Jutro cure, kako ste mi danas sve redom?
Babygirl, ja mislim da ti i ja (ne) ocekujemo M u isto vrijeme (sljedece sedmice) pa da vidim imas li ti kakvih simptoma?
Ja nikakvih, samo sto lošije spavam! A da, bazalna mi je u odnosu na jucer porasla za 0,3° ali s obzirom da mi po najduzem ciklusu M treba doci u sljedeci cetvrtak ima vremena da padne :)
ja se preventivno ne nadam, manje boli kada se razocaram
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS tako je, i meni po najdužem ciklusu ne treba doći u četvrtak. Grčevi lagani sinoć pred spavanje. A i onaj osjećaj prehlade i dalje traje, iako se ne nadam baš previše. Imam neki osjećaj da nismo uspjeli ovaj mjesec.
Temperatura ti sve govori i iz sveg srca navijam za tvoju bebicu
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Prijavljujem da moja M polako ali sigurno kreće. Pratim vas sve i dalje i od sveg srca navijam za plusiće, osobito za moje cure čekalice AlmS, BabyGirl, mama2, pepita, Jelena i druge
Prijavljujem da moja M polako ali sigurno kreće. Pratim vas sve i dalje i od sveg srca navijam za plusiće, osobito za moje cure čekalice AlmS, BabyGirl, mama2, pepita, Jelena i druge
.... nove pobjede.....
snaga uma....
Ajoj draga, a bas sam se nadala da je to to! Ne daj se, uz tebe sam! Glupa M!!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Ako je vec mislila.doci onda i bolje da dode na vrijeme i sto prije nego da zajeb.....
Zajedno u nove pobjede

<3 2/2013 <3
Stella zao mi je, ali mozda ipak odluci ne doci

Ja to mogu, ja to hoću....
kookoo, moja sestrična je zatrudnila i iznijela trudnoću do kraja sa pregrađenom maternicom. rekli su joj da neće uspjeti bez operacije. dok je ona razmišljala bi-ne-bi, ostala trudna.
trudilice, šaljem vam zagrljaje i vibre!!!! sretno svima.
samo da prijavim = jedna beba, srčeko kuca i po uzv smo 7+5.
kookoo, moja sestrična je zatrudnila i iznijela trudnoću do kraja sa pregrađenom maternicom. rekli su joj da neće uspjeti bez operacije. dok je ona razmišljala bi-ne-bi, ostala trudna.
čestitaaaaam!!!! uživaaaj!!!!!!!!!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Cestitammm...
I ja sam obavila pregled..Kaže doktorica uredna trudnoća...za sad sve po špagi...jedino što moram ultrazvuk raditi u bolnici radi spontanih prije..
Za Tenu imam odličnu vijest jer hpv nema apsolutno nikakvog utjecaja na dijete i ne prenosi se na nebu..
Sve u svemu imam bebicuuuu
Stella žao mi je nadam se da će već sljedeći ciklus biti tvoj
Dilb još jednom čestitam na bebici i drago mi je što je sve u redu
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
dillb cestitaaam! Sad cekam da javis spol i da nam se onda pridruzis u Opcoj brbljaonici :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji