Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    18. Ožujak 2015. 14:40

Tena, draga, ne znam puno o hpv-u, ali znam da se pojavi kod naglog pada imuniteta, cure su ti sve rekle, pa da ne ponavljam. Zelim ti svu srecu I da nam ostanes sto je moguce vise pozitivna, bas je lose krenulo, ali ostaviti ces sve to ruzno iza sebe, mora kad tad proci. Vidim iz tvojih postova I nacina pisanja da si jedna jako pozitivna I draga osoba, I zasluzujes da ti se sreca napokon osmjehne. Prebroditi ces sve ovo ruzno sto te snaslo I doci ce lijepi dani. 

kikica91, cestitam na trudnoci 

14.06.2014. L ♥

baby♡girl
    18. Ožujak 2015. 14:56

Kikica91 čestitam 😊😊😊
    AlmS ovo o tvojoj bazalnoj me jakooo razveselilo 😃 držim fige 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• kikica91
    18. Ožujak 2015. 15:46

Hvalaaa idem u petak vaditi betu jos jednom da vidimo jel raste..... necemo se prije veseliti.... nadam se da bude sve dobro.... mora biti :)

NMareN
    18. Ožujak 2015. 16:44

Kikica91 iskrene čestitke, koliko sebi zelim da mi padne beta toliko tebi želim da raste

Ja to mogu, ja to hoću....

• kikica91
    18. Ožujak 2015. 17:22

Sto se tice hpv-a vidim da prica te o tome.... Preporucila bi vam jedan uroloski caj urosept i uz to idu jedne kapi.... to je na biljnoj bazi ne moze na stetit.... gadan je za pit al pomaze.... ja pila imala ureoplasmu poslje toga radila nalaz i nema je i zeljezo se popravilo.... cura je jedna izljecila cin3.... moze te pogledat na internetu pod nazivom AZENA imate br.telefona i mozete se sve dogovoriti zena ce sve objaniti....i btw potice plodnost tako mi je rekla.... ja sam ga popila do kraja prosli mjesec i evo nadam se da ce to biti to hihihi :)

dulcinela
    18. Ožujak 2015. 17:59

kikica91, cestitam od ! Cekamo petak da vidimo jel beta raste da budes mirnija. Lijepa vijest, dugo je nije bilo.
    Maja777 i dillb, sretno na prvom pregledu!
    Tena, ne biti tuzna i zabrinuta.   
    Hpv tip16, visokorizicni, kondilomi unutarnji i vanjski, obavljena biopsija, crio i sto cudesa. Prva veza s 20 godina, a sve to otkriveno na prvom pregledu...Mozes misliti jada i bijede. Odmah od tad ostala kod toga divnog ginekologa, privatnika. Sve rijeseno, drzim pod kontrolom i stalno bildam imunitet, kako kaze kookoo30. Vec sam ovdje spomenula, ali nisam vas htjela zamarati detaljima, da od tad redovito obavljam sistematski svakih 6-8 mj, max. godinu dana. Papa test i uzv. Jos sam prije par godina imala i ureaplasmu, antibiotikom izljecila, muz i ja. Danas sve u redu, nalaz super i nista od toga nece utjecati na ostvarivanje trudnoce. Zato, glavu gore draga, velik postotak zenske populacije ima hpv. Nista se ne boj i sretno! 

dulcinela
    18. Ožujak 2015. 18:02

Kookoo30, sretno na pregledu!
    StellaMaris,jelena i baby girl, cekamo testove! 
    mama2, draga, pa ti si vec trudnica! Uvjerena sam!

tonina28
    18. Ožujak 2015. 18:12

Bok cure
    mene nije bilo par dana i toliko toga ispisano da sam jedva pohvatala.
    Pepita držim fige da ti što prije stigne M..stvarno dugo to već traje.i slažem se s curama da bi možda ipak trebala otići kod doktora, čisto informativno da te pregleda , za nedaj bože, da znaš na čemu si.
    Tena jedna moja kolegica je iznijela dvije trudnoće sa hpv-om, pa čak se između dvije trudnoće nije puno niti kontrolirala (čitaj-nikako) pa je ipak sve u redu bilo.Mislim da se ne može prenijeti na bebu i da si po tom pitanju bez brige. neka me netko ispravi ako sam u krivu.

kikica91 čestitam na trudnoći.

i svima ostalim plusiće i sve drugo što si želite.

Ja,nakon one svoje čudnovate trodnevne M,totalno nespecifične za mene..odlučila sam "baciti" kalendar i ravnanje po njemu jer izgleda da mi je do sad po njemu sve predviđano krivo, dakle nema smisla pratiti plodne dane po njemu.
    Dragi i ja se opasno uhvatili posla od kad je M stala..znači svaki dan. to nam je ovomjesečna odluka.
    Nema dana bez seksa i za sada uspjevamo .
    Ustvari sam mislila da će nam to možda biti optrećenje,ali ispalo je zabavno pronalaziti vrijeme i priliku za malo hopa cupa svaki dan.
    Pa smo tako sada vrijedni svaki dan, "na slijepo"pa nam se možda posreći.
    Nekako me i čudi što mi je odmah poslije M osjećaj vlažnosti pojačan kao u plodne dane i što sam uopće toliko raspoložena svaki dan za "posao".
    no dobro je.Dragi se ne buni.

Čekam ipak 23.3., tad idem na uzv da vidimo kaj ima novoga kod mene. i kaj će reci doktor.
    Malo me već tih 5 mjeseci bez uspjeha deprimira..nemojte me krivo shvatiti, znam da vas ima koje godinama pokušavate..No ponavljam, prvo se dogodilo odmah, iz prvog pokušaja i sve ove godine sam bila uvjerena kako ću i sljedeći put isto tako uspjeti, jer sam plodna ko njiva, kad ono...
    Nadam se da će ovaj mjesec ipak biti dobitan kako za mene tako i za sve vas koje pokušavate i trudite se.

Oh da, skoro sam zaboravila..vec par noći sanjam da sam trudna.
    Eto ako ništa...barem tada imam ono čemu čeznem.
    Pusa svima

• kookoo30
    18. Ožujak 2015. 19:04

Evo me. Prvo: ovaj moj gin, to je prvi i nadam se zadnji gin kod kojeg idem, dakle, stvarno ga nemam razloga mijenjati. Da, privatno, ali covjek je stvarno na mjestu.
    Znaci imala sam: pregled, PAPA, UZV, bris na klamidiju (jer nikad nisam radila prije, pa da vidimo).
    Prvi UZV u zivotu, a imala sam sto i vidjeti.
    Prepisujem vam dijagnozu: E. portionis - to je izgleda isto sto i kod Luki. Nije mi uopce gin to spomenuo, sad sam malo proguglala, navodno je normalno to, samo sto moze dovesti do cescih gljivicnih upala i slicnog. Ali ponavljam, gin mi je rekao da sve super izgleda, tako da ovaj e portionis zanemarujem.
    Dalje : uterus subseptus; RV uteri
    Na stolu dok sam lezala, kaze mi on: ovdje vidimo dva roga maternice. Ja vicem jeli to znaci da je dvoroga?! Kaze mi ne, nego da je pregradjena. Sve u svemu, pregradjena maternica smanjuje mogucnost zaceca, plus sto izaziva jako cesto spontane.  Citala isto tako sada da se ta pregrada moze operativno ukloniti, mada mi gin nije ni to spominjao.
    RV uteri znaci zavaljena maternica, to sam znala da imam, a koliko sam se vec nacitala o zenskom reproduktivnom zdravlju, znam da to nije nikakav problem. 
    Dobiti cu nalaz Papa testa za tjedan dana na mail :) i ako ispadne da nesto nije u redu, napisati ce mi sto dalje. Tuzna sam i jadna jer imam glupu maternicu. Ne znam sto bi vam drugo napisala.
    Eto, sad idem meditirati, a to kod mene znaci: ne misliti na nista, zabaviti se s necim, jer sam se na spomen  pregradjene, septirane ili kakve vec maternice skoro rasplakala na tom UZV.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.