StellaMaris, draga zao mi je zbog glupace od M sto dolazi :( Nek nadolazeci ciklus otjera M na minimalno 9 mjeseci
almS, draga, kako si mi ti, nadam se da je ovaj tvoj ciklus sav cudan zbog T, navijam :))
Tena, bas sam privirila na tvoj blog, prekrasno pises.
babygirl, draga, kako si mi ti, malena jos pikira zvake po podu?
Pepita, nadam se da je tvoja M napokon stigla
dillb, cestitam od
Trudilice, pusa velika svima
14.06.2014. L ♥
Vicky jel bi nam mogla tu tablicu skenirat i nekak poslat?
Vjerujem da nas ima jos kojima bi dobro dosla.
Ivan ili Eva, tocno to! Zato smo se mi dogovorili da pocinjemo pokusavat na godisnjem :D
Cure, a kak se vasi buduci tate ''trude'' napravit bebu?
Jel uzimaju oni kakve vitamine, bave se nekim aktivnostima, jesu prestali pusit, pit itd?
Ajde vicky fotkaj mi :)
Ivan ili Eva, a koje tablete pije?
Uopce ne znam sta muskarcima pomaze, a moj muz se odbija odrec pusenja i alkohola (koji ne pije puno ni cesto, al je zato strastveni pusac).. vjerujem da bi uzimao neke vitamincice ili jeo neke vrste hrane da nam pomogne, ali ne znamo sto -.-
prosli put smo uspjeli zatrudnit, ali trebalo nam je godinu dana i znam da je to normalno, ali ja bi to ovaj put ipak malo ubrzala ak se moze :D
Luki, ja sam dobro, hvala ti sto brines. Imam neke grceve vec danima i temp mi je porasla. Jucer sam nakon trcanja vidjela kapljicu krvi na gacicama i nakon toga nista vise. Ne pridodajem nikak znacaj nicemu, imam jos 7dana do M, tako da pokusavam da se ne opterecujem niti da mislim sta bi bilo kad bi bilo. Danas sam jako emotivna, ne znam koji mi je vrag.
Sto se tice pitanja vezanog za nase jace polovine moj muz je prestao pusiti, reducirali smo alkohol oboje, mada ponekad kada izadjemo dozvolimo si casu dobrog vina ili nesto slicno i on pije MACU. Trenutno radi vise stvari od mene.. :) i da, oboje trcimo, ali to nije nists novo.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
LuKi evo dobro sam, a moja princeza od Monaca još bolje ♡ svaki dan me iznenađuje koliko je bistra i pametna, mislim na mene je naravno :P drago mi je da me sve razumije, kad ju pitam da li gladna, žedna, da li želi nešto, što kuži kad joj kažem obuci hlače, pa zna da hlače idu na noge, majca na ruke (završi samo na glavi zasad). Nismo ju nikad na ništa poticali, ali joj od rođenja pričam sve pravilno izgovoreno i što god da radimo, objasnim što i zašto radim. Malo se hvalim, aliii moram, to je moj smisao života 😆 a da je bilo muško bio bi Luka, tako da mi je tvoj mali bumbar preeeedivan jako jako
Lagano su me počela boliti leđa, donji dio, to mi je čudno. Za 7 dana bi trebala dobiti.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Iva8 jesi dobila poruku??? Mob me ovaj zaje… pa nezz jel poslano ili nije
vicky, poruku nisam, al zahtjev jesam. potvrden :)
e i, mozda ce zvucat glupo, ali kako i sa kakvim toplomjerom se mjeri ta temperatura...
citala sam svasta, neki kazu da obavezno mora bit toplomjer na zivu i da se mora mjerit u ustima pa mi nis nije jasno
Sortiraj odgovore
Najstariji