Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    22. Ožujak 2015. 09:17

Sara čestitam, želim ti urednu trudnoću 😊 
    Stella kako si? 
    AlmS ima li kakvih simptoma? 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

sara12
    22. Ožujak 2015. 09:23

Hvalaaa, zelim svim curama sto prije velikiiiiiiii plusic ili dvije crticeee svejedno ! Navijam za sve vas !
    Bice to kad se najmanje nadate 

sara

StellaMaris
    22. Ožujak 2015. 10:47

Jutro cure moje, baš mi fali kafenisanje s vama, ali nekad jednostavno ne stignem od posla i od ovog dvogodišnjaka koji je trenutno u fazi 'terrible two's'   Al dobro, ne mogu se buniti, barem nemam fiksno radno vrijeme pa stignem skuhati i počistiti ili kad je vani sunce možemo si uvijek dozvoliti šetnju
    Još jednom vam svima zahvaljujem od  što mislite na mene (da svakog ne imenujem posebno)
    Luki i ja si uvijek ponavljam 'mala djeca-mali problemi, velika djeca-veliki problemi' i onda se zamislim što li nas sve čeka, ajjajjaj...ma samo nek budu živi i zdravi a ovo ostalo ćemo nekako rješavati u hodu 
    mama2 žao mi je zbog neg testa, nemam neke riječi koje bi te utješile, osim onih koje i sama sebi kažem: 'ja to mogu, ja to hoću'. Drž se i nadam se da ćeš uskoro dobiti svoju nagradu za zalaganje svih ovih mjeseci 
    Breskvica navijam za plusić u ponedjeljak 
    kookoo i ja sam odlučila ovaj ciklus ne koristiti ništa, neću mjeriti ni bazalnu, samo ću O popratiti trakicama...u biti vidjeti ću što će mi gin reći u petak, ali već znam da će mi dati folacin, eto možda jedino njega budem uzimala radi B vitamina koji nosi u sebi, a koji je nama trudilicama itekako potreban
    dulcinela ne mogu reći da se nisam nadala ali tjedan dana ranije sam već znala da će doći M i tu sam se već bila razočarala. Sad skupa idemo u nove pobjede 
    pepita ima li novosti? Jeli stigla M? jesu li se ponavljali bolovi? Pretpostavljam da danas nisi u vrtu, nedjelja je a i nije neko vrijeme 
    Babygirl ja sam ok, bit ću i bolje. Tebi još malo...nadam se da je ovaj tjedan vaš!  Imaš li kakvih simptoma?
    AlmS jeli se vratio mužić s terena ili si još sama? kakobi voljela da se za koji dan dogodi vaš trenutak! Ništa me ne bi više razveselilo od tvog pozitivnog testa  

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    22. Ožujak 2015. 11:20

dulcinela hvala  
    Breskvica  bila sam u 1mj. zato jer mi je ciklus tada bio 63 dana, i tada mi je otkrio policistične jajnike i sada naravno opet imam dugačak ciklus, ali uskoro će i on završiti..
    LuKi da tako mi je i inače pred M, zato i jesam happy hehe
    Stella M nije još stigla ima vremena jer me dva tjedna sise prije M počnu boljeti, predmenstrualni bolovi su sve više tu, sise i dalje bole naravno, sve sjeda na svoje mjesto i tijelo se priprema za dolazak M  nema vrta nedjeljom naravno, ma ni da je sunčano  dan je baš bljak tako da ću danas samo odmarati
    hehe ima i frendica maloga od dvije godine i svaki put kad dođem kod nje ona kaže ja ne znam kako je tvoja mama uspjela sa vas toliko hahah mali je pravi vragolan, ma obožavam ga 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    22. Ožujak 2015. 11:52

e da i MalaKoza s tim kapima si trebala početi odmah prvi dan ciklusa, sve što je prirodno treba dulje da počne djelovati, tako da ako ste se pazili kao što kažeš, onda ne znam, možda je do tableta, jer većini se ciklusi vrate na staro neredovito stanje, bar je tako onima koje ja znam..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

NMareN
    22. Ožujak 2015. 12:51

Samo da vas pozdravim i kazem da drzim palceve svima koji ne ocekuju M a cekaju plusic .
    Sara iskrene cestitke, zelim ti da sve bude u najboljem redu 

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.