Tonina opet citam tvoje postove unatrag i ne daju mi mira... jel te sise bole? Imas li kakvih simptoma s obzirom da je moguce da si imala laznu M?
<3 2/2013 <3
Dobro jutro cure
KooKoo ne daj se i ne predaj se, samo pozitivno. Ne znam ti puno reći o tome, ali znam da je u životu apsolutno sve moguće, sve što čvrsto želiš ostvarit će se
Tonina nadam se da ti je to bila lažna M
Stella kakva je tebi bazalna jutros ?
cure vrijeme je za selidbu na drugi pdf, previše nas je ovdje, ne mogu sve pohvatati 😆😆
svima punoo sreće želim i nadam se da ćemo se sve redom na ljeto žaliti da smo debele i da nam je vruće i da nam grčevi u nogama ne daju mira dok spavamo
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro Ženske! Evo me malo bolje...makar sam bila kod giničke di me sestra nije pustila unutra jer je bilo 5min do pauze...ma za poludit...al znat ću više kad obavim ono s mikroskopom. Nadam se da ste vi ostale ok...vi kaj imate isto neke šokove kao ja...hvala vama ostalima sa svojim iskustvima kaj nas smirujete i svima vama kojima kasni iskreno želim da ne dođe slj.9mj. osim naravno nama koje svoju jedva čekamo kako bismo krenule dalje ;) Eto, pa me vi shvatite!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Dobro jutro! Nema me na forumu jedan dan i vec tisucu poruka :D
Tonina, nista se ne brini za, kako baby♡girl kaže, ''laznu menstruaciju''. Imala sam i ja to kad sam prvi put ostala trudna, a i test mi je bio negativan, pa sam saznala da sam trudna tek u 8. tjednu, a i znas i sama da to moze biti implantacijsko krvarenje.
Cekam da nam javis rezultate testa!
BabyGirl imaš pravo, puno nas se skupilo ovdje, ispišemo po 10-tak stranica dnevno. Teško više sve za popamtit. Bazalna jutros porasla za 0,1, iako je i dalje nisko: vrti se od 36,4-36,6 neznam uopće jeli to dovoljno da bi se ostvarila T. Da mi sise nisu pale i da me bole i dalje bila bi sigurna da je to to ali već dva dana sisa ko da ni nema. Neznam što bi mislila. Najvjerojatnije mi je psiha malo pobrkala hormone pa zato M još nema
Tena drago mi je da si bolje danas
<3 2/2013 <3
Dobro jutro cure, Tena drago mi je da si bolje, kookoo evo cure su ti dale puno primjera da je sve moguce, vjerujem da ce sve bitu u redu. Tonona navijamo za plusic. StellaMaris daj nam i ti razloga za srecu, mama2 takoder.
Evo ja sam fizicki dobro, za sada nema grceva, jedva cekam da mi dode M i da se sve unormali vezano uz cikluse, .
Ja to mogu, ja to hoću....
Stella bitno da je porasla. Koliko sam ja shvatila ako treba doći M dolazi do naglog pada temp. A što se tiče sisa, u prvoj trudnoći mi je bol u sisama krenula tek negdje u 7-8 tjednu. I to ona crazy bol, nisam dala mužu da mi se približi koliko me boljelo. A i ja ne mogu baš biti mjerodavna za bolove pred M, mene sise ne bole. Osim ako mi se mala nalakti na sisu 😂😂😂 i što se tiče temp, ja svoju ne mjerim, ali općenito sam hladnokrvna, vampir, tako da bi meni temp 36, 6 značila da sam već na pragu bolesti :D daj malo pozitive, nekako mi se čini da nam se ti i AlmS selite 😉😉😘😘💜💜💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro cure, kako ste mi danas sve redom?
Babygirl, ja mislim da ti i ja (ne) ocekujemo M u isto vrijeme (sljedece sedmice) pa da vidim imas li ti kakvih simptoma?
Ja nikakvih, samo sto lošije spavam! A da, bazalna mi je u odnosu na jucer porasla za 0,3° ali s obzirom da mi po najduzem ciklusu M treba doci u sljedeci cetvrtak ima vremena da padne :)
ja se preventivno ne nadam, manje boli kada se razocaram
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS tako je, i meni po najdužem ciklusu ne treba doći u četvrtak. Grčevi lagani sinoć pred spavanje. A i onaj osjećaj prehlade i dalje traje, iako se ne nadam baš previše. Imam neki osjećaj da nismo uspjeli ovaj mjesec.
Temperatura ti sve govori i iz sveg srca navijam za tvoju bebicu
Sortiraj odgovore
Najstariji