Tonina, drzim fige jako, najjace! Situacija je obecavajuca, sve se cini super, sad samo fali +
Sretno, draga!!
Tonina, drzim fige jako, najjace! Situacija je obecavajuca, sve se cini super, sad samo fali +
Sretno, draga!!
Napravila test jutros. Negativan.
Toliko o lh pozitivnim trakicama.
Zasto su onda pozitivne da mi je znati.
Od pms a i dalje nista..
Koji je sada ...
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Leonarda čestitam, divna priča i meni je doktor u 1mj ove godine dijagnosticirao policistične jajnike, sa jako neredovitim ciklusima i malo me isprepadao, i nakon prvog šoka sam si rekla, ma dat će Bog kada dođe vrijeme i bila opuštena zaista, a sada sam 7+2 tt ( vidjet ćemo još točno kada dođem kod svog ginekologa)
Nessah držimo fige
tonina28 draga moja ja bi se na tvom mjestu javila ginekologu, meni je to stvarno čudno jer šta kažeš kod povećanog lh hormona crtica bi bila vidljiva tokom čitavog ciklusa (naravno slaba ukoliko nije jake osjetljivosti), a ovo tvoje mi je nevjerovatno...
eto meni je osobno lh test pokazao trudnoću (3 tj trudna bila otprilike), dok je test za trudnoću bio negativan, međutim kako je druga crtica bila srednje jačine tih 4-5 dana ja sam zaključila da je to do hormona, tako da još je sve moguće...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tonina, nemoj klonuti duhom! Sada mozes samo cekati, ukoliko ne dodje M u narednih par dana ponovi test. Vrlo je moguce da je samo rano za test, pa je zato negativan test, kao sto je bio i Pepitin prvi test! Budi pozitivna, sve ce biti ok! Ja smatram da je rano za dr. Sretno draga!
Pepita
Tonina, nemoj klonuti duhom! Sada mozes samo cekati, ukoliko ne dodje M u narednih par dana ponovi test. Vrlo je moguce da je samo rano za test, pa je zato negativan test, kao sto je bio i Pepitin prvi test! Budi pozitivna, sve ce biti ok! Ja smatram da je rano za dr. Sretno draga!
Pepita
Potpuno se slažem sa almS. Ništa još nije konačno!
Samo hrabro i znaj da nisi sama u ovome <3

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Hvala cure... Bas ste drage.
A ja isto pokusavam naci bilo koje opravdanje osim onog " nisam trudna", a i s obzirom da mi je danas 16 dpo ne bi li vec svaki test pokazao, a i krajnje je vrijeme da stigne m ako misli.
Kod doktora sam cijeli prosli mjesec, sve pretrage obavila i sve u redu.
Ne kuzim ja nista vise. Stalno cekam da stigne ali nista, ne pojavljuje se.. Ako ne stigne danas/ sutra onda zovem dr.nek me salje vaditi krv da vidimo jesam li ili nisam i zasto kasni.
tonina28 i ja sam za tebe istraživala malo i zaista nisam našla ništa jer svugdje piše da se u slučaju povišenog lh hormona druga crtica vidi tokom čitavog ciklusa... provjeri si osjetljivost lh testova i testa na trudnoću, po pravilu da trebalo bi pokazati,ali ne nužno.. meni je test u 6tj trudnoće pokazao pozitivan, a pogledaj mi slikicu, crtica je čak nekako i slaba meni za te tjedne zato sam i mislila da sam trudna puno manje... držim fige da samo test nije dovoljno osjetljiv ili da ti razina HCG nije još bila vidljiva na testu i da će se pokazati za koji dan
tonina28 i ja sam za tebe istraživala malo i zaista nisam našla ništa jer svugdje piše da se u slučaju povišenog lh hormona druga crtica vidi tokom čitavog ciklusa… provjeri si osjetljivost lh testova i testa na trudnoću, po pravilu da trebalo bi pokazati,ali ne nužno.. meni je test u 6tj trudnoće pokazao pozitivan, a pogledaj mi slikicu, crtica je čak nekako i slaba meni za te tjedne zato sam i mislila da sam trudna puno manje… držim fige da samo test nije dovoljno osjetljiv ili da ti razina HCG nije još bila vidljiva na testu i da će se pokazati za koji dan
Ja sam isto vec sve zivo istrazila i provjerila i nasla sam svasta i nista.
A nije li lh povisen samo u slucaju pcosa i nekih tumora, a koliko znam nemam niti jedno niti drugo.😉
Ma mene to sve sad zbunjuje jer sam u prvoj trudnoci jos prije kasnjenja dobila pozitivan, blijedo, ali pozitivan test.
Ali opet mi nisu jasne ni te lh trakice ni nista. Niti pmsa niti naznaka da cu dobiti nikakvih.
Kako da vidim tvoju sliku testa?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji