Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    18. Ožujak 2015. 21:52

Cure evo mene, prvo čestitam kikica91 na trudnoći i držim fige da se beta lijepo dupla  napokon jedna trudnoća, baš za podizanje raspoloženja.
    Vidim cure da vas dosta ima problema sa zdravljem, želim vam da budete jake i pobjedite sve bolesti koje su vas snašle  
    Kookoo mojoj kumi je doktor rekao da ima pregrađenu, i zavaljenu maternicu (i ja ju imam), i svaki doktor je lupao svoje mišljenje. Neki kažu da je problem, neki odmahuju rukom. Najbitnije je da moja kuma čeka drugu bebu i da je začela oba puta bez problema.

Ja sam se jutros probudila s odvratnom migrenom, popila odmah dvije tablete i nije ništa popustilo. Zatim mi krenula muka i mantavica, pritisak u glavi, osjećaj užasan cijeli dan, jedva sam pričala, hodat uopće nisam mogla. Tek mi prošlo oko 17h kad sam popila novi paracetamol od 1000mg. Piškila sam jutros jedan internet test koji je naravno negativan. M još nema ali bi mogla svratit noćas ili sutra, u biti sutra ju tek i očekujem

<3 2/2013 <3

• Vesela2
    18. Ožujak 2015. 22:01

Od jucer mi kasni…

Vesela

• Vesela2
    18. Ožujak 2015. 22:05

A i svako malo trcin na wc..

Vesela

• Vesela2
    18. Ožujak 2015. 22:11

A dnas dok sam setala pocelo me nosat… osjecala sam nestabilnost u nogama, nisam bila na njima stabilna…

Vesela

LuKi5
    18. Ožujak 2015. 22:17

StellaMaris drzim fige da se ne pojavi vjestica I da su to one uvodne trudnicke tegobe :) 

Vesela, jesi li I dalje nestabilna, ili ti je to samo danas bilo?

14.06.2014. L ♥

StellaMaris
    18. Ožujak 2015. 22:23

Luki hvala draga. Promijenila si sliku, malecni je predivan, u biti vec je pravi decko 
    Vesela mozda te tlak zeza, proljece je pa je to normalno, a ako ti kasni napravi test sutra s prvim jutarnjim urinom. Sretno

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.