Pozdrav cure...
trudnicama čestitam da urednim trudnoćama
čekalicama držim fige i na nogama da se pridruže gore navedenim
Stella žao mi je što je M ipak došla, ali ne daj se imaš srećicu koja te zasad uveseljava to je najbitnije doći će braco ili seka brzo
mama2 šta ima kod tebe?
tonina nadammmmm se daa je ipak bila lažna gadura koja je došla da te zbuni, i da zapravo imaš maalu bebu u buši
Luki ma nema M, sise me bole sve jače,leđa, eto i trbuh napokon pokazuje signale, tako da do 28. bih trebala dobiti (jer me sise znaju i po dva tjedna prije počet boljet hehe)
almS i ostale moje dame
Ja sam vam krepana od umora i iscrpljenosti,previše fizikčkih aktivnosti zadnja dva dana, od jutra dok ne počne padat mrak radimo na zemlji
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav trudilice
Ja jos sutra imam odraditi 7-mi dan menge koja je kasnila 32 dana i napravila od mene ludacu koja je pomislila da je trudna po prvi put u zivotu.
Poslije sutra se bacamo na posao svaki dan ciklusa pa cemo vidjeti kako ce to zavrsiti
Svim novim trudnicama cestitam, a nama trudilicama saljem baby dust
Pepita
Curke koje cekate da ne dobijete drzim fige da ni ne dode i da ugledate plusice.
Pepita...tebi se stvarno nadam da ce ti stici napokon m!!
Curama koje su dobile Plus zelim urednu i lijepu trudnocu i da uzivate u svakom trenutku..
A ja.. Eto kupila test i pripremam se za lagano razocarenje ujutro jer sam skepticna bez obzira na sve lude simptome..
Iako je jako cudno da me tako bolucka oko jajnika tako brzo nakon M i ta kicma sta me razvaljuje i sve to.
Ipak kupila test da se rijesim dileme i nekako se spremam na to da mi dr u ponedjeljak kaze da imam neku upalu ili nesto slicno.
Pusa svima
Jutro svima da se prijavim sa jednim velikim minusom na testu,naravno.
Nisam nista drugo ni ocekivala ali sam barem rijesila dvojbe lazne m.
Eto.. Nije bila lazna.
Sad u nove pobjede.
Pusa i lijep dan svima
curke sretan vam prvi dan proljeca, neka nam donese nešto lijepo. Puno zagrljaja Teni, Pepiti,Steli,mama2,babygirl,ma svima curke da dalje ne nabrajam.
Danas očekujem nalaz bete,poželite mi srecu, ako je koja zaboravila nama nazalost treba padati.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji