Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    13. Travanj 2015. 13:19

Layla nisam još totalno svjesna, ali svakim danom sve više jesam, pogotovo kad se sjetim pregleda.. mučnine su minimalne, srećom i nisu toliko česte kao na početku...
    Neka ti se snovi ispune 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dulcinela
    13. Travanj 2015. 14:44

Leonarda, cestitam ti od srca i zelim ugodnu trudnocu! 
    Lela, bas sam se pitala kako si i drago mi je sto cujem da je sve super i da se dobro osjecas. Neka se tako i nastavi.
    Dillb, drzi se samo, proci ce mucnine oko 4.mj trudnoce, tako kazu. 
    AlmS, znam da si se htjela maknuti malo, ali drago mi je da si opet s nama. Dobro ti kaze dillb, to je mozda dovoljno blizu O, bilo bi super da se uhvatilo. I da, ja takav iscjedak kao sto opisujes, upisujem u FF kao watery. To je isto plodna sluz, ne mora biti eggwhite. Sretno draga AlmS!
    Nessah, hvala na pozitivi i sretno ovaj ciklus. Nadam se da neces ugledati M 20.4., nego jedan veliki +! Meni pocinju plodni dani, a O bi trebala biti najkasnije za vikend. 
    Baby girl, nema veze za ovaj ciklus. Neka si ti mirnija nakon pregleda, imas puno jajnih stanica koje cekaju da se oslobode! Bit ce uskoro plusic!
    Pepita, javi nam kad potvrdis duzinu trajanja trudnoce. Sretno!
    jelena, ma ja kao i ti, vjerujem da ce nam ovo sunce sada povecatii plodnost i da ce biti jos puno plusica ovdje. 
    Layla, gogach,  sretno!

Nessah
    13. Travanj 2015. 15:51

Layla i ja sam sanjala vec 2 puta da sam trudna i da nosim bebu u rukama… Pa ako to nisu znakovi, e pa neznam sta moze biti   
    AlmS sretno i misli pozitivno!!! Zelim ti sto i sebi!!!!
    Tonina28 cekam nestrpljivo kao da cekam svoj + !!!! 
    Pepita blago tebi, sad nas moras citati i bodriti dok ne dobijemo svaka svoj plusić 

Danas je prekrasan suncan dan. Uzivajte u ljepoti proljeca i neka nas bude jos vise sa plusićima uskoro!!!!! Javljajte nam dobre vijesti jer nam baby dusta nikad dosta

Šaljem svim trudilicama i trudnicama puse sa juga!!!! 

NMareN
    13. Travanj 2015. 15:59

Dulcinela hvala ti na pojašnjenju mjerenja bazalne, nije mi samo jasno kako da mjerim 5min kad moj toplomjer izmejri temperaturu puno brže. Pokušavam mjeriti vec par dana i nikako,naime kad se probudim još nekih pola sata sam u polu snu,meškoljim se,vrtim,drjemuckam,i opće mi ne padne na pamet mjeriti temperaturu,tek nakon nekih pola sata dodem sebi i shvatim da je sad kasno buduci da sam bila skoro pa budna i vrtila se i pomicala a kažete da se nesmije.
    Tonina držim ti najvece palčeve koje mogu.
    Curke drage kod mene su uskoro plodni dani,tako bi rado da mogu kojoj od vas proslijediti ih ....

Ja to mogu, ja to hoću....

Pepita2109
    13. Travanj 2015. 16:30

ducinela naravno da ću vas tu obavijestiti o svemu 
    a ti sad uživaj u plodnim danima i neka ti donesu plusić 
    nessah ja sam se tu udomaćila i ne da mi se odavde jer ste mi sve super  tako da ja sada bodrim vas 
    NmareN ja mislim da nitko nije cijelu noć samo u jednom položaju tako da ti slobodno izmjeri temp, mislim da se to odnosi na ustajanje, jer ja sama spavam u 100 položaja u jednoj noći.. a šta se tiče mjerenja 5min sa živinim toplomjerom ti vjerovatno imaš digitalni, mislim da možeš i sa tim

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Nessah
    13. Travanj 2015. 16:45

dulcinela ja sam sigurna da je ovaj ciklus TAJ. Pokrili smo sve dane, cak i one koje nismo trebali po kalendaru no, ljubav nam se rasplamsala izgleda otkada smo aktivni u pravljenju bebacha 
    Savjetujem ti isto, i tebi i svim trudilicama - znaci akcija, akcija i samo akcija!!!! Ne mozemo a da ne budemo dobre volje i pozitivnih misli kad smo u akciji stalno!!!!! Ljubav je tako predivna stvar, ona lijeci apsolutno SVE!!! 

• mama@
    13. Travanj 2015. 16:56

Pozdrav moje dame...
    Alms draga... dobro sam ti... ja se i dalje mucim s nekakvim mucninama i glupostima.. sve mi je ostalo osim probadanja u stomaku. Dobila jos uvijek nisam i to sad prelazi vec skoro 30 dana. Ne nadam se nicemu exstra. Od kraja 3.mj sam pretrpana poslom tako da ne razmisljam previse ali i dalje radim :) 
    Cure koje se trudite ... saljem vam malo .... budite mi vesele i vedre i dalje..
    skupa smo u ovom " sosu".
    Btw...tko radi testic? Kad ocekujemo, neocekujemo?
    malo sam ispala iz stosa 

Nessah
    13. Travanj 2015. 17:13

mama2 pozdrav!!! Nadam se da si i ti dobre volje kao ja na ovaj lipi  dan!!!

Zasada sto znam cekamo tonina28 sutra sa testom i da nas obraduje + kao 

Moja M bi trebala stici 20.04. no naravno molim se da ne dodje. Ovo nam je drugi mjesec pokusavanja i pokrili smo sve dane tako da se radujem na veliko!!!  

dulcinela
    13. Travanj 2015. 17:57

NMareN, kao sto kaze Pepita, to nepomicanje se odnosi na ustajanje iz kreveta, nije da se doslovno ne smijes ni okrenuti. Naravno da mozes izmjeriti tijekom razbudjivanja, dok u jutro leskaris. I kod mene se cuje beep 10puta vec nakon 1 minute, ali u uputama s toplomjerom mi pise da mjerim ipak 5 min za unosenje podataka u graf. Ja se dizem zbog posla uvijek u isto vrijeme i nariktam alarm odmah na dva zvonjenja. Jedno za budjenje, a drugo 5 min kasnije za kraj mjerenja temp. Ne mijenjam naviku ni kad ne radim, kako bi bilo uvijek u isto vrijeme. Samo sto tada jos malo poslije mjerenja odspavam. Ma citava je to procedura, ali kad se ufuras, nije uopce problem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.