Cure evo mene, prvo čestitam kikica91 na trudnoći i držim fige da se beta lijepo dupla napokon jedna trudnoća, baš za podizanje raspoloženja.
Vidim cure da vas dosta ima problema sa zdravljem, želim vam da budete jake i pobjedite sve bolesti koje su vas snašle
Kookoo mojoj kumi je doktor rekao da ima pregrađenu, i zavaljenu maternicu (i ja ju imam), i svaki doktor je lupao svoje mišljenje. Neki kažu da je problem, neki odmahuju rukom. Najbitnije je da moja kuma čeka drugu bebu i da je začela oba puta bez problema.
Ja sam se jutros probudila s odvratnom migrenom, popila odmah dvije tablete i nije ništa popustilo. Zatim mi krenula muka i mantavica, pritisak u glavi, osjećaj užasan cijeli dan, jedva sam pričala, hodat uopće nisam mogla. Tek mi prošlo oko 17h kad sam popila novi paracetamol od 1000mg. Piškila sam jutros jedan internet test koji je naravno negativan. M još nema ali bi mogla svratit noćas ili sutra, u biti sutra ju tek i očekujem
<3 2/2013 <3
A dnas dok sam setala pocelo me nosat… osjecala sam nestabilnost u nogama, nisam bila na njima stabilna…
Vesela
StellaMaris drzim fige da se ne pojavi vjestica I da su to one uvodne trudnicke tegobe :)
Vesela, jesi li I dalje nestabilna, ili ti je to samo danas bilo?
14.06.2014. L ♥
Luki hvala draga. Promijenila si sliku, malecni je predivan, u biti vec je pravi decko
Vesela mozda te tlak zeza, proljece je pa je to normalno, a ako ti kasni napravi test sutra s prvim jutarnjim urinom. Sretno
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji