Tonina, nemoj klonuti duhom! Sada mozes samo cekati, ukoliko ne dodje M u narednih par dana ponovi test. Vrlo je moguce da je samo rano za test, pa je zato negativan test, kao sto je bio i Pepitin prvi test! Budi pozitivna, sve ce biti ok! Ja smatram da je rano za dr. Sretno draga!
Pepita
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Hvala cure... Bas ste drage.
A ja isto pokusavam naci bilo koje opravdanje osim onog " nisam trudna", a i s obzirom da mi je danas 16 dpo ne bi li vec svaki test pokazao, a i krajnje je vrijeme da stigne m ako misli.
Kod doktora sam cijeli prosli mjesec, sve pretrage obavila i sve u redu.
Ne kuzim ja nista vise. Stalno cekam da stigne ali nista, ne pojavljuje se.. Ako ne stigne danas/ sutra onda zovem dr.nek me salje vaditi krv da vidimo jesam li ili nisam i zasto kasni.
tonina28 i ja sam za tebe istraživala malo i zaista nisam našla ništa jer svugdje piše da se u slučaju povišenog lh hormona druga crtica vidi tokom čitavog ciklusa... provjeri si osjetljivost lh testova i testa na trudnoću, po pravilu da trebalo bi pokazati,ali ne nužno.. meni je test u 6tj trudnoće pokazao pozitivan, a pogledaj mi slikicu, crtica je čak nekako i slaba meni za te tjedne zato sam i mislila da sam trudna puno manje... držim fige da samo test nije dovoljno osjetljiv ili da ti razina HCG nije još bila vidljiva na testu i da će se pokazati za koji dan
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Curke moje nije me bilo jako jako dugo.. imala sam hrpu obaveza i posla da nisam imala vremena ni za sebe...
Novim curama zeli veliku dobrodoslicu
Vama "starima""" saljem jedan veliki zagrljaj..
Pepita tvoje postove nisam mogla neprimjetiti i cestitam ti od srca na T.... znala sam da je kod tebe to to bez imalo sumnje.. to sam ti i pisala bila..
Ne mogu ti opisati koliko mi je drago radi tebe... zelim ti puno srece i najlijepsu trudnocu.
Svima
Sortiraj odgovore
Najstariji