Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    19. Ožujak 2015. 07:13

Tonina opet citam tvoje postove unatrag i ne daju mi mira... jel te sise bole? Imas li kakvih simptoma s obzirom da je moguce da si imala laznu M?

<3 2/2013 <3

baby♡girl
    19. Ožujak 2015. 08:05

Dobro jutro cure 
    KooKoo ne daj se i ne predaj se, samo pozitivno. Ne znam ti puno reći o tome, ali znam da je u životu apsolutno sve moguće, sve što čvrsto želiš ostvarit će se 
    Tonina nadam se da ti je to bila lažna M 
    Stella kakva je tebi bazalna jutros ? 
    cure vrijeme je za selidbu na drugi pdf, previše nas je ovdje, ne mogu sve pohvatati 😆😆 
    svima punoo sreće želim i nadam se da ćemo se sve redom na ljeto žaliti da smo debele i da nam je vruće i da nam grčevi u nogama ne daju mira dok spavamo 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tena9
    19. Ožujak 2015. 08:35

Jutro Ženske! Evo me malo bolje...makar sam bila kod giničke di me sestra nije pustila unutra jer je bilo 5min do pauze...ma za poludit...al znat ću više kad obavim ono s mikroskopom. Nadam se da ste vi ostale ok...vi kaj imate isto neke šokove kao ja...hvala vama ostalima sa svojim iskustvima kaj nas smirujete i svima vama kojima kasni iskreno želim da ne dođe slj.9mj. osim naravno nama koje svoju jedva čekamo kako bismo krenule dalje ;) Eto, pa me vi shvatite! 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

iva8
    19. Ožujak 2015. 08:50

Dobro jutro! Nema me na forumu jedan dan i vec tisucu poruka :D
    Tonina, nista se ne brini za, kako baby♡girl  kaže, ''laznu menstruaciju''. Imala sam i ja to kad sam prvi put ostala trudna, a i test mi je bio negativan, pa sam saznala da sam trudna tek u 8. tjednu, a i znas i sama da to moze biti implantacijsko krvarenje.
    Cekam da nam javis rezultate testa!

StellaMaris
    19. Ožujak 2015. 08:53

BabyGirl imaš pravo, puno nas se skupilo ovdje, ispišemo po 10-tak stranica dnevno. Teško više sve za popamtit. Bazalna jutros porasla za 0,1, iako je i dalje nisko: vrti se od 36,4-36,6 neznam uopće jeli to dovoljno da bi se ostvarila T. Da mi sise nisu pale i da me bole i dalje bila bi sigurna da je to to ali već dva dana sisa ko da ni nema. Neznam što bi mislila. Najvjerojatnije mi je psiha malo pobrkala hormone pa zato M još nema 

Tena drago mi je da si bolje danas

<3 2/2013 <3

NMareN
    19. Ožujak 2015. 08:59

Dobro jutro cure, Tena drago mi je da si bolje, kookoo evo cure su ti dale puno primjera da je sve moguce, vjerujem da ce sve bitu u redu. Tonona navijamo za plusic. StellaMaris daj nam i ti razloga za srecu, mama2 takoder.
    Evo ja sam fizicki dobro, za sada nema grceva, jedva cekam da mi dode M i da se sve unormali vezano uz cikluse, .

Ja to mogu, ja to hoću....

baby♡girl
    19. Ožujak 2015. 09:01

Stella bitno da je porasla. Koliko sam ja shvatila ako treba doći M dolazi do naglog pada temp. A što se tiče sisa, u prvoj trudnoći mi je bol u sisama krenula tek negdje u 7-8 tjednu. I to ona crazy bol, nisam dala mužu da mi se približi koliko me boljelo. A i ja ne mogu baš biti mjerodavna za bolove pred M, mene sise ne bole. Osim ako mi se mala nalakti na sisu 😂😂😂 i što se tiče temp, ja svoju ne mjerim, ali općenito sam hladnokrvna, vampir, tako da bi meni temp 36, 6 značila da sam već na pragu bolesti :D daj malo pozitive, nekako mi se čini da nam se ti i AlmS selite 😉😉😘😘💜💜💜

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

almS
    19. Ožujak 2015. 11:21

Jutro cure, kako ste mi danas sve redom?
    Babygirl, ja mislim da ti i ja (ne) ocekujemo M u isto vrijeme (sljedece sedmice) pa da vidim imas li ti kakvih simptoma? 
    Ja nikakvih,  samo sto lošije spavam! A da, bazalna mi je u odnosu na jucer porasla za 0,3° ali s obzirom da mi po najduzem ciklusu M treba doci u sljedeci cetvrtak ima vremena da padne :)
    ja se preventivno ne nadam, manje boli kada se razocaram 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

baby♡girl
    19. Ožujak 2015. 11:32

AlmS tako je, i meni po najdužem ciklusu ne treba doći u četvrtak. Grčevi lagani sinoć pred spavanje. A i onaj osjećaj prehlade i dalje traje, iako se ne nadam baš previše. Imam neki osjećaj da nismo uspjeli ovaj mjesec.
    Temperatura ti sve govori i iz sveg srca navijam za tvoju bebicu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.