Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    19. Ožujak 2015. 13:09

hvala cure!!!! 

• Mare117
    19. Ožujak 2015. 13:28

pozdrav

nisam dugo pisala jer nemam o čemu
    pratim vas svaki dan , baš je lijepo vidjeti toliku pozitivu na stranici
    čestitam svim curama koje su uspjele i držim fige one koje su u iščekivanju i koje pokušavaju. prestala sam se nadat da će uspjeti samo od sebe nego jednostavno uz tablete makar i u njih bas nisam uvjerena , do prije par mjeseci sam bila uvjerena da je lako zatrudniti a sad tek vidim koliko zna biti komplicirano  valjda će doći taj dan kad ću i ja vidjeti + i znati kakvi su simptomi trudnoće.
    ja  trenutno čekam m da dođe pa da počnem piti klomofen 5 dc pa dalje s terapijama i pregledima a do tad pratim vas i dalje

Ivan ili Eva <3
    19. Ožujak 2015. 15:19

U istoj smo kaši. Držim fige da se uhvati!! :)

Ivan ili Eva <3

Ivan ili Eva <3
    19. Ožujak 2015. 15:17

Drage moje, evo ja javljam da sam jučer dobila. Taman je kasnila dva dana da se poigra mojom psihom, kad sam već obečala sebi da se neću previše nadati i živcirati. Mogla je jednostavno doći na vrijeme ako već mora i bilo bi mi puno lakše. Ali zašto se nebi moje tijelo igralo mojim osjećajima ako već može? :( Pa sam odlučila zainatiti se, posvetiti poslu i sebi (drugi tjedan otvaram firmu). I dalje ćemo se truditi, ali mislim da nema više smisla stavljati sve ostalo na čekanje i samo misliti na ovo. Nije zdravo. Ne znam dal me itko razumije o čemu pričam i dal ste kad prolazile kroz isto, al pokušat ću s onom tehnikom o kojoj svi govore, a dosad mi je išla na živce: "taman kad sam prestala misliti na to, onda se desilo". Iako mi se čini malo ko da lažem samoj sebi jer ja skoro nikada ne prestajem misliti na to... :( Hvala vam što se "odslušale" moje jadikovke (frustracije), nadam se da ste mi vi bar malo bolje. Šaljem puse i želim plusiće svima! :)

Tena9
    19. Ožujak 2015. 15:21

Ivan ili Eva <3

Drage moje, evo ja javljam da sam jučer dobila. Taman je kasnila dva dana da se poigra mojom psihom, kad sam već obečala sebi da se neću previše nadati i živcirati. Mogla je jednostavno doći na vrijeme ako već mora i bilo bi mi puno lakše. Ali zašto se nebi moje tijelo igralo mojim osjećajima ako već može? :( Pa sam odlučila zainatiti se, posvetiti poslu i sebi (drugi tjedan otvaram firmu). I dalje ćemo se truditi, ali mislim da nema više smisla stavljati sve ostalo na čekanje i samo misliti na ovo. Nije zdravo. Ne znam dal me itko razumije o čemu pričam i dal ste kad prolazile kroz isto, al pokušat ću s onom tehnikom o kojoj svi govore, a dosad mi je išla na živce: &quot;taman kad sam prestala misliti na to, onda se desilo&quot;. Iako mi se čini malo ko da lažem samoj sebi jer ja skoro nikada ne prestajem misliti na to… :( Hvala vam što se &quot;odslušale&quot; moje jadikovke (frustracije), nadam se da ste mi vi bar malo bolje. Šaljem puse i želim plusiće svima! :)

Razumiiijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

dalia03
    20. Ožujak 2015. 10:21

Ivan ili Eva <3

Drage moje, evo ja javljam da sam jučer dobila. Taman je kasnila dva dana da se poigra mojom psihom, kad sam već obečala sebi da se neću previše nadati i živcirati. Mogla je jednostavno doći na vrijeme ako već mora i bilo bi mi puno lakše. Ali zašto se nebi moje tijelo igralo mojim osjećajima ako već može? :( Pa sam odlučila zainatiti se, posvetiti poslu i sebi (drugi tjedan otvaram firmu). I dalje ćemo se truditi, ali mislim da nema više smisla stavljati sve ostalo na čekanje i samo misliti na ovo. Nije zdravo. Ne znam dal me itko razumije o čemu pričam i dal ste kad prolazile kroz isto, al pokušat ću s onom tehnikom o kojoj svi govore, a dosad mi je išla na živce: &quot;taman kad sam prestala misliti na to, onda se desilo&quot;. Iako mi se čini malo ko da lažem samoj sebi jer ja skoro nikada ne prestajem misliti na to… :( Hvala vam što se &quot;odslušale&quot; moje jadikovke (frustracije), nadam se da ste mi vi bar malo bolje. Šaljem puse i želim plusiće svima! :)

Draga ivan ili eva,evo da te malo utješim,prolazila sam isto to,punih godinu dana.Samo mi je to bilo u glavi,samo sam o tome razmisljala,niti jedan mjesec se nisam mogla opustiti i staviti to na stranu...Sve drugo mi je bilo manje važno...Svaki mj.suze kad dode M,ako je kasnila samo i jedan dan odmah trk u apoteku po test,i naravno uvijek razočaranje...To mi je bilo najtežih godinu dana...i onda jedan mj.je kasnila dan,pa dva,pa tri.kad je kasnila peti dan uhvatila me takva nervoza,uzbuđenje,jednostavno ne mogu opisat...poslala sam dragog u apoteku jel nisam bila sposobna sama otić...Iduće jutro,subota,18.1.2014.u 6 ujutro popiškila se na test...tih šest dana,i tih par min.dok se očitavao test bili su mi najduži u životu...pokazao se plusić,veliki plavi plusić....sjećam se da sam plakala ko malo dijete,nisam mogla vjerovati da smo nakon godinu dana napokon uspjeli....i evo danas imam srećicu od 5.5 mj.    draga od srca se nadam da ces uskoro i ti vidjeti svoj plusić

Ivan ili Eva <3

• viky96
    19. Ožujak 2015. 15:19

cure cestitam vam na bebicama!!!! 

Ja sam danas bila kod svog ginica i nije mi rekao nista sto neznam...napravila papa test...uzv mi nije radio iako sam htjela da vidim kakvo je stanje sa mojim jajnicima....dao mi je kao nekakvu tablicu da u nju upisujem temperaturu.. I naravno duphastone....moram ih piti od 16 do 26 dana ciklusa i kao trebala bi zatrudnijeti.lijepo je on to isplanirao pa sad sta bude..

Svima trudilicama puno sreceee 😘🙌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI