Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare117
    19. Ožujak 2015. 13:28

pozdrav

nisam dugo pisala jer nemam o čemu
    pratim vas svaki dan , baš je lijepo vidjeti toliku pozitivu na stranici
    čestitam svim curama koje su uspjele i držim fige one koje su u iščekivanju i koje pokušavaju. prestala sam se nadat da će uspjeti samo od sebe nego jednostavno uz tablete makar i u njih bas nisam uvjerena , do prije par mjeseci sam bila uvjerena da je lako zatrudniti a sad tek vidim koliko zna biti komplicirano  valjda će doći taj dan kad ću i ja vidjeti + i znati kakvi su simptomi trudnoće.
    ja  trenutno čekam m da dođe pa da počnem piti klomofen 5 dc pa dalje s terapijama i pregledima a do tad pratim vas i dalje

Ivan ili Eva <3
    19. Ožujak 2015. 15:17

Drage moje, evo ja javljam da sam jučer dobila. Taman je kasnila dva dana da se poigra mojom psihom, kad sam već obečala sebi da se neću previše nadati i živcirati. Mogla je jednostavno doći na vrijeme ako već mora i bilo bi mi puno lakše. Ali zašto se nebi moje tijelo igralo mojim osjećajima ako već može? :( Pa sam odlučila zainatiti se, posvetiti poslu i sebi (drugi tjedan otvaram firmu). I dalje ćemo se truditi, ali mislim da nema više smisla stavljati sve ostalo na čekanje i samo misliti na ovo. Nije zdravo. Ne znam dal me itko razumije o čemu pričam i dal ste kad prolazile kroz isto, al pokušat ću s onom tehnikom o kojoj svi govore, a dosad mi je išla na živce: "taman kad sam prestala misliti na to, onda se desilo". Iako mi se čini malo ko da lažem samoj sebi jer ja skoro nikada ne prestajem misliti na to... :( Hvala vam što se "odslušale" moje jadikovke (frustracije), nadam se da ste mi vi bar malo bolje. Šaljem puse i želim plusiće svima! :)

Ivan ili Eva <3

• viky96
    19. Ožujak 2015. 15:19

cure cestitam vam na bebicama!!!! 

Ja sam danas bila kod svog ginica i nije mi rekao nista sto neznam...napravila papa test...uzv mi nije radio iako sam htjela da vidim kakvo je stanje sa mojim jajnicima....dao mi je kao nekakvu tablicu da u nju upisujem temperaturu.. I naravno duphastone....moram ih piti od 16 do 26 dana ciklusa i kao trebala bi zatrudnijeti.lijepo je on to isplanirao pa sad sta bude..

Svima trudilicama puno sreceee 😘🙌

• mama@
    19. Ožujak 2015. 15:49

Dillb, Maja777
    Cestitke jos jednom.
    Super sto vam je objema sve uredu s trudnocama, bas mi je drago. Samo da se tako i nastavi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.