Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tonina28
    14. Travanj 2015. 19:37

Curke mislila sam u cetvrtak ponoviti, ako tada ne pokaze nista ili , daj Boze , pokaze nesto, nakon toga idem bez obzira na ishod kod doktora. Vec sam se ja jucer cula s njim pa rekao da dodem krajem tjedna pa cemo vidjeti kaj je.
    Nista posebno me osjecam. Sinoc me bolio trbuh koda cu dobiti po noci kad ono nista. Danas nista cijeli dan. Nikakvih posebnih " osjecaja" osim jake vlaznosti. I to je ustvari to.
    Nikada mi ovoliko kasnila do sada. 
    Vidjet cemo za par dana.
    Iako ja sta mi vise kasni samo cekam da bane vjestica svaki cas.

tonina28
    14. Travanj 2015. 19:39

I da, temp mi jucer bila 37,3 i sada odspavala 3 sata popodne ( haha) i temp 37,4 po budenju. Mozda nije mjerodavna posto nije jutarnja ali eto...

• pile2
    14. Travanj 2015. 22:40

Po nekom skolskom ciklusu m bi trebala dobiti za 4 dana, no kako su mi ciklusi zbrckani skroz nije za ocekivat, naime danas mi je cijeli dan muka i zgaravica, da bi na kraju povracala! Ne znam da li je to samo viroza ili sto, inace nikad ne povracam

dillb
    15. Travanj 2015. 09:35

tonina, držim fige i na rukama i na nogama!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.