Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    11. Ožujak 2015. 18:15

Kookoo, Tonina žao mi je zbog vještice 😞😞 nadam se da će vam sljedeći mj biti dobitni 😊😙
    ostalim curama koje ne očekuju puno sreće i nek se ne pojavi barem sljedećih 9 mjeseci 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

StellaMaris
    11. Ožujak 2015. 20:11

Tonina28 moguce da lh trakice detektiraju trudnocu jer su lanci dosta slicni (vec je Luki sve objasnila) ali nije pravilo pa ih je najbolje izbjegavati u tu svrhu. Zao mi je ako M stize, nadam se da ce vec iduca izostati
    Kookoo saljem virtualni zagrljaj 
    Pepita ja ti mogu preporuciti odlicne doktore u St-u koji doduse rade privatno, ali ako se odlucis samo se javi

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    11. Ožujak 2015. 21:36

Kookoo30 baš mi je žao,ali nema predaje 
    Stella puno ti hvala zaista, imati ću to na umu 
    Tonina28 pričekaj 2-3 dana ako se ne pojavi ili prestane onda je to to

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    11. Ožujak 2015. 21:51

Tonina28 meni ti se to dogodilo naš drugi ciklus pokušavanja (ito baš pred novu godinu), bila sam luda i ne mogu reći da se nisam nadala da je implantacijsko. Javilo mi se to neko roskasto krvarenje samo na papiru, trajalo 2-3 dana isto bez bolova kao inače i onda tek nažalost krenula prava M. Po prvi put u životu mi se tako nešto dogodilo jer i meni kad krene onda baš krene i boli odmah. Ali ne želim da ti izgubiš nadu, samo iznosim svoj primjer, mislim da je kod mene psiha odigrala veliku ulogu, od tad sam mnogo mirnija i opuštenija. Nadam se da je u tebe suprotna situacija. I nije kasno za implantacijsko ako  ti je O bila kasnije, oko 17-20 dc.
    Pepita 

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    11. Ožujak 2015. 22:00

Svekrva mi je kupila puno limuna, i sušenih brusnica, i sad sam navalila na brusnice ko luda hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.