pozdrav svim zenama ovdje i sretan namnas dan.. jako dugo opet nisam bila na forumima... prosla je i moja godina dana od silnog truda da ostvafim svoju trecu bebicu, ali, eto, jos uvijek nisam uspjela... bila sam na duphastone tabletama prosli ciklus nakon kojih sam dobila menzes koji je kasnio punih 5 mjeseci... ovaj mj ne pijem nista i nadam se da cu dobiti slijedeci M bez pomoci tableta.. uglavnom nikad do proslog mjeseca nisam osjetila probadanje jajnika i sluz za vrijeme O kao sada... pokrili smo trudom sve moguce dane tj. od 9-17 dana ciklusa... tako da nada postoji... sada bih trebala dobiti 15.03... kao i uvijek opet imam neke simptome kao glavobolja, pritisak na stomak, malo zgaravice, vrtoglavice, ali otom potom... ne smijem to vise uzimati kao znak T. Uglavnom... svima koji su tek dosli zelim dobrodoslicu... vec sam neke trudilice i ispratila... mozda budem i vas... svakako vam svima zelim puno srece

Drage moje, sretan vam 8. Mart. Zelim da mi uvijek budete zdrave, sretne, vesele, mažene i pažene.
Ja jos uvijek imam iscjedak, dosta slabiji ali je prisutan. Medjutim jutros novi sok. Cim sam unijela temp u FF, promjeni mi se kompletan izgled Charta i pise mi 16 dc- 8dpo. Aplikacija je meni O odredila 3.dan poslije M, tada sam pocela s testirati lh i vidjela drugu super svjetlu liniju. Bas sam se sokirala.. Najvise zato sto sam pila marulju svo vrijeme. Iskreno mislim da grijesi aplikacija pa cu se nastaviti testirati sa lh trakicama bar do 20-og dana kada sam zapravo ocekivala O. Sad nit smijem piti marulju, jer ako je O prosla rizikujem puno, nit smijem piti vrkutu jer mi je iscjedak poceo otkako dam nju dodala. Ne znam ziva sta su..
Drage moje, sretan vam 8. Mart. Zelim da mi uvijek budete zdrave, sretne, vesele, mažene i pažene.
Ja jos uvijek imam iscjedak, dosta slabiji ali je prisutan. Medjutim jutros novi sok. Cim sam unijela temp u FF, promjeni mi se kompletan izgled Charta i pise mi 16 dc- 8dpo. Aplikacija je meni O odredila 3.dan poslije M, tada sam pocela s testirati lh i vidjela drugu super svjetlu liniju. Bas sam se sokirala.. Najvise zato sto sam pila marulju svo vrijeme. Iskreno mislim da grijesi aplikacija pa cu se nastaviti testirati sa lh trakicama bar do 20-og dana kada sam zapravo ocekivala O. Sad nit smijem piti marulju, jer ako je O prosla rizikujem puno, nit smijem piti vrkutu jer mi je iscjedak poceo otkako dam nju dodala. Ne znam ziva sta su..
Bas sam bila citala negdje neki clanak da je moguce imati ovulaciju kratko nakon M, ako je ciklus kraci ili M dulje traje nego obicno. Bas zavrzlama. Sto ti hormoni rade. Zeznuto je to s maruljom kad O je tako neocekivana I stize u cudno vrijeme. Draga bas te zezaju ti ciklusi stalno.

14.06.2014. L ♥
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Cure moje Sretan vam nas dan
Evo nas na snijegu, uzivamo u zimskim radostima, a ja se bas zazelila skijanja, nisam od prije trudnoce. A maleni je odusevljen, ta njegova sreca se ne moze ni opisati
Meni O isto bila kasnije, 16dc opet. Ali od bazalne nista jer mi ovaj novi toplomjer ide na zivce! Moram kupiti onaj bas za mjerenje bazalne.
AlmS bas je bilo burno kod nas, u susjedstvu evakuirana skola, otpala fasada, bas bilo neko jezovito vrijeme osobito po noci. Sto se tice iscjetka nisam pametna ali ne mislim da je neka cista ili upala. I stvarno moguce da ti je O bila tako rano, ako je uistinu tako jel onda moguce da je taj iscjedak ugnjezdivanje? Vidjeti ces sve kroz par dana i ne brini zbog marulje, njena negativa strana je mjerena u jako malim postotcima, ali radi mjera opreza se uvijek naglasava.
Mama2 nadam se da je ovo napokon tvoj dobitni ciklus
Pepita mislim da si odlucila najbolje, i uistinu bi ti bilo dobro mjeriti bazalnu iduci ciklus ukoliko do njega dode.
<3 2/2013 <3
Curke, Sretan nam 8. mart .
Redovno pratim forum, ali nisam se nesto javljala poslednje vrijeme. Svim curkama koje su ugledale svoj + zelim da cestitam a onima koje se i dalje trude puno srece i da nam ovo proljece donese mnogo radosti.
Naime, ja sam poslednja 4 mjeseca ciklus imala u trajanju 22 - 23 dana, dok je to pak prije bilo 26 dana. Ako racunam po 26 dc, ja bih trebala dobiti tek 11.3, a ako sad uzmem u obzir ova 4 mjeseca onda sam trebala danas da dobijem. Moram reci da nemam nikakvih niti PMS niti simptoma T. Inace znam bar na 5-6 dana prije nego ce vjestica doci. Pomozite .
Stella, ne znam ni sto da mislim. Lh trakice su i dalje negativne, ali tek krajem sljedece radne sedmice cu znati na cemu sam, tj. da li ce O nastupiti kada sam ju i ocekivala ili je bila kad kaže FF.
Layla, to bi moglo biti to, ali ako imaš strpljenja sacekaj do 11.3. da uradis test. Na kraju krajeva to su samo 3 dana. Izdrzi, drzim palceve!! Javni rezultate!!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Curke također i ja se pridružujem na lijepim željama svima nama . Svima nam želim bebice što prije

Ja to mogu, ja to hoću....
Sretan vam dan žena drage moje
Luki svakako ću krenuti od nečega, moja svekrva mi predlaže da popijem vrkutu još tih mjesec dana pa da će onda ona preko veze probati naći nekoga za drugo mišljenje i nekog stručnijeg od ovog ginekologa..
Babygirl ne znam kako sam onaj stvarni PMS koji je trajao tjedan dana je nestao točnije mislim na bolove kao da ću dobiti, jedino su mi bradavice osjetljive,ali na bolan način, i da ono šta je čudno je to što sam maloprije išla piškiti i gaćice su mi bile mokre, pa čak i trenirka i sve je puno sluzi nekakve svijetlo žute (mliječno prozirne) baš čudno
Stella svakako sam i mislila krenuti sa mjerenjem bazalne temp kad krene ciklus i naravno lh trakice čekaju.. Svekrva me pitala da li sam radila test i kad sam rekla da i da je to test kupljen preko interneta (e bay) poludjela je,kao možda su pokvareni tj oštećeni..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji