Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tonina28
    19. Ožujak 2015. 00:47

I da, osim na dan kad sam ono prokrvarila temp mi je pala na 36,6. Danas mjerila bez veze..37,3.
    Bas cudno.

mama@
    19. Ožujak 2015. 15:39

tonina28

I da, osim na dan kad sam ono prokrvarila temp mi je pala na 36,6. Danas mjerila bez veze..37,3.
    Bas cudno.

Mozda da napravis test ujutro.... nekako mi vuce sve na to 

almS
    19. Ožujak 2015. 00:55

Kookoo, draga moja, nemoj tako razmisljati. Nazalost nekada nemoc prevlada, ali moramo se nastaviti boriti.
    Mogu zamisliti kako se osjecas, ali rijec jalova izbaci iz rjecnika. Samo pomisli da si ostala iz prve trudna taj "defekt" maternice mozda nikad ne bi ni otkrila ili i ako bi to bi bilo kad bi vec trudoca bila u toku. Vidis da ti cure pisu da neke od njih imaju taj problem pa imaju vec jedno dijete (Stella, njena kuma) i sl. Ti se moras naoruzati strpljenjem, pozitivom, voljom za zivotom i zeljom da uskoro budes mama. Kad nesto silno zelimo ne postoji nista na sta nismo spremni, samo da to dobijamo. Tako je i s trudnocom. U mojoj porodici niko nikada nije duze od mjesec "radio" na bebi, mama mi je rodila u 40-oj a vidi mene. Ovaj ciklus koji slijedi ce biti 8. po redu kako pokusavamo. Da se ne lazemo, ima dana kada u glavi prodjem sve najgore scenarije, otugujem, otplacem ali dan kasnije nastavim dalje. Budi hrabra, ja sam tu, kao i sve druge cure, sigurna sam, ukoliko imas potrebu da pricas sa nekim. Saljem ti zagrljaj!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

almS
    19. Ožujak 2015. 00:59

Tonina, jel ti ono imas uskoro pregled kod dr ili sam te zamjenila sa nekim? Ako nemas, uradi test, nemas sta izgubiti, a bit ces mirna. Znam da zvuci suludo ali svi ti simptomi i ta oskudan M koja je trajala samo 2 dana me niakako ne ubjedjuju! :*

tonina28
    19. Ožujak 2015. 01:08

almS

Tonina, jel ti ono imas uskoro pregled kod dr ili sam te zamjenila sa nekim? Ako nemas, uradi test, nemas sta izgubiti, a bit ces mirna. Znam da zvuci suludo ali svi ti simptomi i ta oskudan M koja je trajala samo 2 dana me niakako ne ubjedjuju! :*

Da. Imam uzv na 13dc. Jos par dana. 
    I bila sam potpuno mirna dok me danas nije pocelo boljeti.
    I jos ta temp me totalno izbacila iz takta.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

StellaMaris
    19. Ožujak 2015. 00:59

Kookoo ti nisi jalova niti malo. Ti imas mogucnost zanijeti i moras tako misliti. Ne radi se tu o godinama. Sve je ovo lutrija, mozda zaneses prije nego neko bez fizicke mane maternice. Moras prespavati, sad ti je najgore ali sutra ce biti lakse. Ti si u soku trenutno kao sto je i Tena jer se nalazite u situaciji o kojoj ne znate puno i sto je majgore na nju ne mozete utjecat. Izbaci sve iz sebe i neka nista ne ostane u tebi tako da uzivas u danima koji slijede i pravljenju bebice. Ja bi voljela da ti mogu pomoci na neki bolji nacin, ali mogu ti samo ponudit utjehu. Drz se i poslije kise uvijek dode sunce 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    19. Ožujak 2015. 01:02

Tonina i ja bi da ti ujutro napravis test...mislila sam to i ranije napisati

tonina28
    19. Ožujak 2015. 01:10

StellaMaris

Tonina i ja bi da ti ujutro napravis test…mislila sam to i ranije napisati

I meni to pada napamet,a onda mi je to skroz glupo posto sam kao dobila,iako je bila skroz neka bez veze. A strpiti cu se jos par dana do uzv-a pa cu vidjet kaj ce mi dr reci. 
    Najbolje da je neka upala il nes.

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI