Curke moje nije me bilo jako jako dugo.. imala sam hrpu obaveza i posla da nisam imala vremena ni za sebe...
Novim curama zeli veliku dobrodoslicu
Vama "starima""" saljem jedan veliki zagrljaj..
Pepita tvoje postove nisam mogla neprimjetiti i cestitam ti od srca na T.... znala sam da je kod tebe to to bez imalo sumnje.. to sam ti i pisala bila..
Ne mogu ti opisati koliko mi je drago radi tebe... zelim ti puno srece i najlijepsu trudnocu.
Svima
Curke moje nije me bilo jako jako dugo.. imala sam hrpu obaveza i posla da nisam imala vremena ni za sebe…
Novim curama zeli veliku dobrodoslicu
Vama "starima""" saljem jedan veliki zagrljaj..
Pepita tvoje postove nisam mogla neprimjetiti i cestitam ti od srca na T…. znala sam da je kod tebe to to bez imalo sumnje.. to sam ti i pisala bila..
Ne mogu ti opisati koliko mi je drago radi tebe… zelim ti puno srece i najlijepsu trudnocu.
Svima
hvala ti od srca
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️

tonina28 upravo tako u tim slučajevima je povišen, stvarno čudna situacija :/
a da samo zovneš doktora da ideš vadit betu?
tonina28 upravo tako u tim slučajevima je povišen, stvarno čudna situacija :/
a da samo zovneš doktora da ideš vadit betu?
Pcos nemam niti sam ikada imala. Kazem bas sam prosli mjesec sve moguce pretrage obavila i sve je u redu. Papa, uzv, hormoni , brisevi..ma sve. Sve super.
Zato mi to sve i nije jasno.
A za lh kazu da se trakice rade popodne jer se najvisu nivo koncentrira tokom dana a meni su brutalno pozitivne s jutarnjom tako da mi ni to nije jasno.
Bila sam uvjerena da ce mi test biti pozitivan, kao ono sok i nevjerica jutros.
Najduzi ciklus ikada mi je trajao 33 dana s time da sam odmah na 33.ujutro dobila. A danas je taj famozni 33 dan i nista. Stalno prepipavam cice da vidim jel ista boli ali nista.
Uzela sam jos jedan test, Clearblue pa ako ne dobijem tokom noci i sutra, u utorak ga planiram napraviti. Ako do tada ne stigne naravno. A ako i dalje bude negativan onda zovem doktora jer je ovo precudno.
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
tonina28 hvala ti na pojasnjenju ''lh'' trakica. Idalje ti drzim palceve da dobijes +! S obzirom da sam vec jedanput ovo prosla sto ti prolazis (ciklus od 68 dana, ginekolog nasao praznu gestacijsku, vadila Betu no imala negativan rezultat…), ovaj ciklus sada prvo cekam izostanak M pa cu tek onda razmisljati o sljedecim koracima, savjetujem ti isto jer u protivnom cu opet izluditi od neznanja i stresa oko cijele situacije. Vjerovatno si nestrpljiva no pokusaj se zabaviti necim dok ne prodju dani do ocekivane M i onda kreni u akciju ili jednostavno vadi Betu kako ti je Pepita savjetovala… Vjerujem da si prerano uzela test pa da ti zato nije pokazao +… Sretno!!!!
Gogach hvala puno na clanku, taman ono sto trebam znati :)))
Leonarda hvala na dobrim zeljama. Ja se tiho nadam da postoji sansa da budu blizanci kada zatrudnim jer mi je mamin otac, dakle moj djed bio blizanac.Mamina sestra,moja teta ima isto kcer kao ja (isto koljeno) i ona je rodila blizanke prije pola godine tako da mislim da ce i mene uhvatiti :)))))))) Sta god da bude bit cu sretna, pa bilo jedno ili troje, samo neka vise bude… :))))
tonina28 hvala ti na pojasnjenju ''lh'' trakica. Idalje ti drzim palceve da dobijes +! S obzirom da sam vec jedanput ovo prosla sto ti prolazis (ciklus od 68 dana, ginekolog nasao praznu gestacijsku, vadila Betu no imala negativan rezultat…), ovaj ciklus sada prvo cekam izostanak M pa cu tek onda razmisljati o sljedecim koracima, savjetujem ti isto jer u protivnom cu opet izluditi od neznanja i stresa oko cijele situacije. Vjerovatno si nestrpljiva no pokusaj se zabaviti necim dok ne prodju dani do ocekivane M i onda kreni u akciju ili jednostavno vadi Betu kako ti je Pepita savjetovala… Vjerujem da si prerano uzela test pa da ti zato nije pokazao +… Sretno!!!!
Draga meni ti vec kasni. Zadnji ciklus mi je bio 28 dana, danas eto zavrsava 33 dc.
Iako se i tako " dugi" ciklus znao dogoditi ali dva jednom godisnje.
Dakle sutra je 34dc. Ja se i dalje nadam da m nece stici iako je test bio negativan.
Mozda je ovulacija ipak bila kasnije pa tako i implantacija..jel to moguce?
Ili me majka priroda dobro zaje*ava ovaj mjesec.

Samo da vas malo pozdravim, trudilicama držim palčeve da su ovi ciklusi oni dobitni
AlmS, StellaM kako ste mi? U kojoj ste fazi?
LuKi, NMareN
Ovaj ciklus ništa kod mene, O prošla, a nismo ništa uspjeli pokriti zbog nekih obaveza. Barem ću u miru dočekati M, bez stresa i nervoze. Od pregleda se puno mirnije i bolje osjećam.
Svim ostalim curama sretnoo
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji