Bok cure
mene nije bilo par dana i toliko toga ispisano da sam jedva pohvatala.
Pepita držim fige da ti što prije stigne M..stvarno dugo to već traje.i slažem se s curama da bi možda ipak trebala otići kod doktora, čisto informativno da te pregleda , za nedaj bože, da znaš na čemu si.
Tena jedna moja kolegica je iznijela dvije trudnoće sa hpv-om, pa čak se između dvije trudnoće nije puno niti kontrolirala (čitaj-nikako) pa je ipak sve u redu bilo.Mislim da se ne može prenijeti na bebu i da si po tom pitanju bez brige. neka me netko ispravi ako sam u krivu.
kikica91 čestitam na trudnoći.
i svima ostalim plusiće i sve drugo što si želite.
Ja,nakon one svoje čudnovate trodnevne M,totalno nespecifične za mene..odlučila sam "baciti" kalendar i ravnanje po njemu jer izgleda da mi je do sad po njemu sve predviđano krivo, dakle nema smisla pratiti plodne dane po njemu.
Dragi i ja se opasno uhvatili posla od kad je M stala..znači svaki dan. to nam je ovomjesečna odluka.
Nema dana bez seksa i za sada uspjevamo .
Ustvari sam mislila da će nam to možda biti optrećenje,ali ispalo je zabavno pronalaziti vrijeme i priliku za malo hopa cupa svaki dan.
Pa smo tako sada vrijedni svaki dan, "na slijepo"pa nam se možda posreći.
Nekako me i čudi što mi je odmah poslije M osjećaj vlažnosti pojačan kao u plodne dane i što sam uopće toliko raspoložena svaki dan za "posao".
no dobro je.Dragi se ne buni.
Čekam ipak 23.3., tad idem na uzv da vidimo kaj ima novoga kod mene. i kaj će reci doktor.
Malo me već tih 5 mjeseci bez uspjeha deprimira..nemojte me krivo shvatiti, znam da vas ima koje godinama pokušavate..No ponavljam, prvo se dogodilo odmah, iz prvog pokušaja i sve ove godine sam bila uvjerena kako ću i sljedeći put isto tako uspjeti, jer sam plodna ko njiva, kad ono...
Nadam se da će ovaj mjesec ipak biti dobitan kako za mene tako i za sve vas koje pokušavate i trudite se.
Oh da, skoro sam zaboravila..vec par noći sanjam da sam trudna.
Eto ako ništa...barem tada imam ono čemu čeznem.
Pusa svima
Evo me. Prvo: ovaj moj gin, to je prvi i nadam se zadnji gin kod kojeg idem, dakle, stvarno ga nemam razloga mijenjati. Da, privatno, ali covjek je stvarno na mjestu.
Znaci imala sam: pregled, PAPA, UZV, bris na klamidiju (jer nikad nisam radila prije, pa da vidimo).
Prvi UZV u zivotu, a imala sam sto i vidjeti.
Prepisujem vam dijagnozu: E. portionis - to je izgleda isto sto i kod Luki. Nije mi uopce gin to spomenuo, sad sam malo proguglala, navodno je normalno to, samo sto moze dovesti do cescih gljivicnih upala i slicnog. Ali ponavljam, gin mi je rekao da sve super izgleda, tako da ovaj e portionis zanemarujem.
Dalje : uterus subseptus; RV uteri
Na stolu dok sam lezala, kaze mi on: ovdje vidimo dva roga maternice. Ja vicem jeli to znaci da je dvoroga?! Kaze mi ne, nego da je pregradjena. Sve u svemu, pregradjena maternica smanjuje mogucnost zaceca, plus sto izaziva jako cesto spontane. Citala isto tako sada da se ta pregrada moze operativno ukloniti, mada mi gin nije ni to spominjao.
RV uteri znaci zavaljena maternica, to sam znala da imam, a koliko sam se vec nacitala o zenskom reproduktivnom zdravlju, znam da to nije nikakav problem.
Dobiti cu nalaz Papa testa za tjedan dana na mail :) i ako ispadne da nesto nije u redu, napisati ce mi sto dalje. Tuzna sam i jadna jer imam glupu maternicu. Ne znam sto bi vam drugo napisala.
Eto, sad idem meditirati, a to kod mene znaci: ne misliti na nista, zabaviti se s necim, jer sam se na spomen pregradjene, septirane ili kakve vec maternice skoro rasplakala na tom UZV.
Tuzna sam i jadna jer imam glupu maternicu.
Iako si svasta nabrojala sa svog uzv-a, ova recenica mi je bila tolko simpaticna i tako me nasmijala.
Ima zena sa sto problema i prepreka koje su i nakon sto su im cak i doktori rekli da prirodnim putem nece nikada zatrudnijeti prkosile pravilima i ipak uspjele potpuno prirodno.. Znam ih nekoliko. A ako ti doktor nije na nista posebno skrenuo paznju,mozda nemas niti razloga za posebnu brigu.
Ipak se ti opustaj,meditiraj i cini sto got je potrebno da negativne misli potjeras sto dalje od sebe.
Evo me. Prvo: ovaj moj gin, to je prvi i nadam se zadnji gin kod kojeg idem, dakle, stvarno ga nemam razloga mijenjati. Da, privatno, ali covjek je stvarno na mjestu.
Znaci imala sam: pregled, PAPA, UZV, bris na klamidiju (jer nikad nisam radila prije, pa da vidimo).
Prvi UZV u zivotu, a imala sam sto i vidjeti.
Prepisujem vam dijagnozu: E. portionis - to je izgleda isto sto i kod Luki. Nije mi uopce gin to spomenuo, sad sam malo proguglala, navodno je normalno to, samo sto moze dovesti do cescih gljivicnih upala i slicnog. Ali ponavljam, gin mi je rekao da sve super izgleda, tako da ovaj e portionis zanemarujem.
Dalje : uterus subseptus; RV uteri
Na stolu dok sam lezala, kaze mi on: ovdje vidimo dva roga maternice. Ja vicem jeli to znaci da je dvoroga?! Kaze mi ne, nego da je pregradjena. Sve u svemu, pregradjena maternica smanjuje mogucnost zaceca, plus sto izaziva jako cesto spontane. Citala isto tako sada da se ta pregrada moze operativno ukloniti, mada mi gin nije ni to spominjao.
RV uteri znaci zavaljena maternica, to sam znala da imam, a koliko sam se vec nacitala o zenskom reproduktivnom zdravlju, znam da to nije nikakav problem.
Dobiti cu nalaz Papa testa za tjedan dana na mail :) i ako ispadne da nesto nije u redu, napisati ce mi sto dalje. Tuzna sam i jadna jer imam glupu maternicu. Ne znam sto bi vam drugo napisala.
Eto, sad idem meditirati, a to kod mene znaci: ne misliti na nista, zabaviti se s necim, jer sam se na spomen pregradjene, septirane ili kakve vec maternice skoro rasplakala na tom UZV.
Jooj :( Ja se iskreno nadamda ti ne ce radit ta maternica probleme sa zacecem I iznosenjem trudnoce....Meni su ti rekli da ne cu moci prirodno ostati trudna, vise doktora. Imam ama bas skoro sve probleme koji uzrokuju spontani. Ostala sam prirodno trudna, iznjela sam trudnocu do kraja, je da je stresno bilo ajme majko, ali, cuda su moguca, drzi se I samo pozitivno. Nama nitko nije znao da radimo na bebici, ni doktori ni obitelj. Samo muz I ja. Neoptereceno, rekli smo si kad bude biti ce. Bilo je situacija kada sam mislila za sebe da sam totalni promasaj od zene I da sam kriva sto ne ide, ljuta, ogorcena, pa se ponadam uspjelo je, svi su simptomi tu, kad ono bolest u pitanju...Cuda postoje I sve je moguce. Zelim ti to cudo da ti se ostvari I pobijedi tu ruznu prognozu lijecnicku

14.06.2014. L ♥
Cure evo mene, prvo čestitam kikica91 na trudnoći i držim fige da se beta lijepo dupla napokon jedna trudnoća, baš za podizanje raspoloženja.
Vidim cure da vas dosta ima problema sa zdravljem, želim vam da budete jake i pobjedite sve bolesti koje su vas snašle
Kookoo mojoj kumi je doktor rekao da ima pregrađenu, i zavaljenu maternicu (i ja ju imam), i svaki doktor je lupao svoje mišljenje. Neki kažu da je problem, neki odmahuju rukom. Najbitnije je da moja kuma čeka drugu bebu i da je začela oba puta bez problema.
Ja sam se jutros probudila s odvratnom migrenom, popila odmah dvije tablete i nije ništa popustilo. Zatim mi krenula muka i mantavica, pritisak u glavi, osjećaj užasan cijeli dan, jedva sam pričala, hodat uopće nisam mogla. Tek mi prošlo oko 17h kad sam popila novi paracetamol od 1000mg. Piškila sam jutros jedan internet test koji je naravno negativan. M još nema ali bi mogla svratit noćas ili sutra, u biti sutra ju tek i očekujem
<3 2/2013 <3
A dnas dok sam setala pocelo me nosat… osjecala sam nestabilnost u nogama, nisam bila na njima stabilna…
A dnas dok sam setala pocelo me nosat… osjecala sam nestabilnost u nogama, nisam bila na njima stabilna…
Mozda da sada napravis test?

Vesela
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji