Kookoo, Tonina žao mi je zbog vještice 😞😞 nadam se da će vam sljedeći mj biti dobitni 😊😙
ostalim curama koje ne očekuju puno sreće i nek se ne pojavi barem sljedećih 9 mjeseci
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Tonina28 moguce da lh trakice detektiraju trudnocu jer su lanci dosta slicni (vec je Luki sve objasnila) ali nije pravilo pa ih je najbolje izbjegavati u tu svrhu. Zao mi je ako M stize, nadam se da ce vec iduca izostati
Kookoo saljem virtualni zagrljaj
Pepita ja ti mogu preporuciti odlicne doktore u St-u koji doduse rade privatno, ali ako se odlucis samo se javi
<3 2/2013 <3
Kookoo30 baš mi je žao,ali nema predaje
Stella puno ti hvala zaista, imati ću to na umu
Tonina28 pričekaj 2-3 dana ako se ne pojavi ili prestane onda je to to
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tonina28 meni ti se to dogodilo naš drugi ciklus pokušavanja (ito baš pred novu godinu), bila sam luda i ne mogu reći da se nisam nadala da je implantacijsko. Javilo mi se to neko roskasto krvarenje samo na papiru, trajalo 2-3 dana isto bez bolova kao inače i onda tek nažalost krenula prava M. Po prvi put u životu mi se tako nešto dogodilo jer i meni kad krene onda baš krene i boli odmah. Ali ne želim da ti izgubiš nadu, samo iznosim svoj primjer, mislim da je kod mene psiha odigrala veliku ulogu, od tad sam mnogo mirnija i opuštenija. Nadam se da je u tebe suprotna situacija. I nije kasno za implantacijsko ako ti je O bila kasnije, oko 17-20 dc.
Pepita
<3 2/2013 <3
Svekrva mi je kupila puno limuna, i sušenih brusnica, i sad sam navalila na brusnice ko luda hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji