Ma kvragu,a di su mi simptomi pmsa kad ih trebas. Ni bolova u jajnicima ni kicme ni ničega. Sad sam bas ljuta. 😟😟😟
Par puta me malo propikalo pred pol sata,da sam nešto radila ne bi ni,osjetila i eto je..jaooo
Ma kvragu,a di su mi simptomi pmsa kad ih trebas. Ni bolova u jajnicima ni kicme ni ničega. Sad sam bas ljuta. 😟😟😟
Par puta me malo propikalo pred pol sata,da sam nešto radila ne bi ni,osjetila i eto je..jaooo
Kad prode u nove pobjede

14.06.2014. L ♥
tonina28 dok je slabo ima nade
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Kookoo, Tonina žao mi je zbog vještice 😞😞 nadam se da će vam sljedeći mj biti dobitni 😊😙
ostalim curama koje ne očekuju puno sreće i nek se ne pojavi barem sljedećih 9 mjeseci
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Tonina28 moguce da lh trakice detektiraju trudnocu jer su lanci dosta slicni (vec je Luki sve objasnila) ali nije pravilo pa ih je najbolje izbjegavati u tu svrhu. Zao mi je ako M stize, nadam se da ce vec iduca izostati
Kookoo saljem virtualni zagrljaj
Pepita ja ti mogu preporuciti odlicne doktore u St-u koji doduse rade privatno, ali ako se odlucis samo se javi
Tonina28 moguce da lh trakice detektiraju trudnocu jer su lanci dosta slicni (vec je Luki sve objasnila) ali nije pravilo pa ih je najbolje izbjegavati u tu svrhu. Zao mi je ako M stize, nadam se da ce vec iduca izostati
Kookoo saljem virtualni zagrljajPepita ja ti mogu preporuciti odlicne doktore u St-u koji doduse rade privatno, ali ako se odlucis samo se javi
E sad..situacija je sljedeca..znaci oko 17:00 sati sam primjetila roskasto na papiru kod,brisanja, sada 4 sata kasnije ja sam jos uvijek na prvom dnevnom ulasku sa mrljom krvi sto je potpuno neuobičajeno za mene jer kad dobijem u roku od 15 minuta imam poplavu sa ugruscima i obilnim,tamno crvenim krvarenjem. Sad sam jos vise zbunjena jer mi se ovako oskudno krvarenje nikada nije,dogodilo i to nakon toliko dugo i bez ugrusaka. Jel moguce da je stvarno implantacijsko krvarenje? Mislim ja se nadam a opet se uvjeravam da je menga jer me strah nadati se. Ako mi je danas 29 dc,nije li to malo kasno za implantacijsko ili?
Nemam nikakvih jakih bolova,a inace me bas frce tako jako da bez tableta nemogu preživjeti prvi dan,sada me samo jednom jako probolo, oštra i kratka bol,na sekundu samo. Ima li itko iskustva sa time? U prvoj trudnoci mi se nije,dogodilo nista slično pa nisam pametna.
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji