, ali me je suprug ubjedio da ju ipak mjerim jer ovaj mjesec krecu pretrage,  pa sto vise informacija imamo bolje je. Smatram da je u pravu, pa sam je pocela mjetiti tek od 8 dc. Ovaj mjesec ni mi nista ne ocekujemo, jer se po FF ovulacija vec desila. Znaci kod mene je je.. lud zbunjenog ( da izvinite). Nismo pokrili jer suprug ide sutra raditi spermiogram a prije njega 5 dana treba biti u apstinenciji,  tako da smi se posljednji put "druzili" u cetvrtak a po FF ovulacija je bila u subotu ( bas visok skok temp). Ne znam trebam li napomenuti da mi je prosli mjesec O bila 26dc?! Ja planirala danas poceti sa lh trakicama, jer mi je dosad O uvijek bila kasno i prosli mjesec sam je bas osjetila i vidjela onu rastezljivu sluz,  a ovih dana nista, osim konstantno vlaznih gacica! Izvinite ako pitam previše,  ali me zanima jel taj iscjedak koji ostavlja vlazni trag, bez ikakve boje i mirisa mogu definisati kao " waterly" u FF?  Ugodna radna sedmica svima i da uskoro docekamo sto vise ++++ 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    13. Travanj 2015. 11:36

tonina28 nakon svega nemam ti ništa pametnog reći jer je situacija kod tebe jako zbunjujuća i nadam se da ipak u pitanju T jer stvarno ne vidim koji bi drugi razlog mogao biti... 
    lela da dugo te nije bilo, hvala ti puno 
    almS skužili smo da si se malo maknula odavde i pretpostavljala sam da je razlog taj što ti je dosta svega, i suosjećam s tobom, tj sa svakom ovdje, jer ste sve od reda divne, a ja osjećajna i uvijek pokušavam svakoga razumjeti, drago mi je da ste krenuli na pretrage i sigurna sam da će vam biti od pomoći  samo hrabro naprijed ne gubi nadu dat će Bog  

danas nisam na kraju išla na vađenje krvi, dva dana bila bez mučnina i danas opet pa odgodila za sutra jer sutra znam da neću ići sama, i odmah idem iza svom ginekologu da mu se javim, i da vidim da li je ovaj drugi pogodio dužinu trudnoće 

Ostale cure puse i vama i sretnooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    13. Travanj 2015. 12:20

almS, držim fige. slična situacija je bila kod mene u veljači kad sam ostala trudna. 

almS
    13. Travanj 2015. 12:50

Dilb draga, pa gdje si ti? Kako si mi? Jesi li zaista imala sličnu situaciju? Ja sam mislila da nema nikakve sanse jer je taj najblizi odnos bio 2 dana prije potencijalne O.Svakako ovaj mjesec ne ocekujem nista, ali ukoliko se cudo desi niko sretniji od nas! 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Layla2
    13. Travanj 2015. 12:54

Leonarda cestitam ti i zelim zdravu i ugodnu trudnocu.
    Tonina28 nadam se da ce i tebe uskoro obradovati pozitivan testic .
    Pepita kako si ti? Pretpostavljam da jos uvijek ne mozes da povjerujes i da ti je sve kao san , osim mucnina .
    AlmS, razumjem te u potpunosti, i sama sam u istoj situaciji, sto sam vise na forumu to vise i razmisljam.

Ja sam sinoc sanjala da sam rodila sina, kako ga dojim i stavljam u kolijevku . Nadam se da cu i na javi biti uskoro tako sretna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.