tonina28 upravo tako u tim slučajevima je povišen, stvarno čudna situacija :/
a da samo zovneš doktora da ideš vadit betu?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
tonina28 hvala ti na pojasnjenju ''lh'' trakica. Idalje ti drzim palceve da dobijes +! S obzirom da sam vec jedanput ovo prosla sto ti prolazis (ciklus od 68 dana, ginekolog nasao praznu gestacijsku, vadila Betu no imala negativan rezultat…), ovaj ciklus sada prvo cekam izostanak M pa cu tek onda razmisljati o sljedecim koracima, savjetujem ti isto jer u protivnom cu opet izluditi od neznanja i stresa oko cijele situacije. Vjerovatno si nestrpljiva no pokusaj se zabaviti necim dok ne prodju dani do ocekivane M i onda kreni u akciju ili jednostavno vadi Betu kako ti je Pepita savjetovala… Vjerujem da si prerano uzela test pa da ti zato nije pokazao +… Sretno!!!!
Gogach hvala puno na clanku, taman ono sto trebam znati :)))
Leonarda hvala na dobrim zeljama. Ja se tiho nadam da postoji sansa da budu blizanci kada zatrudnim jer mi je mamin otac, dakle moj djed bio blizanac.Mamina sestra,moja teta ima isto kcer kao ja (isto koljeno) i ona je rodila blizanke prije pola godine tako da mislim da ce i mene uhvatiti :)))))))) Sta god da bude bit cu sretna, pa bilo jedno ili troje, samo neka vise bude… :))))
Samo da vas malo pozdravim, trudilicama držim palčeve da su ovi ciklusi oni dobitni
AlmS, StellaM kako ste mi? U kojoj ste fazi?
LuKi, NMareN
Ovaj ciklus ništa kod mene, O prošla, a nismo ništa uspjeli pokriti zbog nekih obaveza. Barem ću u miru dočekati M, bez stresa i nervoze. Od pregleda se puno mirnije i bolje osjećam.
Svim ostalim curama sretnoo
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Drage trudilice, samo da vas kratko pozdravim... nadam se da me niste zaboravile
Nisam imala pristup internetu, renoviramo stan, kod mene luda kuća, skoro sam zaboravila da sam trudna.
Pepita, vidim da imaš prekrasne vijesti, čestitam ti od srca i želim ti trudnoću kao moju (samo su mi sise narasle, osjećam se genijalno, haha ).
Ostale cure s koje sam čitala ovdje i družila se... stellamaris, dillb, jelena, dulcinela, alms, nmaren, tena, babygirl… ne znam jel mi promakao koji nick ili plusić, uglavnom veliki hug i kiss. Svima vama (stare i nove trudilice) želim najviše sreće na svijetu, neka vam proljeće donese masu duplih crtica ili pluseva!!
Napokon više trudnica u jednom tjednu.. To je ljepota proljeća.. Ma sada ćemo mi sve, jedna za drugom, javljati plusiće...
Leonarda čestitam...
šaljem svima....................
snaga uma....
Sortiraj odgovore
Najstariji