Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    19. Ožujak 2015. 00:59

Tonina, jel ti ono imas uskoro pregled kod dr ili sam te zamjenila sa nekim? Ako nemas, uradi test, nemas sta izgubiti, a bit ces mirna. Znam da zvuci suludo ali svi ti simptomi i ta oskudan M koja je trajala samo 2 dana me niakako ne ubjedjuju! :*

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

StellaMaris
    19. Ožujak 2015. 00:59

Kookoo ti nisi jalova niti malo. Ti imas mogucnost zanijeti i moras tako misliti. Ne radi se tu o godinama. Sve je ovo lutrija, mozda zaneses prije nego neko bez fizicke mane maternice. Moras prespavati, sad ti je najgore ali sutra ce biti lakse. Ti si u soku trenutno kao sto je i Tena jer se nalazite u situaciji o kojoj ne znate puno i sto je majgore na nju ne mozete utjecat. Izbaci sve iz sebe i neka nista ne ostane u tebi tako da uzivas u danima koji slijede i pravljenju bebice. Ja bi voljela da ti mogu pomoci na neki bolji nacin, ali mogu ti samo ponudit utjehu. Drz se i poslije kise uvijek dode sunce 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    19. Ožujak 2015. 01:02

Tonina i ja bi da ti ujutro napravis test...mislila sam to i ranije napisati

<3 2/2013 <3

Arria
    19. Ožujak 2015. 01:30

Teno, ja sam imala cin 3, rutinska operacija ali nisam bila trudna. Ali recimo sestrična mi je trenutno u 26tt i od početka ima cin 2, mora mirovati i redovno kontrolirati da ne bi otišlo dalje. I čim uđe u 36tt ići će na carski pa će joj odmah i to srediti jer sada ne smiju dirati. I ne brini bebi ne može biti ništa. 

StellaMaris
    19. Ožujak 2015. 07:01

Dobro vam ovo rano jutro svima   i zelim vam ugodan dan.
    Kookoo i tena nadam se da ste bolje danas

Na kalendaru mi pise 13dpo i cekam da M krene svaki cas. Test necu radit danas, ako se nista ne dogodi radim ga sutra

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.