Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tonina28
    11. Ožujak 2015. 16:57

Ma kvragu,a di su mi simptomi pmsa kad ih trebas. Ni bolova u jajnicima ni kicme ni ničega.  Sad sam bas ljuta. 😟😟😟
    Par puta me malo propikalo pred pol sata,da sam nešto radila ne bi ni,osjetila i eto je..jaooo 

LuKi5
    11. Ožujak 2015. 17:07

tonina28

Ma kvragu,a di su mi simptomi pmsa kad ih trebas. Ni bolova u jajnicima ni kicme ni ničega.  Sad sam bas ljuta. 😟😟😟
    Par puta me malo propikalo pred pol sata,da sam nešto radila ne bi ni,osjetila i eto je..jaooo 

Kad prode u nove pobjede 

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    11. Ožujak 2015. 17:06

tonina28 dok je slabo ima nade

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    11. Ožujak 2015. 18:15

Kookoo, Tonina žao mi je zbog vještice 😞😞 nadam se da će vam sljedeći mj biti dobitni 😊😙
    ostalim curama koje ne očekuju puno sreće i nek se ne pojavi barem sljedećih 9 mjeseci 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

StellaMaris
    11. Ožujak 2015. 20:11

Tonina28 moguce da lh trakice detektiraju trudnocu jer su lanci dosta slicni (vec je Luki sve objasnila) ali nije pravilo pa ih je najbolje izbjegavati u tu svrhu. Zao mi je ako M stize, nadam se da ce vec iduca izostati
    Kookoo saljem virtualni zagrljaj 
    Pepita ja ti mogu preporuciti odlicne doktore u St-u koji doduse rade privatno, ali ako se odlucis samo se javi

tonina28
    11. Ožujak 2015. 21:17

StellaMaris

Tonina28 moguce da lh trakice detektiraju trudnocu jer su lanci dosta slicni (vec je Luki sve objasnila) ali nije pravilo pa ih je najbolje izbjegavati u tu svrhu. Zao mi je ako M stize, nadam se da ce vec iduca izostati
    Kookoo saljem virtualni zagrljaj Pepita ja ti mogu preporuciti odlicne doktore u St-u koji doduse rade privatno, ali ako se odlucis samo se javi

E sad..situacija je sljedeca..znaci oko 17:00 sati sam primjetila roskasto na papiru kod,brisanja, sada 4 sata kasnije ja sam jos uvijek na prvom dnevnom ulasku sa mrljom krvi sto je potpuno neuobičajeno za mene jer kad dobijem u roku od 15 minuta imam poplavu sa ugruscima i obilnim,tamno crvenim krvarenjem.  Sad sam jos vise zbunjena jer mi se ovako oskudno krvarenje nikada nije,dogodilo i to nakon toliko dugo i bez ugrusaka. Jel moguce da je stvarno implantacijsko krvarenje? Mislim ja se nadam a opet se uvjeravam da je menga jer me strah nadati se. Ako mi je danas 29 dc,nije li to malo kasno za implantacijsko ili?
    Nemam nikakvih jakih bolova,a inace me bas frce tako jako da bez tableta nemogu preživjeti prvi dan,sada me samo jednom jako probolo, oštra i kratka bol,na sekundu samo.  Ima li itko iskustva sa time? U prvoj trudnoci mi se nije,dogodilo nista slično pa nisam pametna.

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI