Dulcinela kakva je situacija danas? Temp raste?
AlmS kako si?
StellaMaris obzirom da si na ovu O trčala dragom, kod tebe uskoro očekujem one baš, baš simptome trudnoće 😁 navijam iz sveg srca.
Pepita nadam se da će ti pomoći prirodno, iako ja bi bila puno mirnija da u takvim situacijama odem na pregled. I nek ti dođe ta M, stvarno je malo pretjerala.
Anavi kako si ti ovih dana?
Jelena
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dillb iz tvojih usta u ostvarenje... Imala sam malo malo kojekakve simptome, ali jos nije bilo ovako... nadam se i nadam se
lijepa su ova jutra puna novih informacija...
idemo trudnice, neka nam se sunce probije kroz ove oblake...
ja sam dobro, skroz su me sve muke prošle, a evo bliže se i plodni dani, pa u akciju.. baš sam s mužem pričala, ovo je zadnja šansa da se bebač rodi u ovoj godini... ako ne, 2016. je naša!!!!!!!!!!
pozzzzzzzzz
snaga uma....
mama2 nadam se da su simptomi oni pravi i da se seliš na pdf trudnice ~~~~~~ malo vibrica da je to to
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Hvala jelena .... bilo bi lijepo kad bi skupa sa nekom od vas docekala sretni dan...
Ovo tmurno vrijeme malo bedira... trebaju nam plusici ne menge... roda se malo pobrkala ... hihihihi
Jutro drage žene ;) Vidim da se jako raspišete kad ja nemam pristup internetu..tj.u popodnevnim satima...i želim svima koje ovih dana ne želite da dođe M da vam se ostvari to!!! NMareN tebi žarkooo želim da tvoja gospodična dođee što prijeee....
I da vas još malo ugnjavim...sinoć mi je dragi došao iz Og i na putu doma kupio ruže u teglici koje tek trebaju procvasti...predivno!! Baš me raznježio i razveselio
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji