Tena draga nemoj biti tužna, sve ce biti u redu . sigurna sam da ce sve biti u redu i da nije tako strasno kako zvuci. Cure koje su upoznate istim rekle su ti malo vise o tome a sve mi ostale pružamo ti dodatnu utjehu .

Ja to mogu, ja to hoću....
Curkeeeeee vadila sam betu ispalo mi je 18.20 pozitivna je al mala trudnoca pa se nista ni ne vidi na uzv..... drzi te palceve da je to to i da bu sve dobro :p
Curkeeeeee vadila sam betu ispalo mi je 18.20 pozitivna je al mala trudnoca pa se nista ni ne vidi na uzv….. drzi te palceve da je to to i da bu sve dobro :p
jej, radosna vijest za kraj radnog dana...
snaga uma....
Curkeeeeee vadila sam betu ispalo mi je 18.20 pozitivna je al mala trudnoca pa se nista ni ne vidi na uzv….. drzi te palceve da je to to i da bu sve dobro :p
Waaaaaaaa

Tena, draga, ne znam puno o hpv-u, ali znam da se pojavi kod naglog pada imuniteta, cure su ti sve rekle, pa da ne ponavljam. Zelim ti svu srecu I da nam ostanes sto je moguce vise pozitivna, bas je lose krenulo, ali ostaviti ces sve to ruzno iza sebe, mora kad tad proci. Vidim iz tvojih postova I nacina pisanja da si jedna jako pozitivna I draga osoba, I zasluzujes da ti se sreca napokon osmjehne. Prebroditi ces sve ovo ruzno sto te snaslo I doci ce lijepi dani.
kikica91, cestitam na trudnoci

14.06.2014. L ♥
Kikica91 čestitam 😊😊😊
AlmS ovo o tvojoj bazalnoj me jakooo razveselilo 😃 držim fige
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Hvalaaa idem u petak vaditi betu jos jednom da vidimo jel raste..... necemo se prije veseliti.... nadam se da bude sve dobro.... mora biti :)
Kikica91 iskrene čestitke, koliko sebi zelim da mi padne beta toliko tebi želim da raste

Ja to mogu, ja to hoću....
Sto se tice hpv-a vidim da prica te o tome.... Preporucila bi vam jedan uroloski caj urosept i uz to idu jedne kapi.... to je na biljnoj bazi ne moze na stetit.... gadan je za pit al pomaze.... ja pila imala ureoplasmu poslje toga radila nalaz i nema je i zeljezo se popravilo.... cura je jedna izljecila cin3.... moze te pogledat na internetu pod nazivom AZENA imate br.telefona i mozete se sve dogovoriti zena ce sve objaniti....i btw potice plodnost tako mi je rekla.... ja sam ga popila do kraja prosli mjesec i evo nadam se da ce to biti to hihihi :)
kikica91, cestitam od ! Cekamo petak da vidimo jel beta raste da budes mirnija. Lijepa vijest, dugo je nije bilo.
Maja777 i dillb, sretno na prvom pregledu!
Tena, ne biti tuzna i zabrinuta.
Hpv tip16, visokorizicni, kondilomi unutarnji i vanjski, obavljena biopsija, crio i sto cudesa. Prva veza s 20 godina, a sve to otkriveno na prvom pregledu...Mozes misliti jada i bijede. Odmah od tad ostala kod toga divnog ginekologa, privatnika. Sve rijeseno, drzim pod kontrolom i stalno bildam imunitet, kako kaze kookoo30. Vec sam ovdje spomenula, ali nisam vas htjela zamarati detaljima, da od tad redovito obavljam sistematski svakih 6-8 mj, max. godinu dana. Papa test i uzv. Jos sam prije par godina imala i ureaplasmu, antibiotikom izljecila, muz i ja. Danas sve u redu, nalaz super i nista od toga nece utjecati na ostvarivanje trudnoce. Zato, glavu gore draga, velik postotak zenske populacije ima hpv. Nista se ne boj i sretno!

Kookoo30, sretno na pregledu!
StellaMaris,jelena i baby girl, cekamo testove!
mama2, draga, pa ti si vec trudnica! Uvjerena sam!
Kookoo30, sretno na pregledu!
StellaMaris,jelena i baby girl, cekamo testove!
mama2, draga, pa ti si vec trudnica! Uvjerena sam!
Bas ti hvala

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji