Cure skužila sam da imam intenzivne bolove u području trbuha kao da ću dobiti tijekom orgazma, to znači da je M i bliže nego što mislim
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, nisam čitala redovito u zadnje vrijeme, jesi bila kod ginekologa zbog kašnjenja? Zna li se uzrok?
Breskvice, citam tvoj post na prethodnoj stranici i kao da sam ga ja pisala - sve je super dok ne udjem u tjedan prije M, onda pocinje ocitavanje simptoma i izludim se sva. Malo sam se skulirala ( valjda) nakon "dijagnoze", sad jos za par dana da docekam nalaz pape, nadam se da ce po tom pitanju biti sve ok. O bi mi trebala biti u ned/pon, ali jucer me poceo boliti, zatezati ili sto vec, lijevi jajnik. Nisam uocila bjelanjak sluz, ali da imam sluzi- imam je brdo. Nadam se da nema nikakve upale, tj ako je ima, valjda bi je gin vidio na pregledu. Najbitnije - ne pece nista, ne svrbi, znaci dobro je :)
Sto se tice moje maternice, odlucila sam nista po tom pitanju ne raditi, svega sam se nacitala zadnjih dana, ali i uvjerila u rijetkost te pojave. Cak sam procitala da ne smeta samom zatrudnjivanju, dok mi je moj gin rekao da ga ipak otezava.
A da ne zaboravim: Alms, jedva cekam tvoj test, tako su me obradovali tvoji postovi o povisenoj temperaturi
Stella, nemoj se brinuti, sad s nama ostalima u novo odbrojavanje.
Mama2, ne znam jesi li napisala vec, pa bi te svejedno pitala: koji je plan? Pregled ili cekas i dalje nakon testa. Da, 15 ciklusa je puno, ali ja sam sigurna da cemo sve redom uspjeti.
Dakle, ne stedite veceras muzeve/decke/partnere :)
Zaboravila dodati: ovaj ciklus apsolutno, ali bas apsolutno nista ne koristim. Ni cajeve, ni tinkture, ni tablete. Pa cemo vidjeti tko ce prije popustit :)
Kao i kod Dulcinele, zadnja 2 ciklusa imala sam stvarno dosta ugrusaka, a kako sam najcesce u tom periodu koristila konopljiku, to pripisujem njoj, uz to mi se i curenje produljilo, tako da sam si rekla da je dosta vise sa tim isprobavanjem.
StellaMaris, dobro ono kazu "Malo dijete mala briga, veliko dijete velika briga" hihi Joj nama je pocetak bio paklen, L je gubio na tezini, mene nakon toga copila depresija, ko ludakinja sam non stop provjeravala ako dise. Ludnica je bila prvih par mjeseci.
Pepita, ne zna tvoja M s kim ima posla Sto se tice boli prilikom orgazma, je li ti tako inace bude pred M?
babygirl, nekako mi je sve prebrzo proletilo. Imam osjecaj kao da se jucer rodio.
mama2, zao mi je sto je test negativan.
14.06.2014. L ♥
kookoo30
plan je nemati pla hahahaha...na pregled necu ici jer sam bila u 2. mj. znam sve sto trebam znati, a na meni je samo da se trudim ;)
Ukoliko ne dobijem u slijedeca 2 tjedna , ponavljam test... a onda odlucujem sto dalje.
Nakon 7 mjeseci truda, dvije crtice . Sve sam isprobala, marulju, vrkutu i na kraju femisanA... Nepuna dva mjeseca kapi u kombinaciju sa vrkutom i to je to. Mislim da je kod mene ta kombinacije zasluzna. Sretno svima, da sto prije ugledate pozitivne testove, ima nesto u ovom proljecu
sara
Sortiraj odgovore
Najstariji