Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    18. Ožujak 2015. 14:05

Tena draga nemoj biti tužna, sve ce biti u redu . sigurna sam da ce sve biti u redu i da nije tako strasno kako zvuci. Cure koje su upoznate istim rekle su ti malo vise o tome a sve mi ostale pružamo ti dodatnu utjehu .

Ja to mogu, ja to hoću....

• kikica91
    18. Ožujak 2015. 14:15

Curkeeeeee vadila sam betu ispalo mi je 18.20 pozitivna je al mala trudnoca pa se nista ni ne vidi na uzv..... drzi te palceve da je to to i da bu sve dobro :p

jelena21
    18. Ožujak 2015. 14:26

kikica91

Curkeeeeee vadila sam betu ispalo mi je 18.20 pozitivna je al mala trudnoca pa se nista ni ne vidi na uzv….. drzi te palceve da je to to i da bu sve dobro :p

jej, radosna vijest za kraj radnog dana... 

snaga uma....

mama@
    18. Ožujak 2015. 19:32

kikica91

Curkeeeeee vadila sam betu ispalo mi je 18.20 pozitivna je al mala trudnoca pa se nista ni ne vidi na uzv….. drzi te palceve da je to to i da bu sve dobro :p

Waaaaaaaa 

LuKi5
    18. Ožujak 2015. 14:40

Tena, draga, ne znam puno o hpv-u, ali znam da se pojavi kod naglog pada imuniteta, cure su ti sve rekle, pa da ne ponavljam. Zelim ti svu srecu I da nam ostanes sto je moguce vise pozitivna, bas je lose krenulo, ali ostaviti ces sve to ruzno iza sebe, mora kad tad proci. Vidim iz tvojih postova I nacina pisanja da si jedna jako pozitivna I draga osoba, I zasluzujes da ti se sreca napokon osmjehne. Prebroditi ces sve ovo ruzno sto te snaslo I doci ce lijepi dani. 

kikica91, cestitam na trudnoci 

14.06.2014. L ♥

baby♡girl
    18. Ožujak 2015. 14:56

Kikica91 čestitam 😊😊😊
    AlmS ovo o tvojoj bazalnoj me jakooo razveselilo 😃 držim fige 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• kikica91
    18. Ožujak 2015. 15:46

Hvalaaa idem u petak vaditi betu jos jednom da vidimo jel raste..... necemo se prije veseliti.... nadam se da bude sve dobro.... mora biti :)

NMareN
    18. Ožujak 2015. 16:44

Kikica91 iskrene čestitke, koliko sebi zelim da mi padne beta toliko tebi želim da raste

Ja to mogu, ja to hoću....

• kikica91
    18. Ožujak 2015. 17:22

Sto se tice hpv-a vidim da prica te o tome.... Preporucila bi vam jedan uroloski caj urosept i uz to idu jedne kapi.... to je na biljnoj bazi ne moze na stetit.... gadan je za pit al pomaze.... ja pila imala ureoplasmu poslje toga radila nalaz i nema je i zeljezo se popravilo.... cura je jedna izljecila cin3.... moze te pogledat na internetu pod nazivom AZENA imate br.telefona i mozete se sve dogovoriti zena ce sve objaniti....i btw potice plodnost tako mi je rekla.... ja sam ga popila do kraja prosli mjesec i evo nadam se da ce to biti to hihihi :)

dulcinela
    18. Ožujak 2015. 17:59

kikica91, cestitam od ! Cekamo petak da vidimo jel beta raste da budes mirnija. Lijepa vijest, dugo je nije bilo.
    Maja777 i dillb, sretno na prvom pregledu!
    Tena, ne biti tuzna i zabrinuta.   
    Hpv tip16, visokorizicni, kondilomi unutarnji i vanjski, obavljena biopsija, crio i sto cudesa. Prva veza s 20 godina, a sve to otkriveno na prvom pregledu...Mozes misliti jada i bijede. Odmah od tad ostala kod toga divnog ginekologa, privatnika. Sve rijeseno, drzim pod kontrolom i stalno bildam imunitet, kako kaze kookoo30. Vec sam ovdje spomenula, ali nisam vas htjela zamarati detaljima, da od tad redovito obavljam sistematski svakih 6-8 mj, max. godinu dana. Papa test i uzv. Jos sam prije par godina imala i ureaplasmu, antibiotikom izljecila, muz i ja. Danas sve u redu, nalaz super i nista od toga nece utjecati na ostvarivanje trudnoce. Zato, glavu gore draga, velik postotak zenske populacije ima hpv. Nista se ne boj i sretno! 

dulcinela
    18. Ožujak 2015. 18:02

Kookoo30, sretno na pregledu!
    StellaMaris,jelena i baby girl, cekamo testove! 
    mama2, draga, pa ti si vec trudnica! Uvjerena sam!

mama@
    18. Ožujak 2015. 19:42

dulcinela

Kookoo30, sretno na pregledu!
    StellaMaris,jelena i baby girl, cekamo testove! 
    mama2, draga, pa ti si vec trudnica! Uvjerena sam!

Bas ti hvala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI